KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

haklisin cnm en iyisi kendin temizlemen sende yavas yavas yaparsin cnm kendini yorma..

demez canım bişey evin ihtiyacı kendine almıyonya patlatıver ensesine bi tane

napin kıı iyimi

he ters teperse o patlattigim tokat :18::18::18: ben gonlunu almasini bilirim nede olsa bugun kirmizilar bitti

eyy paris sen nelere kadirsin bee

geldim

ama yine çıkıcam, kot aldıydım lcw 'den onu verdiydim dün terziye paçalarını yapsın diye onu almam lazım

ya kızlar bi de eşmin babaannesi geldi kaynanama neyse işte pazar günü gittik oraya gördük yani hoşgeldin dedik. bugün kaynanam çağırıyo oturmaya ben de işim var evde dedim kesin bozuldu yani sesi mesi değişti. ya zaten kaynanamın muhabbeti sarmıyo beni oldum olası bi de eşimin babaannesi avr 80 yaşında ben oraya gidip napcam ya ufff şimdi bunun derdi sardı beni. siz olanız gider miydiniz kızlar bi deyiverinn ben mi ayıp ettim acep ???

he ters teperse o patlattigim tokat :18::18::18: ben gonlunu almasini bilirim nede olsa bugun kirmizilar bitti

eyy paris sen nelere kadirsin bee

he kı paris de olmasa ne edücüükkk

kız hazal bu arada ben de ikeanın kataloğunu aldım, her akşam hatim ediyom adeta benim alacaklarım şimdilik 160 tl ama şimdilik

çok kafana takıldıysa 1 saat otur gel bacım bişi olmaz hal hatır sorarsın yeter

kızlar nihan aradı şimdi iyimiş bugün tahlil falan yaptırmışlar bursya gitmişler ondan girememiş slm söyledi size çok benim telsim diye ondan beni aramış kıskanmayın hee beni aradı diye

yok nen niye kıskanak haber geldi ya yeter:97: yarın gelir o zaman

ben de destekledimm

iyi barim haber alabildinn ne kıskancaz be delü

heehee ne bilem belkin kıskanırsınız diye şey ettim
kıı ceyda yaşlı insan belki o demiştir seni gelsin diye git bi dolaş yakınsa ev 1 saat dur gel yada akşama eşinle gidin dolaşın haklısın sene sıkılırsın tabidee işte napçan bacım

niye satmayı düşünüyon bacım memnun değilmisin satıp nirden alacan
eşin razımı satmaya benim herifte razı olsa keşkem:97:
hee razı oldu. 4 oda bi ev istiyom canım. sığmıyoz bu eve

çok geçmiş olsun ceydoşş. kötü bi durum. kızların dediği gibi keşke hemen el atsaydın. nasılsa yabancının değildi wc. amam olan olmuş artık.

kızlar nihan aradı şimdi iyimiş bugün tahlil falan yaptırmışlar bursya gitmişler ondan girememiş slm söyledi size çok benim telsim diye ondan beni aramış kıskanmayın hee beni aradı diye

o kıskanan nihandı kız
bende s evindim iyi olmasına merak etmiştimm.

ayyy çiçek geldi banaaa:87:

bu sabah bi yere çiçek gönderdik çiçekçide faturasını şimdi gönderdi faturayla birlikte güzelde bi çiçek göndermişler banaa ne kadan incelerr:78:

misafir olduğumuz için sadece sizi okumakla yetiniyorum ama selam vermeden kulak misafiri olmak hoş olmaz dedim. merhaba kızlar
mersi canım.

bu sabah bi yere çiçek gönderdik çiçekçide faturasını şimdi gönderdi faturayla birlikte güzelde bi çiçek göndermişler banaa ne kadan incelerr:78:

ayyy ne kadar hoşş.

güle güle kokla

Son düzenleme:
kız kocamın işleri yoğun zati geç geliyo ama bi diyeyim buakşam belki çaya giderük

ay bilgecim diyorum ya bacım resmen o anda bana kal geldi birazdan telefoncuya gidip hat alıcam kendime bi de telefon bakam barim
misafir olduğumuz için sadece sizi okumakla yetiniyorum ama selam vermeden kulak misafiri olmak hoş olmaz dedim. merhaba kızlar
merhaba :79:

wışş ne kadan kibarlarmış valla maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…