- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.301
kızlar ya nihanı aradım ama benide açmadıya nolduki çok merak ediyorum yaa
yapma bacım tabi yaa ne gereği var 2 ay için kendini yoracan o kadar
zaten diğer ev için bayaca yorulacan dinlende enerji depola bebişim ya
buradaki evin zaten temizdir senin valla her hafta cam siliyodun nerdeyse oda 2 ay seni idare eder bebemm
ay evet ya ben de emsaj atmıştım akşam ama dönmedi geri normalde hemencik cevap yazardı :44:kızlar ya nihanı aradım ama benide açmadıya nolduki çok merak ediyorum yaa
valla he benimde hiç canım bişey yapmak istemiyo nası olsa taşıncam diyom pardeler yıkancak nası olsa taşıncam diyom iyice yaydım kendimi yaa
bence eşi yanında o yüzden açmıyo canım sesi kısık olabilir telefonun eşi bilmiyoya burayı bizim arayacağımızıda tahmin ettiği için sesini kısmış olabülür bacım:44:
ama cidden merak ettik bi msj atsa keşke
ay bacım akşam yatıcaktım işte odanın örtülerini falan düzelttim, telefonu da aldım alarm kurdum cebime koydum yatak odasına gidiyom diye. neyse sonra bişey oldu dedim wc'ye de gireyim de öle yatayım barim. ayy ben unutmuşum eşortmanın cebinde olduğunu pat diye bi ses bi baktım benim telefon uçtu:95: arkasından öööle bakakaldım yani sinirden uyuyamadım resmen ya hazalım garantisi olsa nolcak ki telefonu çıkarmadım ortada teelfon yok yanii kanalizasyonda gezinti yapıyodur artıkın benimki
kızlar ben şimci mayısta taşınıcam ya Allah'ın izniyle. havalar da düzeldi bahar geldi hani temizlik de yapmak istiyorum ama eşim kızıyo bana cam falan silme perde merde yıkama nasıl olsa taşınıcaz orda yapıcan zaten temizlik diyo. ya ne diyonuzz mayıs'a da çok var ama :26: bn burda yapmasam mı öle köşe bucak derin temizlik. :44:
valla he benimde hiç canım bişey yapmak istemiyo nası olsa taşıncam diyom pardeler yıkancak nası olsa taşıncam diyom iyice yaydım kendimi yaa
ay evet ya ben de emsaj atmıştım akşam ama dönmedi geri normalde hemencik cevap yazardı :44:
yok kı kar yağdı ya, camlar pislendi biraz ama tüller temiz enazından. neyse barimm normal temizliğimi yaparım her zamankinden. aslında ben de biliyorum çok yorulucam taşınırken. evlenirken bu evi tuttuğumuzda ayyyy bi de ev inşaattan çıkmıştı yani inşaat temizliği daha fena oluyo bu ev de öle olcak şimdibi de kaynanam bize iş çıakrmıştı o zamann hiç su değiştirmeden pis suyla sildi bütün camları tabii ki temiz olmamıştı yanii sonra ben haftaiçi akşamları anamla gelip cam sildiydim.
anaa niye cikarmadin kiz ben olsam posetlen cikarirdim wc klozetli deilmi hemen alirdin ordann neyse olan olmus artik.
klozetli olan değil bacım
amannn kizlar bosverin zaten tasincaz. bende hic bisi yapamiyorum ben 1 nisanda tasincam ev badana olcak burdaki halilari yikadim kaldirdim sermiyom bi salon halisi var onududa cikmama yakin silecem perdeleride cikmadan yikicam. zaten topladigim esyalari hepsini yikadim koliledim yeni evde tertemiz sercem miss gibizaten simdi istesemde bisi yapamam bugun camlari silsem yarin kar yagar batar yine
yok tatlım mesajın gelmediceydaa sen sütyenle ilgili msj atmıştınya bana ben sana msj yazdım sana geldimi bende 2 gün boyunca hep iletiliyo yazdıda gitmedi galiba:44::44:
kaynanaya bak iyyy nasil silmis ya kirli suyla:129: bende tek basima temizlicem evimi cocugu kaynanaya vercem kendim giriscem eve. eltimde hamismis onunda faydasi olmaz tek basima 1 haftada anca temizlerim. zaten 1 salon bide yatak odasi cami var onlari silerim mutfagin cami yok maalesefbanyoyuda bi guzel ozon cifle tertemiz yaparim kapilar falan silerim bitmistir. bide yerlestirmesi var tabi
kaynanaya bak iyyy nasil silmis ya kirli suyla:129: bende tek basima temizlicem evimi cocugu kaynanaya vercem kendim giriscem eve. eltimde hamismis onunda faydasi olmaz tek basima 1 haftada anca temizlerim. zaten 1 salon bide yatak odasi cami var onlari silerim mutfagin cami yok maalesefbanyoyuda bi guzel ozon cifle tertemiz yaparim kapilar falan silerim bitmistir. bide yerlestirmesi var tabi
kızlar ben kaçtım... görüşürüz sonra inş. öpüldünüz
sen planları yapmışın canım yaa bende düşünüyom nası temizlicem diye bu temizlik çok zor yaa akşamdan akşama yapçaz artık
eltindemi hamileymiş hayırlı olsun canım
valla haklisin cnm sizin kendi isyeriniz zaten ev tasincagi zmana ise gitmeyiver nolcek.zaten yorulcaksin cagir yengen gili filan temizleyin senin kizkardesin yokmu cnm?
ahhh ahhhh benim ablalarim olcakti burda valla evimi tertemiz yaparlardi. annem rahatsiz ona kiyamam yaptirmaya ama ablalarim benden bile temiz yaparlar. :97::97::97::97:
gule gule cnm bende cikcam birazdan alisverise gitcem evde bisi kalmamis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?