KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın canım çok üzüldüm ya ne diyim Allahım kocana akıl fikir versin valla kapatsın bakalım ondan sonra neye takçak kafayı

Kızlar bende çok üzülüyorum
dün sinirlendim ağladım dedim kitaplarımıda al çöpe at
cep telefonuda kullanmama gerek yok
örgü öğrenmeye başladım aldıgım ipleride götür geri ver
tv'yide kır at çünkü net dısında bunlarıda yapıyorum mutlu oluyorum dedim
Sen yaşam alanımı daraltma peşindesin dedim,mutlu oldugum şeyleri elimden alıyorsun dedim

Böcüğüm bende böyle düşünüyorum yüzünede dedim zaten
kapat bakalım,ondan sonra neye kafayı takacaksın dedim
cevap vermedi...

arada anneme gittikçe girerim hiçbiriniz olmasanız bile yazar cıkarım sonra okursunuz

Ayy ben bu adamla napcam biilmiyorum

görümcen uzaktamı oturuyo bide facede resimleriniz olan hatın gız heralde pek seviyonuz anladığım kadarıyla birbirinizi pek içten sarılmışsınız birbirinize
He kızzz o işte .. Samsun'a gelin gitti yaa ama 23 Ocak' ta gelecek tatile az kaldı
maşallah kız görümcenle iyi anlaşıyor olman ne güzel .

Valla bacım bende 3 tane görümce var boy boy En büyüğü 21 yaşında Temmuz' da evlendi Samsun' a gelin gitti kuşum çok iyi anlaşıyoruz onunla o kadar iyidir ki.. Beraber gezer tozardık aaah ahh :97:

Ortanca olan da 17 yaşında ama o çok başka yaa ne bileyim iyi mi kötü mü anlamadım. Tam ergenlik çağında bi arsız, geçimsiz, çok dik kafalı..

En küçüğü de 8 yaşında. O benim kuyruğum desem yeridir, çok tatlı bişey bana da acayip düşkündür.

kız tehdit et azcık..böle yaparsan sonumuz yok falan de sıkıyosun beni bunaltıyosun de hayatı zorlaştırıyosun üzerime çok geliyosun.. bunun sonu iyi olmayacak falan de tatlım ya.. belki gözü korkar azcıkk

üzmwe canım kendini net hakkında fazla yorum yapma, cadı kaynan belki adamınaklına bişey sokar

kocan tüm faliyetlerini kısıtlayan.. csnım birşey sorucam ilk baslarda su beni deli eden kız tipleri gibi davrandın yok izin almadan bir yere gitmez yoko ne giy derse o giyilir... öle kızlar war yemin ederim.. paranoya oluyolar.. deli oluyorum onlara.. (

Canım Allah yardımcın olsun umarım herşey çok iyi olur arada gir iyiyim de bari içimiz rahat olur. Valla moralim bozuldu dua et sende olur mu.

birde dün benimle net davasından sonra çocuk kavgası edıyor
Utanmadan birde benden çocuk istiyor
dedim sana çocuk mocuk yok ben kendimi sana güvenip emanet edemezken
sen daha benı koruyup kollayamazken,bir internet faturasını ödeyemıyorum derken
birde sana çocuk mu yapıcam dedim...Ben istemiyorum çünkü
sonumuzu hayırlı görmüyorum dedim,bizim gercekten sonumuz yok dedim

dinliyor ... bizim tek eksiğimiz çocukmus öyle diyor
adamdaki mantıga bak yaprak,evlılıgı kötü gidiyor eksıgı çocukmuş

Buna sonumuz yok falan desende boş
düz mantık ilerliyor...kendi çabında okadar mutluki benim mutsuzlugumun farkında bile değil

görümceyle anlasmak :) beni pek sewmiyolardı yeni gelin geldi şimdi onun hareketlerini görünce hint kuması oldum sewgi sözleri eksik olmuyo :))

ben tek gelinim.. bakalım kaynanam benim kıymetimi ne zaman anlıcak

Canım benim.. ya inan bana keşke yanında olsam da bi konuşup dertleşsek.. İçine atma hiçbişeyi sakın kır dök söyle yüzüne karşı sıkıntılarını. kesin kararlı mı yani kapatacak mı interneti

canım geçmiş okusaydın biraz arkadaşımız öyle biri değilde, damdan düşer gibi girince yorumda böyle yapılıyo galiba

üzmwe canım kendini net hakkında fazla yorum yapma, cadı kaynan belki adamınaklına bişey sokar

Haklısın canım uyarın için sağol
valla benim adamın hocası kuvvetli bu aralar
kim ders veriyorsa iyi veriyor 3 yıldır tanıdıgm adam gittiiiiii
yerine nefret etmek üzere oldugum bir adam geldiii

Son düzenleme:
öyle konuşma kız, erkekler pek etkileniyo öyle konuşmalardan. ama gerçekten annesini aklıyla çok haraket ediyo bu adam. ayrı bi yere taşınma durumunuz yokmu canım ya

sözün yetersiz kaldıgı anlardan bir an.. bu tarz bi adama ne yapabilirsin ki.. erkekler sadece kadınlarının kendisinden üstün olup ve kaybetme korkuları oldugu anlarda uyum sürecine girerlermiş.. seni kaybetmekten korkmuyo mu bu adamm (

Brovnim sanki kocanı dolduruyolar gibime geldi umarım o da doğru yolu biran önce bulur ve çok iyi olursunuz

anaaaa canım bunların amacını anladım benn annesi oğlunu dolduruyo sana yolluyo bu interneti kapattırmak falan bence çocuk için hani sen sıkılırsında bebek doğurursun onla vakit geçirirsin diye valla böyle geldi aklıma... zaten kaynanan bebeğiniz olunca siz bi aile olursunuz mu ne demişti yanılmıyosam vallah sırf bu nedenle bence interneti falan kapattırmak istemesi:44:

Se ne dedin??????

Haklısın canım uyarın için sağol
valla benim adamın hocası kuvvetli bu aralar
kim ders veriyorsa iyi veriyor 3 yıldır tanıdıgm adam gittiiiiii
yerine nefret etmek üzere oldugum bir adam geldiii
hakkaten öyle ya . şaşıp kalıyom böyle dolduruşa getirenlere nasıl beceriyolar acaba
insan allahtan korkar

öyle konuşma kız, erkekler pek etkileniyo öyle konuşmalardan. ama gerçekten annesini aklıyla çok haraket ediyo bu adam. ayrı bi yere taşınma durumunuz yokmu canım ya

Onlardan uzak oturuyorum onlar bir uçta ben bir uçtayım
ancak sehır değiştirmem lazım oda mümkün değil

Se ne dedin??????

ya brownimm öle kızlara rastlaıyorum erkegin kendisine baskı yapmasını ask zannediyolar.. cok ters düştügüm arkadaslarım oldu.. bana yok sen ukalasın yok sen asktan ne anlarsın... gördük asklarını :)) hepsi bitti ben ise su an ewliyim.. giyimdi yok tel di netti iş ti vb herseyde saygı war ilişkimiz 3 senedir war ewliliğimiz 6 ay oldu tawiz wermedim wermem :))

hımmm evet öyle demişti
siz şuanda aile değilsiniz
iki kişilik aıle olmaz
ancak çocuk olursa aileden sayılırsınız demıstı aptal kadın tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…