KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Kızlar ayrıca bu hafta 2 kg vererek 4. takım 1.si ben oldum

Maşallah sana annem tebrik ederim canım benim
nasıl veriyorsun canım bende güyya diyete giriyorum
sonra bozuyorum,yemek yemekten kendimi alamıyorum.
Düzenli olarak neler yapıyorsun anlatırmısın canım
önerilerin neler :))

Brownim.. fındıklı kurabiyem şu an acelem var azcıkın kursa gidicem de.. döndüğümde anlatsam, hatta sana özel mesaj da atarım olur mu :26: kusuruma bakma canımmm

kılzra ya biraz önce konuştunuz ya şimdi benim düğünümdede herşey istediğim gibi olmadı eşimle kendimiz yaptık herşeyi ve kısıtlı oldu çoğu şey en basidi düğün iç çamaşırımı bile kendim aldım
ve şimdi bekar bi erkek kardeşi var o evlenirken çoğu şey ona yapılırsa ben ne yaparım ya ve eşim bana yapılmayan çoğu şeyde onları desteklerse kaldıramam heralde ben.. yanlışmı düşünüyorum

Brownim.. fındıklı kurabiyem şu an acelem var azcıkın kursa gidicem de.. döndüğümde anlatsam, hatta sana özel mesaj da atarım olur mu :26: kusuruma bakma canımmm

Tamam bitanem :)) kursa gideceğin yorumunu görmemişim
hadi öptüm seni kolay gesin

yoo çok doğru düşünüyorsun canım
bizde herşeyimizi kendimiz yaptık
eşimin ailesi sadece el gibi seyretmekle yetindiler
düğünde bile hatta el gibi davrandılar.
Herşeyimi eşim aldı,bana düşenide ben yaptım.
Sonradanda utanmadan evime gelebildiler kurula kurula oğlumuzun evi diyebildiler.
Benim kayınım daha 10 yasında ben bile bazen düşünüyorum o çocuk evlendiği zaman
eğerki bana yapılmayan alacakları geline yapılırsa ve hatta eşimde desteklerse
ben naparım kaldıramam dıye...Haklıyız tabii canım,insan üzülüyor

Kız varya bir kayınvalide olarak benim gelin mevlüdümü bile yapmadılar
offf anlatsam daha neler var

Hoşbuldum cadum :)
nasılsın. yerleştinmi baya

haklsıın zor olur tabi. insanın ağrına gider.

bunların durumu yoktu yapmadılar ama sonuçta oğlan evladısınız bunca yıl biriktirebilirlerdi diye düşünüyorum benim eşim biriktirmeseydi biz hiç bişey yapamazdık evin eşyalarını ben eşim ve annem aldık bunları düşününce çok zoruma gidiyo ya.. herkes düğündeki takılarıyla birikim yapıyo bankaya atıyo araba alıyo ben eşya aldım ne dolmuşum yaaaaa

kız ne mevlüdü yaa akrabaları ne düğünde doğru düzgün takı taktı nede ev görmesi için bişey aldılar tamam bunlar beklenmez belki ama benim ailem akrabam yapıyo onlarınki neden yapmıyo o zaman bizimkilerin onlardan kat kat üstünlükleri var bende onları ailemle aynı kefeye koyamıyorum iştee

benim durumumda aynı canım ama bizimkiler çok yaşlıydı. elitim hep bana düğünü ile hava atar. benimki hiç güze olmadığı için. ama ben takmıyom. yaşılardı zaten , onların kusurunamı bakacam diyom. allah bana sağlık sihhat ağız tadı versin ben hepsini yaparım

