KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende eşinle aynı fikirdeyim, ben aman ne güzel bacak diye bakmıyom. ne kadar güzel dans ediyolar, yada bak kadın ne güzel göbek kıvırıyo diye bakıyıom.

bide dikiş çeversi hissetmiyorum ben ilk başlarda hiç hissetmiyordum şimdi geçiyo yavaş yavaş
benim estetik dikişti hiç belli değil kesi olduğu

ay geçmiş olsun çok fena ya

hee bizim beyfendi geçen gün azra akını nasıl bekliyo çıksında izleyim diyeee

evet canim cok normal ki daha yeni yani kasinti sizi hep olur.e malum karin kac kat kesiiyor
(ayrica 7 kat)

7 katmıııı offfffffffffffffff
birde sinir kaybımı oldu bılmıyorum ama elimi göbeğimde falan dokundurdugum zaman
hissizlik var hala geçmedi peki bu normal mi canım
kusura bakma sürekli bişeyler soruyorum

bide dikiş çeversi hissetmiyorum ben ilk başlarda hiç hissetmiyordum şimdi geçiyo yavaş yavaş

ay geçmiş olsun çok fena ya

saol cnm.allah kimseye göstermesin. şimdi diğer taraftki var çekilcek ama çok korkuyorum.zaten öbür dişimden amelyat olurken ayaklarım yukardaki ışıktaydı adamdan terler akıyo nerdeyse ağzıma düşecek.çok zor çok.eşime diyorum bi dahakine genel anestezi ile olcam diye:)

ahh canım benim çok geçmiş olsun ((
çok üzüldüm yasadıklarına...

birde sinir kaybımı oldu bılmıyorum ama elimi göbeğimde falan dokundurdugum zaman

yok kiz ne kusuru bunlari bende merak ediyordum valla. evet bendede var hissizlik sag tarafinda dikisin.zamanla geciyormua ama ablamin 6 yil oldu hala gecmedi.
benim dikisimde estetik nihaninki gibi hic belli degil.

benimkide estetik dikiş zamanla kesi yeri tamamen kaybolucakmıs

hi skaybı olur evet ama şu anda kesinin yanındaki sinirler falan hepsi etkilendiği için geniş bir alanda gibi gelebilir sana his kaybı alanı.sadece kesi yerinde olacak his kaybı.ayrıca o kesi yerinde kıl tüy vs varsa önceden artık çıkmazlar

çok geçmiş olsun. eşimde iki haftadır diş ağrısı çekiyo. implant yaptırcak oda biraz tuzluymuş. bakalım artık ne kadar dayanabilirse

ama yakışmış sana . siyah biraz sert durmuş sende bu renk daha yumuşatmış yüzünü

ay zordur tabi:18::18:
bi an önce ondanda kurtulursun umarım

anaaam bende olacaktim kizimin biraz buyumesini bekliyordum korktum simdi amaaa:18:

suanda bile cok sikistiriyor doger dislerimi yan cikiyor 20liklerim

benim kesi yeride dahil göbeğim komple hissiz...İnşallah gecer ya çünkü garip bir duygu
dokunupta hissetmemek...

ince sarı tüylerim vardı evet artık yok

anaaam bende olacaktim kizimin biraz buyumesini bekliyordum korktum simdi amaaa:18:

suanda bile cok sikistiriyor doger dislerimi yan cikiyor 20liklerim
ya canım sana şimdiden allah kolaylık versin.kızın baya büyüsün çünkü ben 2 gün hiç kalkamadım yataktan. 10 gün snra dışarı çıktık benşm yanak boyun heryer mosmoor tabi herkes bana bakıyo.yımızdan polis geçiyo. durdurcaktı nerdeyse kocamı sen bu kıza ne yaptın diye ehehehehe

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldim kızlar.. yemek yapmam gerek çıkıcam ama size uğramadan gitmeyim dedim. hep bir ağızdan kolay gelsin ceydoş diyin de gerçekten yapması kolay gelsin yemeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…