KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he kız burnumuzdan geldi. havada soğuktuya istediğim gibi olmadı. başka zaman artık

Kızlar ben de çıkıyorum. İlaç içmem lazım bişeyler atıştırayım sonra da makinedeki çamaşırların yıkanması bitmek üzere onları asıyım.

Öpüldünüz

:80:

akşama cümbüş var heee.

ya kızlar bu temizlik işlerni nasıl hallediyosunuz. eşniz takarmı öle şeyleri. ben o durumda çok rahatsız oluyom. ama yorhgunluktan sık sıkta yapamıyom temizliği. kuaförede gidemem .

güle güle canım sen çalışmıyorsun sanırım evdesin ne güzel

Evlendikten sonra 1.5 yıl çalıştım şimdi evdeyim canım. Aslında eşimin işyerinde muhasebe departmanında boşluk varmış ben de dedim çalışayım diye bizimki daha düşünüyor bakalım..

Evlendikten sonra 1.5 yıl çalıştım şimdi evdeyim canım. Aslında eşimin işyerinde muhasebe departmanında boşluk varmış ben de dedim çalışayım diye bizimki daha düşünüyor bakalım..
eşinin gelirigüzelse, ihtiyacınız yoksa bence çalışma.

evde olmak gibisi varmı. hem bebkte düşünüyon. çalışsan geri bırakacan
benim fikrim tabiii

ihtiyacın yoksa hiç çalışma canım otur gül gibi evinde işini gücünü temizliğini yap.. bebeğini doğur onu büyüt amannnnnnnnnn boşver en iyisi evde oturmakkk:92:

beden temizligimiiii
ev temizligimiiiii
ama kuaför olduguna göre beden sanirim.

çok açık yazmak istemedim kız anlayın işte

benim herif hiç takmaz ama ben rahat edemiyorum her ay mutlaka aksatmam ama şimdi şöle bi durum var bende accık kıl tüy olsun ben paris yapmak istemiyorum belki oda yapayım diye benim için sorun değil diyodur beni kandırıyodur yani

çok açık yazmak istemedim kız anlayın işte

he canim anladim.
kocam böle seyleri pek önemsemez.ama ben hic ihmal etmem.
hamilelik yüzünden agdayida biraktim zaten simdi geride dönemiyorum.
koltuk alti ve bacak makinayla aliyom
malum yerde ......

Son düzenleme:

dogru kiz belkide bizi kandiriyorlardir.

bence gerçekten takmıyodur. sen yap parisini genede. nasıl olsa dans felan etmiyon sen.

he canim anladim.
kocam böle seyleri pek önemsemez.ama ben hic ihmal etmem.
hamilelik yüzünden agdayida biraktim zaten simdi geride dönemiyorum.
koltuk alti ve bacak makinayla malum yerde ......

ağda en iyisi ama pek zahmetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…