- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.421
onlarda bize siyah kafa diyorlar.
sende bi terslik var sanirsam.
negüzel kiz herkes böyle olamaz bak.
su dans programi daha yeni baslayacakken reklamlari veriliyordu kocamda diyorki yeni yarismami basliyor neymis bende dedimki o bize göre deil niyeki dedi onun bunun dansinimi izleyecen dedim.sustu
bu huyumdan dolayi cok kiziyor aslinda.
ben senin baktigin yerden bakmiyorum diye ama huy iste
dikiş yerleri ağrır arkadaşlar.2 sene falan sürer.hatta geriliyomuş gibi de olur. ben de sezaryan oldum. ama geçenlerde bi 20lik dişimden ameliyat oldum ölsem daha iiydi diyordum.öyle kötü geçti ki.dişimi içerde 2ye ayırdı dişçi.mahvetti.bi sürü dikişim vardı.ağzımı kapatamıyodum.3 gün boyunca yemek yemedim bi sürü kilo verdim. nevresimler heryer kan oluyodu.yüzüm 10 gün şiş gezdim.
.boğazımın altına kadar kanlar inmiş mosmordu boynum
onlarda bize siyah kafa diyorlar.
sende bi terslik var sanirsam.
negüzel kiz herkes böyle olamaz bak.
su dans programi daha yeni baslayacakken reklamlari veriliyordu kocamda diyorki yeni yarismami basliyor neymis bende dedimki o bize göre deil niyeki dedi onun bunun dansinimi izleyecen dedim.sustu
bu huyumdan dolayi cok kiziyor aslinda.
ben senin baktigin yerden bakmiyorum diye ama huy iste
evet canim cok normal ki daha yeni yani kasinti sizi hep olur.e malum karin kac kat kesiiyor
(ayrica 7 kat)
bide dikiş çeversi hissetmiyorum ben ilk başlarda hiç hissetmiyordum şimdi geçiyo yavaş yavaş
benim estetik dikişti hiç belli değil kesi olduğu
ay geçmiş olsun çok fena ya
dikiş yerleri ağrır arkadaşlar.2 sene falan sürer.hatta geriliyomuş gibi de olur. ben de sezaryan oldum. ama geçenlerde bi 20lik dişimden ameliyat oldum ölsem daha iiydi diyordum.öyle kötü geçti ki.dişimi içerde 2ye ayırdı dişçi.mahvetti.bi sürü dikişim vardı.ağzımı kapatamıyodum.3 gün boyunca yemek yemedim bi sürü kilo verdim. nevresimler heryer kan oluyodu.yüzüm 10 gün şiş gezdim.
7 katmıııı offfffffffffffffff
birde sinir kaybımı oldu bılmıyorum ama elimi göbeğimde falan dokundurdugum zaman
hissizlik var hala geçmedi peki bu normal mi canım
kusura bakma sürekli bişeyler soruyorum
bide dikiş çeversi hissetmiyorum ben ilk başlarda hiç hissetmiyordum şimdi geçiyo yavaş yavaş
benim estetik dikişti hiç belli değil kesi olduğu
hi skaybı olur evet ama şu anda kesinin yanındaki sinirler falan hepsi etkilendiği için geniş bir alanda gibi gelebilir sana his kaybı alanı.sadece kesi yerinde olacak his kaybı.ayrıca o kesi yerinde kıl tüy vs varsa önceden artık çıkmazlar7 katmıııı offfffffffffffffff
birde sinir kaybımı oldu bılmıyorum ama elimi göbeğimde falan dokundurdugum zaman
hissizlik var hala geçmedi peki bu normal mi canım
kusura bakma sürekli bişeyler soruyorum
dorsusöylüyorsun canim ama iste gelde icime söz gecirbende eşinle aynı fikirdeyim, ben aman ne güzel bacak diye bakmıyom. ne kadar güzel dans ediyolar, yada bak kadın ne güzel göbek kıvırıyo diye bakıyıom.
