- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.681
tamam yirtma bi tarafini dirim ne olcek apla
cnm ay ablam yok ya burda ondan sana sarilip apla didim
sende takıl bana beraber doğuralım
oho bu ay bebek için kaçkere parise gittik bakalım 10 gün sonra belli olacak:97::97::97:uyyy canım benim. bende senin bi aplanım kız.
bebek! bebek! bebek!
önce paris sonra bebek
cnm kendini hazir hissettiginde zamani geldiginde gelir insaallah bebeginiz.
gerci ben evlenir evlenmez ahzir hissettim kendimi ama 1 bucuk sene olmadi simdi var sukurler olsunki buyudukce daha guzel hissediorum bana anne demesini dort gozle bekliorum insaallah o gunleride goruruz
inşallahhhhbizde 3 yıldır alıştık ama artık istiyoruz hayatımızda gürültü yapacak bi bebek ağlayınca babasının başında duracam onuda uyutmasın
öyle canım sıkma kendini
sen yaşlı hissetmiceksen teyze bilem deriz
hiç olmazsa kendimüzü genç hissederiz
amin canım inşallah
oho bu ay bebek için kaçkere parise gittik bakalım 10 gün sonra belli olacak:97::97::97:
oho bu ay bebek için kaçkere parise gittik bakalım 10 gün sonra belli olacak:97::97::97:
uyyy canım benim. bende senin bi aplanım kız.
bebek! bebek! bebek!
önce paris sonra bebek
ay dedi valla..
hazalll anamm one gıı kaç kişi geliyolar be maşallah senin arkadaşlarda baya çalışmış hee 3 çocuk anam 3 çocukla bide oturmayamı gidiyolar ya zaten evin küçüükmüş bilmiyolarmı evinin küçük olduğunu hepsini getirmeseler bari
tatlım menüne gelince çok tuzlu yapıyosun ya hadi hazır mantıyı birkaç paket pişir yoğurtla tamam bide üstüne tozbiber kavur dök ohh miss
hazır yufka yokmu sizin orda bide börek yap
bi büyük tepsiye kek yap anca yeter zati
bide biskvi pastası yap
yeter bence çocuğun var bide kalabalık nası başetçen
Ne güzel valla.. Allah mutluluğunuzu bozmasın..
inşallah olmuştur canım ya rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah 10 gün sonra burda senin güzel haberini alıp seviniriz
yaprak bebem sen doğal olandan vazgeçme bence hap sonuçta kimyasal bi madde ilk 6 ay bende hap kullandım sonra dedimki niye vücuduma bi matte atıyımki sonra eşim korundu sağolsun kaza falan olur diyede korkma kolay kolay bişey olmuyo hap kullanıp spiral kullanıp hamile kalan da oluyo sonuçta hiçbişey yüzde yüz korumuyo ki eğer bi kaza olursada ertesi gün hapları var onlardan bulundur evinde ben geçen sene 2 kutu almıştım bişey olmadı bi hafta sonu içtim işte ama güvenilir bi marka alırsan hiç yırtılma falan olmuyo yani için rahat ossun
ya kızlar şu nurettin rençbere bayılıyom ben bilen varmı. ne içli adam yahuuu:97:
saolasin cnm
kiz bocugum baya yazmayinca senden suphelendim haa tukkanda parise hazirlikmi yapio esi ile diee
ya kızlar şu nurettin rençbere bayılıyom ben bilen varmı. ne içli adam yahuuu:97:
ayy canım benim çok sağol aynen şaun senin durumundayım 6 ay oldu başlayalı ve bıraktım.. bak o aklıma hiç gelmedi ertesi gün hapı haklısın onu bulundurayım evde nolur nolmaz eczaneden alabiliyorum değilmi.. fiyatı ne kadar ve eczacıya ertesi gün hapımı dicem ay utanırım :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?