KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canım yaaaa çook sevindimmm Rabbim sağlık mutluluk nasip etsin inş. Mis gibidir şimdi o annesi, öp kokla yerimize. Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah hayırlı evlat eylesin inş.
çok tşk ederim cnmmmmm öpüyorum tabi kokusu harika bebeğimin...RABBİM isteyen herkeze nasip eylesin....
ahh canım çok sevindim,,,gözün aydın olsun,seni merak ediyordum,doğumun nasıldı,
epidural olmak istiyodun,epidural normal mi oldun,
çok tebrik ediyorum canımm,,,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn
hayır canım epidural olmadım canlı canlı sancıyı çekerek doğurdum valla...normal doğumu yaşamak gerçekten harika bebeğim doğalı 11 gün oldu ben 8.günde turp gibiydim...tşk ederim tebrikler için
ohhh çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün cnm

gozun aydin cnm cok sevindim normal dogurmana en kisa surede resimlerinizi beklioz ana kiz cok opuyorum sizi

tamam hayatım merak etme koyarım....öpüyorum senide..kızım bu arada çok şeker hazalcım..minnacık ona iyi bakamicam korkusu yaşıyorum valla..RABBİM yardımcım olsun

kızlar bu arada cevapları çok geç yazdığım için özür dilerim..size dönemedim malum dikişler ve bebeğin bakımından dolayı maroton yorucu
ayrıca kızımın adını omayra koymadık çok ama çok tepkiler aldık ailemiz nerdeyse red etcekti bizi okadar tepki yani düşünün....
EYLÜL ADA oldu prensesimin adı..daha güzel bence sizce nasıl?

eminim cok tatlidir cnm tum bebekler cennet kokuludur. merak etme bakarsin ben tek basima buyutuyorum oglumu kimse pek yardimci olmuyor bak 4bucuk aylik oldu bile seninkide oyle hizli buyurki sasirirsin. ben bazen dusunuyorum benmi dogurdum bunu diye oglumu nasil dogurdugumu cok iyi hatirliyorum ama bi okadarda zaman cabuk geciyor. RABBIM HER ZAMAN YARDIMCIMIZ OLSUN CNM

ne ozuru cnm anliyorum ben seni bende o yollardan gectim. aa neden ailen o kadar tepki gosterdiki. ama eylul adada cok guzel bi isim cnm.

cnm KURAN da geçmiyo diye..huzursuz olur bebek günah dediler bizde hak verdik haliyle..doğum sancıları berbat bişi inim inledim 10 da yatışım oldu 12 de sancılarım başladı 4 de doğumhaneye girdim 16.26 da bebeğim doğdu..doğumhane hiç bişi canım yanmadı orda ama sancılar beni bitirdi valla neyse atlattım ve iyiki normal yapmışım hemide epiduralsiz:)))

valla destek çağrını gördüm ben de destekliyim dedim. :))) nasılsınız kızlar??
selam shadowwcumm :80:

Hayırlısı olsun Bilgecim inş. istediğin fiyata satılır

Mutlu Panço

kızlar bakııınn ben de ekledim oğlumun fotosunu :)))))))

kızlar ben fotoları göremedim
iyi akşamlar kızlar ben kaçar hazırlanayım kurs 7 de başlıy

git bacım gitt.. ay şuna bak hele nası da heyecan yaptı yirim yaa kurslara da gidermişş
Canım benim bunun kusuru olur mu hiç genelde büyükler duymaya aşina olmadığımız isimlere tepki verebiliyorlar ama sizinkiler epey fazla tepki vermiş anlaşılan Eylül Ada da çook güzel bir isim canım

Hayırlısı ile atlatmışsın kuzumm

slm ceydacım nasılsın?? kız foto neden göremion ki yaa.. görmediğin daha iyi belki. düşüp bayılabilirdin görseydin oğlumun yakışıklılığından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…