KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

neyse seni affediyourum.
ceydacım yaprağı bi kereliğine affedelim. sabahın köründe geldiğini iafde ediyor kendisi.

evet öyle diyor kendileri neyse hadi bakem affettik
:83: tişekkür ederim :86: bi daa yapmıcammm:117::108:

kimse yok yaf bu saat olmuşşşş nerde bu hatunceyizler

ne bileyim yavrucum ben de şaşırdım.. kimsecikler yok. bugün de böyle olsun artık ne yapalım :26:

evet öyle diyor kendileri neyse hadi bakem affettik

ne bileyim yavrucum ben de şaşırdım.. kimsecikler yok. bugün de böyle olsun artık ne yapalım :26:

kk nın hatunları hasta o yüzden zaar kimse gelmedi datulum sen nerdesin nasılsın anam avatarında bek güzel.. çok sempatik bi oğlun var o bebişte kızın sanırımm

hazalın misafiri vardı dün. zavallım yorgunluktan kalkamamıştır. nihalde hastaydı.
böcüğümde hastaydı ama belki ilerlemiştir hastalığı yada kesin bi arkadaşıyla deniz kenarında çay içiyodur.
diğerleride zati kafalarına estikçe giriyolar

kk nın hatunları hasta o yüzden zaar kimse gelmedi datulum sen nerdesin nasılsın anam avatarında bek güzel.. çok sempatik bi oğlun var o bebişte kızın sanırımm

he canım. yeni doğduğu zamanlar böyleydi şimdi kedi köpek gibi birbirlerini yiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…