- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.261
saol canım what what do you do yattı uyuduhadi hayırlı olsun böcüşümm du yu sipik ingiliş
inşallah ingilizce yazıyom diye tarzanca yazmamışımdır. burda kurs yok olsa bende hemen başlarım.
sanada başarılar dilerim . bir dil bir dilek iki dil iki dilek (tekerleme gibi oldu)
hımm verdiğim linkte ana sayfa açılıyo :44:
çıkmadı canım da nası yani evinin bi bölümü:44::44:
bir bölümü bide diğer bölümünde kim kalacak biz evi alırsak berabermi yaşayacaz:44:
mersin içel yeni mahallemi bu ev yeni sıfır
mersin içel yeni mahallemi bu ev yeni sıfır
ayy browniyle karıştırdım birden pardon
uyanık kankilerim benim
resimler tüm eve ait değil. oturma odası ve girişin reismleri ekli sadece . onu dimek istemiştim
oturma odasını mı satıyon ayy kafam karıştı iyice şunu güzelce anlat bakalım kıı
kız telefonumda sadece oraların resimleri yüklü bende var olan resimleri yükledim. hani tüm resimler ekli olmadığı için size gösteremeyecem, bi kısmı yüklü onu gösterebilecem manasında. anladınmı. yoksa evin hepsini satıyoz tabiki deee
kızlarrr bende geldim aranıza
selam a.s.benide aranıza alırmısınız uzun zamandır kk dayım deil kankam bi arkadaşım bile yok :1no2:benimle de arkadaş olurmusunuz 2 yıllık evliyim ve çalışıyorumopuyorumnanaktan
bi kankada ben istiyorumolumunekankayizsmile
cok yanlizim:gitme:
kız telefonumda sadece oraların resimleri yüklü bende var olan resimleri yükledim. hani tüm resimler ekli olmadığı için size gösteremeyecem, bi kısmı yüklü onu gösterebilecem manasında. anladınmı. yoksa evin hepsini satıyoz tabiki deee
geçmişten neler buldum bakın kızlarrr
bacım nereyi satıyonuz siz oturduğunuz yerimi:44:
4 sene oldu canım. borcuda 2 ay sonra bitiyo. sıkıldım evden .anladımda evi satmak nerden çıktı sizdaha yeni almadınızmı evi canım hayırdır
ben bi babamın tükkana gidiyom birazdan gelirim
Allah seni ne araştırmış
evet canım. satmak istiyom bakalım müşteri çıkarsa istediğim parayı verecek. satacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?