- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.181
aman boşver güzellikle vermiyolarsa zorla isteyin sizdee
iyi yapmışınız valla. hibemi, borçmu
yaşları geçmeden çocuk yapmalarını. insan yaşlandıkca tahammül sınırı alçalıyo
çok iyi düşünmüşün bizimkilerin arasında 7 yaş var. kız hep daya yiyio oğlanda azar. ve kzım dayak yemekten o kadar hırçınkı güzü yettiği herkezi dövüyoo
vermicekti önce babası hiç tınlamıyo valla dedim annemler vercek 20 biraz bizde var sizde verirseniz öyle alıcak dedim
acıtasyon yaptım acık dedim şimdi çocuğumz yokken ne yapabilirsek çocuk olunca yapamayız bişey dedim
ya böyle insanları anlamıyom, faydam dokunmadı bari zararım dokunmasın demeiyolar hiçççkayınvalidenlermi vercek..vay bee ne erkek aileleri varmış..biz yarı yarıya aldık herşeyi,ne adetlerimiz uygulandı ne bişey..bizim ordaki düğünü bile yapmadılar babam yaptı..buna rağmen çok borca girdik dedi durdu bir sene boyunca.
bende 2 parça bişey aldınız lafını etme bari dedim.ondan sonra sustu.
bide 20 milyar vercekler pehhhhhh
daha bize diyorki kayınpeder.onların memleketten ev alcakmışız,şehir merkezinden(kendileir köyde)
onlar orda oturacaklarmış.kira ödemeyeceklermiş
oldu canım başka
kayınvalidenlermi vercek..vay bee ne erkek aileleri varmış..biz yarı yarıya aldık herşeyi,ne adetlerimiz uygulandı ne bişey..bizim ordaki düğünü bile yapmadılar babam yaptı..buna rağmen çok borca girdik dedi durdu bir sene boyunca.
bende 2 parça bişey aldınız lafını etme bari dedim.ondan sonra sustu.
bide 20 milyar vercekler pehhhhhh
daha bize diyorki kayınpeder.onların memleketten ev alcakmışız,şehir merkezinden(kendileir köyde)
onlar orda oturacaklarmış.kira ödemeyeceklermiş
oldu canım başka
o kadar paraları var ve siz istemeden yardım etmiyolar. bizde ilerde öyle olurmuyuz acaba.vermicekti önce babası hiç tınlamıyo valla dedim annemler vercek 20 biraz bizde var sizde verirseniz öyle alıcak dedim
acıtasyon yaptım acık dedim şimdi çocuğumz yokken ne yapabilirsek çocuk olunca yapamayız bişey dedim
iyi yapmışsın bacımmm
sizinkilerdemi verecek paraa canımm
ewet canım inşallah bi sorun olmazsa
öbür evide ödüyoruzya o yüzden yardımları şart o olmasa sorun deilde
olsun hayatım istediğinde gel bekleriz...ne işi bu böyle ne iş yapıyosun bakalım:))
valla onu yapacaklardı belki ama ben baştan beri izin vermedim.yoksa kayınpeder o borcum var öde şu borcum var öde diyecekti.ona normal geliyor çünkü bütün kardeşlerine o bakmış,elindeki satmış ihitiyacı olduğunda.kayınvalidem para yüzü görmemiş görümceler yüzünden o yüzden aşırı cimridir.ya böyle insanları anlamıyom, faydam dokunmadı bari zararım dokunmasın demeiyolar hiççç
düğün olurken onlarda yapmadı bişey canım eşim yaptı herşeyimizi şimdi ev alırken istedik başta oda vermicektide benim annemlerde yardım edicek onu duyunca öyle verdi yani
sizinkilerde baya enteresanmış oldu sen niye alcan
günaydın canımm.Günaydın fıstıklar...
günaydın bacımm
vaysss avatara helee
her zamnki gibi kırmızı önplandagünaydın bacımm
vaysss avatara helee
7 tane seç hergün birini kullankız dün akşamdan beri kaçıncı avatar oldu bu..karar veremedim bi türlü. :44:
her zamnki gibi kırmızı önplanda
bende seni seviyoomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?