- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.701
saolasin cnm
cok utlu olduysan yine diim aplaaa ama bundan sonra dimemyeter cok guldun fazla gulme kacirirsin altina haa
ayy canım benim çok sağol aynen şaun senin durumundayım 6 ay oldu başlayalı ve bıraktım.. bak o aklıma hiç gelmedi ertesi gün hapı haklısın onu bulundurayım evde nolur nolmaz eczaneden alabiliyorum değilmi.. fiyatı ne kadar ve eczacıya ertesi gün hapımı dicem ay utanırım :78:
delüüü işim olmaz benim öle şeylerlekiz bocugum baya yazmayinca senden suphelendim haa tukkanda parise hazirlikmi yapio esi ile diee
o kim ben tanımıyom:44::44:
ya kızlar şu nurettin rençbere bayılıyom ben bilen varmı. ne içli adam yahuuu:97:
delüüü işim olmaz benim öle şeylerlekiz bocugum baya yazmayinca senden suphelendim haa tukkanda parise hazirlikmi yapio esi ile diee
ya kızlar şu nurettin rençbere bayılıyom ben bilen varmı. ne içli adam yahuuu:97:
15 tl falandı sanırsam norlevo de direk adını söyle tanıdık eczacı varsa ondan al canım her eczane vermiyo yok falan diyolardı burda benim teyzemin eşi eczanede çalışıyodu ben ondan aldım ben napim aman utanma boşver normal şeyler bunlar
hee parise gitmişler. kapıyada biz parise uçuyoruz 1 saat sonra gelin yazmışlar.
ayy canım benim çok sağol aynen şaun senin durumundayım 6 ay oldu başlayalı ve bıraktım.. bak o aklıma hiç gelmedi ertesi gün hapı haklısın onu bulundurayım evde nolur nolmaz eczaneden alabiliyorum değilmi.. fiyatı ne kadar ve eczacıya ertesi gün hapımı dicem ay utanırım :78:
ben biliyorumm eski yara parçası çok güzellllll
Hanımın Çiftliği dizisinde gönlüm diye bi şarkı çalıyo arada, onu söyleyen adam değil mi o?
ivet bende eski yara sarkisini cok seviomm duet yaptigi bayaninda sesi cok guzell
delüüü işim olmaz benim öle şeylerle
buda pek utangaç ayol. dilek sen alda yolla kız:)
aa niye vermiyorlar ki acaba15 tl falandı sanırsam norlevo de direk adını söyle tanıdık eczacı varsa ondan al canım her eczane vermiyo yok falan diyolardı burda benim teyzemin eşi eczanede çalışıyodu ben ondan aldım ben napim aman utanma boşver normal şeyler bunlar
şarkıcı.
ay ne biliim sehnazdan esinlenip yaparsin neme lazimm
:78::78:kız çok utangaçım ben varya ben nasıl parise gittiğime şaşıyom kendime nasıl evlencem derdim :78:
hee parise gitmişler. kapıyada biz parise uçuyoruz 1 saat sonra gelin yazmışlar.
tmm fıstıkım deme zati yaşlı hissediyorum kendimi
evetttt. bende türkmen kızının müzüğine baylıyom. bide ay düşnce denize. onları dinlerken kendimden geçiyommm:97:
ha sole cnm bundan sonra sen bana apla de kendini genc hissedersin
kiz yaprak o kadarda utanma cnm sen parise gitmekten utaniosan adamin karsisinda gobek flan ataman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?