- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.621
Kız yaprakkk.. bu kadar olur heee nen bu paris nelere kadirmişşaka bacum denk geldin sen.. nerde kaldın kızzz hani geç kağıdınn
Kız yaprakkk.. bu kadar olur heee nen bu paris nelere kadirmişşaka bacum denk geldin sen.. nerde kaldın kızzz hani geç kağıdınn
evet canım geç kağıdı istiyozzz
saban koründe geldim bennn:92:
neyse seni affediyourum.
ceydacım yaprağı bi kereliğine affedelim. sabahın köründe geldiğini iafde ediyor kendisi.
neyse seni affediyourum.
ceydacım yaprağı bi kereliğine affedelim. sabahın köründe geldiğini iafde ediyor kendisi.
:83: tişekkür ederim :86: bi daa yapmıcammm:117::108:
kimse yok yaf bu saat olmuşşşşnerde bu hatunceyizler
evet öyle diyor kendileri neyse hadi bakem affettik
ne bileyim yavrucum ben de şaşırdım.. kimsecikler yok. bugün de böyle olsun artık ne yapalım :26:
kk nın hatunları hasta o yüzden zaar kimse gelmedidatulum sen nerdesin nasılsın anam avatarında bek güzel.. çok sempatik bi oğlun var o bebişte kızın sanırımm
hazalın misafiri vardı dün. zavallım yorgunluktan kalkamamıştır. nihalde hastaydı.
böcüğümde hastaydı ama belki ilerlemiştir hastalığı yada kesin bi arkadaşıyla deniz kenarında çay içiyodur.
diğerleride zati kafalarına estikçe giriyolar
he canım. yeni doğduğu zamanlar böyleydi şimdi kedi köpek gibi birbirlerini yiyolar
maşallah çok tatlılar yaa.. aman birbirini yemeyen kardeşmi var
biz kız kardeşimle her gün yerdik birbirimiziözledim o günleri yaf
he canım. yeni doğduğu zamanlar böyleydi şimdi kedi köpek gibi birbirlerini yiyolar
ben de erkek kardşimle öyleydim.. ama şimdi bi görsen can ciğer kuzu sarmasıevlendikten sonra kıymete bindik
evlendikten sonra bi çok şeyin kıymetini biliyo insan arıyo o günleriniii
evlendikten sonra bi çok şeyin kıymetini biliyo insan arıyo o günleriniii
Ahh Ahhh hemde nasıl arıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?