KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aman boşver güzellikle vermiyolarsa zorla isteyin sizdee

vermicekti önce babası hiç tınlamıyo valla dedim annemler vercek 20 biraz bizde var sizde verirseniz öyle alıcak dedim
acıtasyon yaptım acık dedim şimdi çocuğumz yokken ne yapabilirsek çocuk olunca yapamayız bişey dedim

valla bilmiyom verim dedide isterseler öderiz geri ama istemezler inşallah okadar faydaları olsun bari

iyi yapmışsın bacımmm
sizinkilerdemi verecek paraa canımm

ya böyle insanları anlamıyom, faydam dokunmadı bari zararım dokunmasın demeiyolar hiççç

düğün olurken onlarda yapmadı bişey canım eşim yaptı herşeyimizi şimdi ev alırken istedik başta oda vermicektide benim annemlerde yardım edicek onu duyunca öyle verdi yani
sizinkilerde baya enteresanmış oldu sen niye alcan

o kadar paraları var ve siz istemeden yardım etmiyolar. bizde ilerde öyle olurmuyuz acaba.

neyse gene vermişler. inşallah alırsınız bebiş olmadan evi

ya böyle insanları anlamıyom, faydam dokunmadı bari zararım dokunmasın demeiyolar hiççç
valla onu yapacaklardı belki ama ben baştan beri izin vermedim.yoksa kayınpeder o borcum var öde şu borcum var öde diyecekti.ona normal geliyor çünkü bütün kardeşlerine o bakmış,elindeki satmış ihitiyacı olduğunda.kayınvalidem para yüzü görmemiş görümceler yüzünden o yüzden aşırı cimridir.
ama eşime ödeyemeyiz herkesin evi var artık seninde hayatın var dedim.evimizin rızkını başka yere vermeni istemiyorum dedim.bide kayınvalidemin ssk dan emekli maaş kartını okuyan kaynıma verdiklerini duyduğumdan beri asla izin vermiyorum.hem para yok diyorlar hem 700 tl lik kartı öğrencinin eline veriyorlar oldu canım.onun düğünü olcağı zaman kesin bizden borç isteyecekler bende vermeyeceğim verdirtmeyeceğim hatta eşime söyledim bile
benim adetlerim uygulanmadı hiç,benim sahip olamadığım gönlüme göre olmayan şeyler başkasının kızına yapılsın diye borç morç veremem dedim
haklısın dedi sağolsun

yok cnm ben biraz cadıyım izin vermem öyle şeyleri sevmemde.hatta annemler hep alırlar yaparlar..kendi babam kaç defa dedi peşinat parası ben vereyim siz taksit ödeyerek ev alın diye.hayır dedim bu erkek tarafının görevidir,yapacaksa onlar yapar..yapmıyorlarsa biz kendimiz kendi yağımızda kavrulup yapacağız.
kimse bizden medet ummasın valla
emekli maaşı var emekli öğretmen,ssk emekli maaşıda var nelerine yatmiyor köy yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…