KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kıs abla senin şarkını dinliyorum ay düşünce denize çok güzelmiş ilk dinleyişimm çok hoşşş

'ay düşünce denize' çok güzel bi parçadır ben de biliorum. [/QUOTE]

evett çok dinlendirici

evet çok hoşşş. bende açtım kız .
ay düşünce denize seni hatırlarım.
ince ince yağan yağmur
iskeleye yanaşan vapur.
haydar paşa garı, seni hatılarımmmm

bilgoş sen gelirsin aklıma artık nerde duysam bu parçayı

ha sole cnm bundan sonra sen bana apla de kendini genc hissedersin

kiz yaprak o kadarda utanma cnm sen parise gitmekten utaniosan adamin karsisinda gobek flan ataman

ya hazalım bu göbek atma işini ben de yapamıyorum yaa. hatta parise giderken hep ışıklar kapalı olcak aydınlıkta hiç gidemiyoruz parise napimm yaa. bi aşabilsem şu olayı neler yapcam da

ya hazalım bu göbek atma işini ben de yapamıyorum yaa. hatta parise giderken hep ışıklar kapalı olcak aydınlıkta hiç gidemiyoruz parise napimm yaa. bi aşabilsem şu olayı neler yapcam da

ayyyy bende yaa ışık hayatta açamam ya hafif loş olacak yada tamamen karanlık... eğer gündüz oluyosa o iş üzerimizde bişi olucak mutlaka yorgan,çarşaf,battaniye vs.. bunu nasıl aşacaz peküü

ay süpürgemi unutmuşum ilerden benzin doldurayım bari bitmiş
ne çok yakıyo bu meret benzini be en ucuzunu alalım dedik ama buda çok yakıyo:80:

Kızlar ben de çıkıyorum. İlaç içmem lazım bişeyler atıştırayım sonra da makinedeki çamaşırların yıkanması bitmek üzere onları asıyım.

Öpüldünüz

datlu cadım angara fantazisi heç iyi deilmiş hee anam çocukla çok zor oluyo valla bizde bursaya gittiydik küçük yeğenim vardı heç bişey anlamadık yok karnı acıkıyo yok altı batıyo günler kısacık zati

selam şekerler biraz sonlardan okudum muhabbeti.aman ortaya dalıyım biraz dedim.maydonoz olmazsam

hosgeldin cnm hamilesin hayirli olsun bebisin saglikla dogar ins.

he kıs o yüzden atamıyom ya utandığım için aslında oynasam becerecemde oynayamıyomm

amannn utan utan nereye kadar cnm sen yenisin ama zaman gectikce acilirsin
sana diom ama bende oynayamam galiba yaa

aynen cnm bende bu aksam nasil oynicam onu dusunuyom ayy ben gulerim yaa ay bi deniim bakalim nasil ocak

bende esimi bekliomm gelsin cocuga baksinda bende islerimi hallediim aksama hazirlik var dahaa poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…