hee bizim beyfendi geçen gün azra akını nasıl bekliyo çıksında izleyim diyeee
çok geçmiş olsun. eşimde iki haftadır diş ağrısı çekiyo. implant yaptırcak oda biraz tuzluymuş. bakalım artık ne kadar dayanabilirsedikiş yerleri ağrır arkadaşlar.2 sene falan sürer.hatta geriliyomuş gibi de olur. ben de sezaryan oldum. ama geçenlerde bi 20lik dişimden ameliyat oldum ölsem daha iiydi diyordum.öyle kötü geçti ki.dişimi içerde 2ye ayırdı dişçi.mahvetti.bi sürü dikişim vardı.ağzımı kapatamıyodum.3 gün boyunca yemek yemedim bi sürü kilo verdim. nevresimler heryer kan oluyodu.yüzüm 10 gün şiş gezdim.
ya adam dediki dip boyası açmadan yaparsam çok koyu olur ton farkı olur dedi diplerini tekrar açalım öle yapalım dedi tamam dedi diplerini boyadı yıkarken uçlarınada azcık süreyim ton farkı aza insin dedi onada tmm dedim ana bi yıkadıki resmen tek renk olmuş orada görünce birden hoşuma gitti adamda bi kaç yıkamadan sonra açılır merak etme dedi ama açılmadışimdide hoşuma gitmemeye başladı bu renk soğuttu pis adam benii
ay zordur tabi:18::18:saol cnm.allah kimseye göstermesin. şimdi diğer taraftki var çekilcek ama çok korkuyorum.zaten öbür dişimden amelyat olurken ayaklarım yukardaki ışıktaydı adamdan terler akıyo nerdeyse ağzıma düşecek.çok zor çok.eşime diyorum bi dahakine genel anestezi ile olcam diye:)
saol cnm allah kimseye göstermesin. o amelyatın yerine 3 kez daha sezaryan olurum yaniahh canım benim çok geçmiş olsun((
çok üzüldüm yasadıklarına...
saol cnm.allah kimseye göstermesin. şimdi diğer taraftki var çekilcek ama çok korkuyorum.zaten öbür dişimden amelyat olurken ayaklarım yukardaki ışıktaydı adamdan terler akıyo nerdeyse ağzıma düşecek.çok zor çok.eşime diyorum bi dahakine genel anestezi ile olcam diye:)
yok gende sen söz geçirme içine. söz konusu olan erkek. tetikte bekle hep.dorsusöylüyorsun canim ama iste gelde icime söz gecir
yok ya
hi skaybı olur evet ama şu anda kesinin yanındaki sinirler falan hepsi etkilendiği için geniş bir alanda gibi gelebilir sana his kaybı alanı.sadece kesi yerinde olacak his kaybı.ayrıca o kesi yerinde kıl tüy vs varsa önceden artık çıkmazlar
dorsusöylüyorsun canim ama iste gelde icime söz gecir
aynen polyana bende senin gibiyim eşimde bana diyo senin düşündüğün yerlere bakmıyorum art niyetle bakmıyorum diye ne kadar fesatsın sen yaaa diyo banaama napim cinim geliyoo
yok ya
ya canım sana şimdiden allah kolaylık versin.kızın baya büyüsün çünkü ben 2 gün hiç kalkamadım yataktan. 10 gün snra dışarı çıktık benşm yanak boyun heryer mosmoor tabi herkes bana bakıyo.yımızdan polis geçiyo. durdurcaktı nerdeyse kocamı sen bu kıza ne yaptın diye eheheheheanaaam bende olacaktim kizimin biraz buyumesini bekliyordum korktum simdi amaaa:18:
suanda bile cok sikistiriyor doger dislerimi yan cikiyor 20liklerim
saol cnm allah kimseye göstermesin. o amelyatın yerine 3 kez daha sezaryan olurum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?