- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.721
kıs abla senin şarkını dinliyorum ay düşünce denize çok güzelmiş ilk dinleyişimm çok hoşşş
evet çok hoşşş. bende açtım kız .
ay düşünce denize seni hatırlarım.
ince ince yağan yağmur
iskeleye yanaşan vapur.
haydar paşa garı, seni hatılarımmmm
ha sole cnm bundan sonra sen bana apla de kendini genc hissedersin
kiz yaprak o kadarda utanma cnm sen parise gitmekten utaniosan adamin karsisinda gobek flan ataman
ya hazalım bu göbek atma işini ben de yapamıyorum yaa. hatta parise giderken hep ışıklar kapalı olcak aydınlıkta hiç gidemiyoruz parise napimm yaa. bi aşabilsem şu olayı neler yapcam da
'ay düşünce denize' çok güzel bi parçadır ben de biliorum.
ay süpürgemi unutmuşumilerden benzin doldurayım bari bitmiş
ne çok yakıyo bu meret benzini be en ucuzunu alalım dedik ama buda çok yakıyo:80:
ben çıkıyorum kızlar işlerim var hadi görüşürüz:80:
ben çıkıyorum kızlar işlerim var hadi görüşürüz:80:
ne çok yakıyo bu meret benzini be en ucuzunu alalım dedik ama buda çok yakıyo:80:
ayyyy bende yaa ışık hayatta açamam ya hafif loş olacak yada tamamen karanlık... eğer gündüz oluyosa o iş üzerimizde bişi olucak mutlaka yorgan,çarşaf,battaniye vs..bunu nasıl aşacaz peküü
Kızlar ben de çıkıyorum. İlaç içmem lazım bişeyler atıştırayım sonra da makinedeki çamaşırların yıkanması bitmek üzere onları asıyım.
Öpüldünüz
yarıştırakmı loo süpürgeleri:76:
güle güle canım sen ev hanımımısın:44::44:
selam şekerler biraz sonlardan okudum muhabbeti.aman ortaya dalıyım biraz dedim.maydonoz olmazsam
he kıs o yüzden atamıyom ya utandığım için aslında oynasam becerecemde oynayamıyomm
ya hazalım bu göbek atma işini ben de yapamıyorum yaa. hatta parise giderken hep ışıklar kapalı olcak aydınlıkta hiç gidemiyoruz parise napimm yaa. bi aşabilsem şu olayı neler yapcam da
cadu olan benim daaa. süpürge yarıştıran sizsiniz. verin bakıyım o süpürgeleri. benim onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?