- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.361
önemli diil cnm benm de hoşma gitti oğlumun fotosunu bulursam gzl ben de koyucam :))))))))))
oyyyy maşallah kız hazalll çok tatlııııııııı yerim onuuu kilosuda iyi gibi heee nazar değmesinn
sende ekle cnm ama benim face yok desteleyemem maalesef
kizlar buda evimin manzarasi yilbasinda cekmistik bu resmi. simdi 1. kata tasincamm cok guzeldi bu manzara ya
cnm hangi şehirdesin. fiyatı iyiymiş evlerin. biz 2. katı inşaattan 115 liraya aldık :S
Eki Görüntüle 159538
geç kaldım yetişemedim herkes gitmiş
geç kaldım yetişemedim herkes gitmiş
canim hosgeldin nasilsin?
ayy yerim ben oguzhani cok tatli tam isirmalik kollari
çok tşk ederim cnmmmmm öpüyorum tabi kokusu harika bebeğimin...RABBİM isteyen herkeze nasip eylesin....canım yaaaa çook sevindimmm Rabbim sağlık mutluluk nasip etsin inş. Mis gibidir şimdi o annesi, öp kokla yerimize. Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah hayırlı evlat eylesin inş.
hayır canım epidural olmadım canlı canlı sancıyı çekerek doğurdum valla...normal doğumu yaşamak gerçekten harika bebeğim doğalı 11 gün oldu ben 8.günde turp gibiydim...tşk ederim tebrikler içinahh canım çok sevindim,,,gözün aydın olsun,seni merak ediyordum,doğumun nasıldı,
epidural olmak istiyodun,epidural normal mi oldun,
çok tebrik ediyorum canımm,,,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn
ohhh çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün cnm
gozun aydin cnm cok sevindim normal dogurmana en kisa surede resimlerinizi beklioz ana kiz cok opuyorum sizi
çok tşk ederim cnmmmmm öpüyorum tabi kokusu harika bebeğimin...RABBİM isteyen herkeze nasip eylesin....
hayır canım epidural olmadım canlı canlı sancıyı çekerek doğurdum valla...normal doğumu yaşamak gerçekten harika bebeğim doğalı 11 gün oldu ben 8.günde turp gibiydim...tşk ederim tebrikler için
tamam hayatım merak etme koyarım....öpüyorum senide..kızım bu arada çok şeker hazalcım..minnacık ona iyi bakamicam korkusu yaşıyorum valla..RABBİM yardımcım olsun
kızlar bu arada cevapları çok geç yazdığım için özür dilerim..size dönemedim malum dikişler ve bebeğin bakımından dolayı maroton yorucu
ayrıca kızımın adını omayra koymadık çok ama çok tepkiler aldık ailemiz nerdeyse red etcekti bizi okadar tepki yani düşünün....
EYLÜL ADA oldu prensesimin adı..daha güzel bence sizce nasıl?
selam shadowwcumm :80:valla destek çağrını gördüm ben de destekliyim dedim. :))) nasılsınız kızlar??
baktınmı ilana canım.
100 den açtım ağzımı pazarlıklı dedim. yani şöyle 97-98 gibi olur.
bizim ev 3 odalı
ben 4 odalı istiyom. dublkste iyi olur aslında ma bütçemiz satacağımız fiyat kadar.
iyi akşamlar kızlar ben kaçar hazırlanayım kurs 7 de başlıy
Canım benim bunun kusuru olur mu hiçkızlar bu arada cevapları çok geç yazdığım için özür dilerim..size dönemedim malum dikişler ve bebeğin bakımından dolayı maroton yorucu
ayrıca kızımın adını omayra koymadık çok ama çok tepkiler aldık ailemiz nerdeyse red etcekti bizi okadar tepki yani düşünün....
EYLÜL ADA oldu prensesimin adı..daha güzel bence sizce nasıl?
cnm KURAN da geçmiyo diye..huzursuz olur bebek günah dediler bizde hak verdik haliyle..doğum sancıları berbat bişi inim inledim 10 da yatışım oldu 12 de sancılarım başladı 4 de doğumhaneye girdim 16.26 da bebeğim doğdu..doğumhane hiç bişi canım yanmadı orda ama sancılar beni bitirdi valla neyse atlattım ve iyiki normal yapmışım hemide epiduralsiz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?