- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.741
he kız burnumuzdan geldi. havada soğuktuya istediğim gibi olmadı. başka zaman artıkdatlu cadım angara fantazisi heç iyi deilmiş heeanam çocukla çok zor oluyo valla bizde bursaya gittiydik küçük yeğenim vardı heç bişey anlamadık yok karnı acıkıyo yok altı batıyo günler kısacık zati
Kızlar ben de çıkıyorum. İlaç içmem lazım bişeyler atıştırayım sonra da makinedeki çamaşırların yıkanması bitmek üzere onları asıyım.
Öpüldünüz
Kızlar ben de çıkıyorum. İlaç içmem lazım bişeyler atıştırayım sonra da makinedeki çamaşırların yıkanması bitmek üzere onları asıyım.
Öpüldünüz
hosgeldin cnm hamilesin hayirli olsun bebisin saglikla dogar ins.
amannn utan utan nereye kadar cnm sen yenisin ama zaman gectikce acilirsin
sana diom ama bende oynayamam galiba yaa
aynen cnm bende bu aksam nasil oynicam onu dusunuyom ayy ben gulerim yaa ay bi deniim bakalim nasil ocak
bende esimi bekliomm gelsin cocuga baksinda bende islerimi hallediim aksama hazirlik var dahaa poff
güle güle canım sen çalışmıyorsun sanırım evdesin ne güzel
eşinin gelirigüzelse, ihtiyacınız yoksa bence çalışma.Evlendikten sonra 1.5 yıl çalıştım şimdi evdeyim canım. Aslında eşimin işyerinde muhasebe departmanında boşluk varmış ben de dedim çalışayım diye bizimki daha düşünüyor bakalım..
Evlendikten sonra 1.5 yıl çalıştım şimdi evdeyim canım. Aslında eşimin işyerinde muhasebe departmanında boşluk varmış ben de dedim çalışayım diye bizimki daha düşünüyor bakalım..
aynı kafadanmışız :13:ihtiyacın yoksa hiç çalışma canım otur gül gibi evinde işini gücünü temizliğini yap.. bebeğini doğur onu büyüt amannnnnnnnnn boşver en iyisi evde oturmakkk:92:
akşama cümbüş var heee.
ya kızlar bu temizlik işlerni nasıl hallediyosunuz. eşniz takarmı öle şeyleri. ben o durumda çok rahatsız oluyom. ama yorhgunluktan sık sıkta yapamıyom temizliği. kuaförede gidemem .
eşinin gelirigüzelse, ihtiyacınız yoksa bence çalışma.
evde olmak gibisi varmı. hem bebkte düşünüyon. çalışsan geri bırakacan
benim fikrim tabiii
çok açık yazmak istemedim kız anlayın iştebeden temizligimiiii
ev temizligimiiiii
ama kuaför olduguna göre beden sanirim.
çok açık yazmak istemedim kız anlayın işte
çok açık yazmak istemedim kız anlayın işte
benim herif hiç takmaz ama ben rahat edemiyorum her ay mutlaka aksatmam ama şimdi şöle bi durum var bende accık kıl tüy olsun ben paris yapmak istemiyorum belki oda yapayım diye benim için sorun değil diyodur beni kandırıyodur yani
bence gerçekten takmıyodur. sen yap parisini genede. nasıl olsa dans felan etmiyon sen.benim herif hiç takmaz ama ben rahat edemiyorum her ay mutlaka aksatmam ama şimdi şöle bi durum var bende accık kıl tüy olsun ben paris yapmak istemiyorum belki oda yapayım diye benim için sorun değil diyodur beni kandırıyodur yani
he canim anladim.
kocam böle seyleri pek önemsemez.ama ben hic ihmal etmem.
hamilelik yüzünden agdayida biraktim zaten simdi geride dönemiyorum.
koltuk alti ve bacak makinayla malum yerde ......
evet canım.. n'oldu kii
dogru kiz belkide bizi kandiriyorlardir.
bence gerçekten takmıyodur. sen yap parisini genede. nasıl olsa dans felan etmiyon sen.
bence gerçekten takmıyodur. sen yap parisini genede. nasıl olsa dans felan etmiyon sen.
ağda en iyisi ama pek zahmetli
cadu olan benim daaa. süpürge yarıştıran sizsiniz. verin bakıyım o süpürgeleri. benim onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?