- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.281
Selam kızlar..ay canım çok sıkkın yaa acayip moralim bozuk
Eşim bana doğum günümde iphone telefon almıştı. Ben onu dün akşam tuvalete düşürdüm hem hattım gitti hem de güzelim telefonumm :84::84::84::84::84::84::84::84:
selam cnm hosgeldin.
aboo kiz nasil becerdin k?i. cebindemiydi? bende bi kere etrafi silmek icin hazirladigim su dolu helkenin icine dusurmustum.. cok sinir bozucu bir durum gecmis olsun. garantisi vardir kesin degistirsin esin.
ay bacım akşam yatıcaktım işte odanın örtülerini falan düzelttim, telefonu da aldım alarm kurdum cebime koydum yatak odasına gidiyom diye. neyse sonra bişey oldu dedim wc'ye de gireyim de öle yatayım barim. ayy ben unutmuşum eşortmanın cebinde olduğunu pat diye bi ses bi baktım benim telefon uçtu:95: arkasından öööle bakakaldım yani sinirden uyuyamadım resmen ya hazalım garantisi olsa nolcak ki telefonu çıkarmadım ortada teelfon yok yanii kanalizasyonda gezinti yapıyodur artıkın benimki
amanın tüh bacım yaaa gitti güzelim telefonnn ayyy çok sinir bozucu bi durum yaaa hat önemli değilde olan telefona olduuu
anamm almadınmı kız tualeti tıkar kızım o 2 gün sonra tıkanırsa tualetiniz görüsün eline poşet neyim geçirip alsadınya anam bide ıpone mu anamm ceydaa
valla kızlar gitti güzelim taş gibin telefonn :84::84: aartık mıçımı yırtsam herif almaz bana aynındanay evet bi de tuvaleti tıkar diye korkuyorum ya.. eşim de diyo al onu ordan diye ya kızlar ben şimci aynı numaramı yine çıakrttırabilir miyim :26:
he çıkarttırısın bacım ama bütün numaraların gidersadece aynı noyu kullanabilirsin
aboooo kız gitti güzelim tilifon adam almaz tabi bidaaavalla ben sokar elimi alırdım nolcakk geçirseydin bi poşet eline tam dibe batmadan çıkarır alıverirdin
bu tam 5000 mesajım hee kayıtlara geçirem didim
kızım ceyda hemen çıkartsaydın saç kurutmayı falan tutsaydınya belki telefoncular yapardı onu niye beklettinki belki parçası falan deişirdi kızım ıpone buya ben 1 tl düşürüyom burdada ona bile içim gidiyo gitti 1 tl diye
kız resmen neye uğradığımı şaşırdım bacımm aklıma gelmedi ki.. valla sigarayı bıraktım 3 ay olcak ama akşam sinirden 1 paketi bitirebilirdimeşim de diyo keşke beni uyandırsaydın ben alırdım.. valla ben birazdan poşeti omzuma kadan geçirip dalıcam tolete hat çalışır belkim :97:
he çıkarttırısın bacım ama bütün numaraların gidersadece aynı noyu kullanabilirsin
kız bu hattım çok eski benim ya bi de kocamınkiylen aynı bi tek son rakamı denüşükk taa üniversitedeyken almıştık bu numarayı beraber hadi numaraları geçtim de barim benim numaram aynı olsun arayan ulaşsın hiç değilse
çok üzüldüm bacım o suyla birlikte gitmiştir bence bu zamana kadar... tüh üzüldüm ama sıkma canını cana gelcene mala gelsin bacımm
öyle canım napakk...ama eşim uzuuuun bi süre bu konuyla ilgili dalga geççek benle hep
kızlar ben şimci mayısta taşınıcam ya Allah'ın izniyle. havalar da düzeldi bahar geldi hani temizlik de yapmak istiyorum ama eşim kızıyo bana cam falan silme perde merde yıkama nasıl olsa taşınıcaz orda yapıcan zaten temizlik diyo. ya ne diyonuzz mayıs'a da çok var ama :26: bn burda yapmasam mı öle köşe bucak derin temizlik. :44:
kızamasında dalga geçmesi daha iyi
kızlar ben şimci mayısta taşınıcam ya Allah'ın izniyle. havalar da düzeldi bahar geldi hani temizlik de yapmak istiyorum ama eşim kızıyo bana cam falan silme perde merde yıkama nasıl olsa taşınıcaz orda yapıcan zaten temizlik diyo. ya ne diyonuzz mayıs'a da çok var ama :26: bn burda yapmasam mı öle köşe bucak derin temizlik. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?