KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benim kesi yeride dahil göbeğim komple hissiz...İnşallah gecer ya çünkü garip bir duygu
dokunupta hissetmemek...

ince sarı tüylerim vardı evet artık yok
merak etme cnm o duygu kalmıcak ilerde.bi de göbeğin falan varsa 2 senede vermeye bak.snr çok zorlanırsın gitmeyebilir göbek

yok gende sen söz geçirme içine. söz konusu olan erkek. tetikte bekle hep.
he bacim hep tetikde olmaliyiz.erkek milleti.
hee bende öle dedim

amin bende kurtulurum insallah.
o derece morardi yani allahim ya galiba senin discide biraz sorunluymus

nen insan acık az yazar be ne yazmışınız hee oku oku bişeye cevam yazcam sayfanın sonu gelmiyo ya
yaprak brownimin bahsettiği saç düzleştirme şeysi 600 tl cik felan yewrrum geçen gidişte bana kuaförüm yapem dedi kaç para dedim600 bolur dedi bide durmuş bana çok dua etçen diyo de get dedim eşimde sana dua eder sonra dedim gülüyo
bende hep fön çekerim saçıma her banyodan sonra eşim karışmaz ama ben çekiyom kıvırcık saçım düz olmasını sefiom
bide polyanan evinde hediyelik bişey varsa götürebilirsin ev eşyası borcam falan gibi bişey sünnettede götürülüyo öyle şeyler yada dışarı çıkma imkanın varsa sünnet olan çocuğa kıyafet alabilirsin
ohh yazdım rahatladım hee okumaktan yazamadım bitürlü

ben geldim kızlar.. yemek yapmam gerek çıkıcam ama size uğramadan gitmeyim dedim. hep bir ağızdan kolay gelsin ceydoş diyin de gerçekten yapması kolay gelsin yemeklerin

lala la liliaaaaaaaa kolay gelsin cey dooo şaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet resimlerde hep düz saçın. bende normali öle sandıydım. ama zannımca sana kıvırcıkta yakışır. kibar suratlısın sen

ben geldim kızlar.. yemek yapmam gerek çıkıcam ama size uğramadan gitmeyim dedim. hep bir ağızdan kolay gelsin ceydoş diyin de gerçekten yapması kolay gelsin yemeklerin

kolayyyyyyyyyyy gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi çabuk yap şu yemekleride yuvana dön artık he yüzünü gören cennetlik

he bacim hep tetikde olmaliyiz.erkek milleti.

amin bende kurtulurum insallah.
o derece morardi yani allahim ya galiba senin discide biraz sorunluymus
canım şimdi biraz tıbbi olcak ama açıklıyım ilerde korkmayın yani öyle bişey olursa.şimdi bu 20lik varya diş alt tarafta işte orası açıldığında yanağın yan tarafı da kesiliyo eğer ordan içeri kan giderse ke gidebilir normaldir boyunun altına kadar aşağısına kadar bu kanı tutacak bir bariyer yok.o yüzden benim boynum bozağım morardı.snra sarardı.vücut emdi onları ve atıldı. ama uzun sürüyo tabi

evet canim birazdan kocisle cikacam en iyisi kiyafet bide ikizi var kiz onada alayim bisi cok saol bitenemmm

ben geldim kızlar.. Yemek yapmam gerek çıkıcam ama size uğramadan gitmeyim dedim. Hep bir ağızdan kolay gelsin ceydoş Diyin de gerçekten yapması kolay gelsin yemeklerin

hoşgeldin canımmmmm
kolay gelsin cey-dooooşşşşşşşş

evet resimlerde hep düz saçın. bende normali öle sandıydım. ama zannımca sana kıvırcıkta yakışır. kibar suratlısın sen

:78::78:saol şekerim ama yakışmıyo galiba böyle toplayınca her yerden küçük küçük saçlar çıkıyo bide kıvrılıyo çok komik oluyo

Ya hiç sormayın çok mahcubum o konudan dolayı :78::78::78::78:

Dün yolladım bebemm bugün ulaşırmış.. benim kargom da akşam 7' de gelmişti hee

ah ah nedir bizim cektigimiz:97:

merak etme cnm o duygu kalmıcak ilerde.bi de göbeğin falan varsa 2 senede vermeye bak.snr çok zorlanırsın gitmeyebilir göbek

göbeğim var canım evet,hatta ameliyattan sonra daha da kilo aldım vermem gereken yerde:2:

Ya hiç sormayın çok mahcubum o konudan dolayı :78::78::78::78:

Dün yolladım bebemm bugün ulaşırmış.. benim kargom da akşam 7' de gelmişti hee

hadi ya 7 demi geldi pazartesi gönderdik lbu kargoculara çok gıcığım özellikle aras kargodan nefretediyorum
sarı gaziyle sultan gazi farklı yerlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…