KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar ya nihanı aradım ama benide açmadıya nolduki çok merak ediyorum yaa

bence eşi yanında o yüzden açmıyo canım sesi kısık olabilir telefonun eşi bilmiyoya burayı bizim arayacağımızıda tahmin ettiği için sesini kısmış olabülür bacım:44:
ama cidden merak ettik bi msj atsa keşke

yok kı kar yağdı ya, camlar pislendi biraz ama tüller temiz enazından. neyse barimm normal temizliğimi yaparım her zamankinden. aslında ben de biliyorum çok yorulucam taşınırken. evlenirken bu evi tuttuğumuzda ayyyy bi de ev inşaattan çıkmıştı yani inşaat temizliği daha fena oluyo bu ev de öle olcak şimdi bi de kaynanam bize iş çıakrmıştı o zamann hiç su değiştirmeden pis suyla sildi bütün camları tabii ki temiz olmamıştı yanii sonra ben haftaiçi akşamları anamla gelip cam sildiydim.

anaa niye cikarmadin kiz ben olsam posetlen cikarirdim wc klozetli deilmi hemen alirdin ordann neyse olan olmus artik.

valla he benimde hiç canım bişey yapmak istemiyo nası olsa taşıncam diyom pardeler yıkancak nası olsa taşıncam diyom iyice yaydım kendimi yaa

amannn kizlar bosverin zaten tasincaz. bende hic bisi yapamiyorum ben 1 nisanda tasincam ev badana olcak burdaki halilari yikadim kaldirdim sermiyom bi salon halisi var onududa cikmama yakin silecem perdeleride cikmadan yikicam. zaten topladigim esyalari hepsini yikadim koliledim yeni evde tertemiz sercem miss gibi zaten simdi istesemde bisi yapamam bugun camlari silsem yarin kar yagar batar yine

kaynanaya bak iyyy nasil silmis ya kirli suyla:129: bende tek basima temizlicem evimi cocugu kaynanaya vercem kendim giriscem eve. eltimde hamismis onunda faydasi olmaz tek basima 1 haftada anca temizlerim. zaten 1 salon bide yatak odasi cami var onlari silerim mutfagin cami yok maalesef banyoyuda bi guzel ozon cifle tertemiz yaparim kapilar falan silerim bitmistir. bide yerlestirmesi var tabi

ohh valla sen biçok şeyi ayarlamışsın maaşallah. valla ben de nisandan itibaren kullanmadıklarımdan başlayarak kolilemeye başlıcam
ceydaa sen sütyenle ilgili msj atmıştınya bana ben sana msj yazdım sana geldimi bende 2 gün boyunca hep iletiliyo yazdıda gitmedi galiba:44::44:
yok tatlım mesajın gelmedi

o kadar özendi işte düşün nasıl sinir olmuştum o zaman anlatamam.. ya ben mutfağa bi giriştiydimm zaten kaç saatimi aldı bi bakıyorum bunlar hemen pıt pıt iki bez sürtüyolar biz bitirdik dediler ay şok oldum resmen.. evde boya badana yapılmış laminantlar kenardaki süpürgelikler falan boya damlamış onları bile kazımamışlar öyle temizliği dedem de yapar yani bana yardım yerine zararları dokundu daha çok ben çalışıyorum bi de o zaman akşamları işten çıkıp babam getiriyodu bizi eve biz yine onların batırdıklarını temizliyoduk

sen planları yapmışın canım yaa bende düşünüyom nası temizlicem diye bu temizlik çok zor yaa akşamdan akşama yapçaz artık
eltindemi hamileymiş hayırlı olsun canım

sen planları yapmışın canım yaa bende düşünüyom nası temizlicem diye bu temizlik çok zor yaa akşamdan akşama yapçaz artık
eltindemi hamileymiş hayırlı olsun canım

valla haklisin cnm sizin kendi isyeriniz zaten ev tasincagi zmana ise gitmeyiver nolcek.zaten yorulcaksin cagir yengen gili filan temizleyin senin kizkardesin yokmu cnm?

ahhh ahhhh benim ablalarim olcakti burda valla evimi tertemiz yaparlardi. annem rahatsiz ona kiyamam yaptirmaya ama ablalarim benden bile temiz yaparlar. :97::97::97::97:

kızlar ben kaçtım... görüşürüz sonra inş. öpüldünüz

gule gule cnm bende cikcam birazdan alisverise gitcem evde bisi kalmamis....

abooo kizlar ikeadan alacaklarimi hesapladim tl ile 500 kusuru asti
ama hepsi ihtiyacti yaa valla ivir zivir bu kadar tuttu kocise solesem bakalim ne diyecek :18::18::18:

yok canım kimse kendi işim ama bırakamam ki eşimin dışarda işi oluyo ben olmazsam kapatması gerekir dükkanı müşteri falan gelir kapatamayız kargo geliyo hep
abimin eşi var ama 2 tane çocuğu var kardeşimde yok bi annem var kaynanam görümce varda bi işe yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…