haklısında benim eltimde bana yapmaz inşallah

hayır canım çok doğru düşünüyorsun çok haklsıın bende aynısını düşünüyorum
kaldıki benim ailem şunu isteriz bunu isteriz demedi..ama eşim ailesine defalarca telefon açıp ne yapılırmış sorun böyle olmaz demesine rağmen bir kere arayıpta ne nasıl olur sizde nasıl yapılır diye sormadılar.
ilk istemeye geldiklerinde annemin tek dediği bohça oldu bohça yapalım nişana diye
kayınvalidem ne bohçası sen kızına ben oğluma dedi geçiştirdi..eşim utandı.
ben dedim madem almıyorlar biz çıkıp lacağız ben 100 kere nişanlanmıyorum ne lazımsa alacağız sende isteyeceksin parasını dedim.istedi şu kadar lazım dedi.çıktık çarşıya herşeyin en iyisinden aldık kaynanaya kalsa iğne bile almayacaktı.her gören en güzel şeyler almışlar dedi.bende onlar değil ben aldım dedim,onalara kalsa hiç bişey yoktu dedim
takılarıda istediklerimden aldım tabi bütçelerini sarsmayacak şekilde.iyiki kaynanam yoktu yanımda.yoksa kıskanırdı alınırken .surat 5 karış biridir zaten.
ödü kopardı para gitti diye
ona klsa 2 bilezik alacaktı tamam
ayy neyse sinir oluyorum aklıma geldikçe..erkek kardeşi evlenirken destek vermesini istemiyorum.eşim biliyor.gerekirse onlarada söylerim.

işte ben nasıl diyicemki destek verme diye kardeşi sonuçtaa nasıl diyebilirimkii bilmiyorum

Bizimkilerinde durumu yok,bende bunca zamandır biriktirebilirlerdi diye düşünüyorum
çünkü eşim kazancını hep ailesine vermiş,erkek ailesi olarak kenara hiçbirşey atmamışlar.
Eşimde bazen diyor ben nebilim habire annemlere verdim onlarda birikim yapmamış
haklısın biriktirebilirlerdi diyor.kaynanam kendine altın yapmıs bol bol
bana düğünde takılan ise sadece 1 çift bilezik....
Düğün hasılatımız 10.000 TL'di bunun hepsi benim ailemden,çevremizden geldi.
Ve düğüne davet ettiğimiz herkes,bu ne biçim erkek tarafı diye konuştular.
Benim bildiğim evli olan kardeş,hala dayı teyze bilezik vs takar ama bunlar el gibi çeyrek taktılar.
Düşün ki o çeyreği kardeşimin arkadaşlarıda taktı :))
Eşimin ailesi tarafından ev hediyesi olarak aldığım hediye pazarlarda satılan büyükten küçüğe 5 tane saklama kabı fiyatınıda cümle alem biliyor 5 Lira sadece ...başkada hediye görmedim
Evime ilk geldiklerinde evi gezdiler hayırlı olsun güzelmiş falan filan aferin kızım bukadar çeyiz yapmışsın bile demediler takdir etmediler.

Ev aldık 10 gün sonra hayırlı olsun dıye msj cektiler
yine bütün ceremeyi annem ben ve eşim çektik.
Utanmadanda evi hayırlamaya gelecez dıye msj atıyorlar.
Eşim bu olanlara rağmen,yeri geldiğinde nankörlük ediyor ve onlar benim ailem diyor...
aynısını benım aılem yapsa emınım görüştürmezdi bile

Son düzenleme:
ay hepimiz ne dertliymişiz yaaa

bu arada mevlütte neyin nesi..bizimkisi ne ev görümlüğü ne bişey.kızıma bir küçük altın taktı bide süt süzeği gibi incecik penyeden tulum aldı o yani.
eşim bile utandı annesinin böyle yapmasından bana belli etmemeye çalıştı ama ben onun bakışından anlıyorum.
benim ailem 2 bilezik taktı kızıma bir babam bir annem.
durmadan hediyeler alırlar..özellikle kıza..ama bana ve eşimede alırlar.buraya gelsinler doldururlar çantayı.
kayınvalidem ekmek koymuş 2 tane öyle gelmiş.düşünebiliyormusunuz 2 ekmek!!!!
eşimde anne ne zahmet ettin dedi kinayeli bir şekilde ama o anlamadı.nolcak cnım naptım ki diye kabardı bide
benim ev görümlüğüm 2 ekmek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…