KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

buda pek utangaç ayol. dilek sen alda yolla kız:)

kiz bocugum baya yazmayinca senden suphelendim haa tukkanda parise hazirlikmi yapio esi ile diee
delüüü işim olmaz benim öle şeylerle[/QUOTE]

olsa iyi olur. millet yazarken heveslenen bendim sanki

o kim ben tanımıyom:44::44:

şarkıcı.

ya kızlar şu nurettin rençbere bayılıyom ben bilen varmı. ne içli adam yahuuu:97:

ivet bende eski yara sarkisini cok seviomm duet yaptigi bayaninda sesi cok guzell

kiz bocugum baya yazmayinca senden suphelendim haa tukkanda parise hazirlikmi yapio esi ile diee
delüüü işim olmaz benim öle şeylerle[/QUOTE]

ay ne biliim sehnazdan esinlenip yaparsin neme lazimm

tamam canım tanıdık eczacı var alırım ondan ay çok sağol tatlımmm:13:

Benim en yakın arkadaşlarımdan biri eczacı.. iyi oluyo bu durumlarda valla.

ben biliyorumm eski yara parçası çok güzellllll

Hanımın Çiftliği dizisinde gönlüm diye bi şarkı çalıyo arada, onu söyleyen adam değil mi o?

ivet bende eski yara sarkisini cok seviomm duet yaptigi bayaninda sesi cok guzell

delüüü işim olmaz benim öle şeylerle

ay ne biliim sehnazdan esinlenip yaparsin neme lazimm [/QUOTE]

evetttt. bende türkmen kızının müzüğine baylıyom. bide ay düşnce denize. onları dinlerken kendimden geçiyommm:97:

aa niye vermiyorlar ki acaba
ya ben 2,5 yıl önce aldığımda 20 tlydi :44:
ertesi gün hapı de canım ne olcak niye utanıyon
ben gebelik testi alcağım zaman direk giriyorum istiyorum kalabalık olsada
kötü bişeymi evli barklı insanım kime ne canom

selam şekerler biraz sonlardan okudum muhabbeti.aman ortaya dalıyım biraz dedim.maydonoz olmazsam

ay ne biliim sehnazdan esinlenip yaparsin neme lazimm

evetttt. bende türkmen kızının müzüğine baylıyom. bide ay düşnce denize. onları dinlerken kendimden geçiyommm:97:[/QUOTE]

kıs abla senin şarkını dinliyorum ay düşünce denize çok güzelmiş ilk dinleyişimm çok hoşşş

evetttt. bende türkmen kızının müzüğine baylıyom. bide ay düşnce denize. onları dinlerken kendimden geçiyommm:97:

kıs abla senin şarkını dinliyorum ay düşünce denize çok güzelmiş ilk dinleyişimm çok hoşşş[/QUOTE]

'ay düşünce denize' çok güzel bi parçadır ben de biliorum.

evet çok hoşşş. bende açtım kız .
ay düşünce denize seni hatırlarım.
ince ince yağan yağmur
iskeleye yanaşan vapur.
haydar paşa garı, seni hatılarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…