- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.341
he yap kıs yap eccük kıskansınakşama kocamı accık sinirlendirim gizli hayranım göndermiş falan diye
burada benden başka yeni üye var mı?
he yap kıs yap eccük kıskansın
he kısss
kızlar ben çıkıyorumm pantulumu alam terziden bi de telefoncuya gidem öpüldünzzz
misafir olduğumuz için sadece sizi okumakla yetiniyorum ama selam vermeden kulak misafiri olmak hoş olmaz dedim. merhaba kızlar
sen temin gidiyom demedinmi kıı gidemedin bi hee get hadi get
gerci benim herif parisidie tamaz simdi cok ucmusum yahu bazilarini silemde sonra esim beni silmesinhe kı paris de olmasa ne edücüükkk
kız hazal bu arada ben de ikeanın kataloğunu aldım, her akşam hatim ediyom adetabenim alacaklarım şimdilik 160 tl ama şimdilik
sagol canim gercekten cok tatli bicirik..destekledim bacımmm çok tatlı bi bebek maşallahhh
kızlar nihan aradı şimdi iyimiş bugün tahlil falan yaptırmışlar bursya gitmişler ondan girememiş slm söyledi size çok benim telsim diye ondan beni aramış kıskanmayın hee beni aradı diye
sagol canim tek iki kisi destekledi ama olsun iki kisi iki kisidir.ben de destekledimm
iyi barim haber alabildinnne kıskancaz be delü
sen yazana kadr o kaç kere gitti geldi
kizlar hepinizin face hesabi vardi dimi kasim annelerinde bi arkadasimin oglu yarismaya katilmis desteklermisiniz demir pasamizi? linki veriyorum
Mutlu Panço Facebook'ta
bilgem Allah hayırlı müşteri versin evinize canım kaç istiyon kıı eve kaç oda sizin ev 4 odalı ev varmı dubleksmi istiyosun
valla destek çağrını gördüm ben de destekliyim dedim. :))) nasılsınız kızlar??
benim yok canım olsaydı bende atardım destek maili
valla destek çağrını gördüm ben de destekliyim dedim. :))) nasılsınız kızlar??
kankişler ben çıkarım birazdan . oğlan gelmeden vedamı edeyim. kaçar gibi gitmeyim.
kız şaduman seni gördükçe dersler geliyo aklıma
içimi bir vicdan azabı kaplıyo
olsun cadum canin sagolsun.
shadoww sagol cnm..
aa ne cabuk gecti zaman yaa :44::44: gule gule cnm yarin dahada cok muhabbet etmek dilegi ile
baktınmı ilana canım.
100 den açtım ağzımı pazarlıklı dedim. yani şöyle 97-98 gibi olur.
bizim ev 3 odalı
ben 4 odalı istiyom. dublkste iyi olur aslında ma bütçemiz satacağımız fiyat kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?