KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar ben çıkıyorumm pantulumu alam terziden bi de telefoncuya gidem öpüldünzzz

he kı paris de olmasa ne edücüükkk

kız hazal bu arada ben de ikeanın kataloğunu aldım, her akşam hatim ediyom adeta benim alacaklarım şimdilik 160 tl ama şimdilik
gerci benim herif parisidie tamaz simdi cok ucmusum yahu bazilarini silemde sonra esim beni silmesin
destekledim bacımmm çok tatlı bi bebek maşallahhh
sagol canim gercekten cok tatli bicirik..
kızlar nihan aradı şimdi iyimiş bugün tahlil falan yaptırmışlar bursya gitmişler ondan girememiş slm söyledi size çok benim telsim diye ondan beni aramış kıskanmayın hee beni aradı diye

iyi bari haberini aldik kiskanirmiyiz hic bacim yeterki ii haberini alalim.
ben de destekledimm

iyi barim haber alabildinn ne kıskancaz be delü
sagol canim tek iki kisi destekledi ama olsun iki kisi iki kisidir.
bøcugum senin face yokmu sende destek ativer demirimize.

bilgem Allah hayırlı müşteri versin evinize canım kaç istiyon kıı eve kaç oda sizin ev 4 odalı ev varmı dubleksmi istiyosun

baktınmı ilana canım.

100 den açtım ağzımı pazarlıklı dedim. yani şöyle 97-98 gibi olur.
bizim ev 3 odalı
ben 4 odalı istiyom. dublkste iyi olur aslında ma bütçemiz satacağımız fiyat kadar.

kankişler ben çıkarım birazdan . oğlan gelmeden vedamı edeyim. kaçar gibi gitmeyim.

benim yok canım olsaydı bende atardım destek maili

valla destek çağrını gördüm ben de destekliyim dedim. :))) nasılsınız kızlar??

olsun cadum canin sagolsun.
shadoww sagol cnm..

kankişler ben çıkarım birazdan . oğlan gelmeden vedamı edeyim. kaçar gibi gitmeyim.

aa ne cabuk gecti zaman yaa :44::44: gule gule cnm yarin dahada cok muhabbet etmek dilegi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…