- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.441
merak etme cnm o duygu kalmıcak ilerde.bi de göbeğin falan varsa 2 senede vermeye bak.snr çok zorlanırsın gitmeyebilir göbekbenim kesi yeride dahil göbeğim komple hissiz...İnşallah gecer ya çünkü garip bir duygu
dokunupta hissetmemek...
ince sarı tüylerim vardı evet artık yok
he bacim hep tetikde olmaliyiz.erkek milleti.yok gende sen söz geçirme içine. söz konusu olan erkek. tetikte bekle hep.
hee bende öle dedim
ya canım sana şimdiden allah kolaylık versin.kızın baya büyüsün çünkü ben 2 gün hiç kalkamadım yataktan. 10 gün snra dışarı çıktık benşm yanak boyun heryer mosmoor tabi herkes bana bakıyo.yımızdan polis geçiyo. durdurcaktı nerdeyse kocamı sen bu kıza ne yaptın diye ehehehehe
ben geldim kızlar.. yemek yapmam gerek çıkıcam ama size uğramadan gitmeyim dedim. hep bir ağızdan kolay gelsin ceydoşdiyin de gerçekten yapması kolay gelsin yemeklerin
lala la liliaaaaaaaa kolay gelsin cey dooo şaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neninsan acık az yazar be ne yazmışınız hee oku oku bişeye cevam yazcam sayfanın sonu gelmiyo ya
yaprak brownimin bahsettiği saç düzleştirme şeysi 600 tl cik felan yewrrum geçen gidişte bana kuaförüm yapem dedi kaç para dedim600 bolur dedi bide durmuş bana çok dua etçen diyo de get dedim eşimde sana dua eder sonra dedim gülüyo
bende hep fön çekerim saçıma her banyodan sonra eşim karışmaz ama ben çekiyom kıvırcık saçım düz olmasını sefiom
bide polyanan evinde hediyelik bişey varsa götürebilirsin ev eşyası borcam falan gibi bişey sünnettede götürülüyo öyle şeyler yada dışarı çıkma imkanın varsa sünnet olan çocuğa kıyafet alabilirsin
ohh yazdım rahatladım hee okumaktan yazamadım bitürlü
ben geldim kızlar.. yemek yapmam gerek çıkıcam ama size uğramadan gitmeyim dedim. hep bir ağızdan kolay gelsin ceydoşdiyin de gerçekten yapması kolay gelsin yemeklerin
canım şimdi biraz tıbbi olcak ama açıklıyım ilerde korkmayın yani öyle bişey olursa.şimdi bu 20lik varya diş alt tarafta işte orası açıldığında yanağın yan tarafı da kesiliyo eğer ordan içeri kan giderse ke gidebilir normaldir boyunun altına kadar aşağısına kadar bu kanı tutacak bir bariyer yok.o yüzden benim boynum bozağım morardı.snra sarardı.vücut emdi onları ve atıldı. ama uzun sürüyo tabihe bacim hep tetikde olmaliyiz.erkek milleti.
amin bende kurtulurum insallah.
o derece morardi yani allahim ya galiba senin discide biraz sorunluymus
neninsan acık az yazar be ne yazmışınız hee oku oku bişeye cevam yazcam sayfanın sonu gelmiyo ya
yaprak brownimin bahsettiği saç düzleştirme şeysi 600 tl cik felan yewrrum geçen gidişte bana kuaförüm yapem dedi kaç para dedim600 bolur dedi bide durmuş bana çok dua etçen diyo de get dedim eşimde sana dua eder sonra dedim gülüyo
bende hep fön çekerim saçıma her banyodan sonra eşim karışmaz ama ben çekiyom kıvırcık saçım düz olmasını sefiom
bide polyanan evinde hediyelik bişey varsa götürebilirsin ev eşyası borcam falan gibi bişey sünnettede götürülüyo öyle şeyler yada dışarı çıkma imkanın varsa sünnet olan çocuğa kıyafet alabilirsin
ohh yazdım rahatladım hee okumaktan yazamadım bitürlü
kolay gelsin ceydacımmmmmm
senin kargo ne oldu kız 1 hafta oldu
ne kadar düşüncelisin kızzzevet canim birazdan kocisle cikacam en iyisi kiyafet bide ikizi var kiz onada alayim bisi cok saol bitenemmm
ben geldim kızlar.. Yemek yapmam gerek çıkıcam ama size uğramadan gitmeyim dedim. Hep bir ağızdan kolay gelsin ceydoşDiyin de gerçekten yapması kolay gelsin yemeklerin
evet resimlerde hep düz saçın. bende normali öle sandıydım. ama zannımca sana kıvırcıkta yakışır. kibar suratlısın sen
evet canim birazdan kocisle cikacam en iyisi kiyafet bide ikizi var kiz onada alayim bisi cok saol bitenemmm
canım şimdi biraz tıbbi olcak ama açıklıyım ilerde korkmayın yani öyle bişey olursa.şimdi bu 20lik varya diş alt tarafta işte orası açıldığında yanağın yan tarafı da kesiliyo eğer ordan içeri kan giderse ke gidebilir normaldir boyunun altına kadar aşağısına kadar bu kanı tutacak bir bariyer yok.o yüzden benim boynum bozağım morardı.snra sarardı.vücut emdi onları ve atıldı. ama uzun sürüyo tabi
merak etme cnm o duygu kalmıcak ilerde.bi de göbeğin falan varsa 2 senede vermeye bak.snr çok zorlanırsın gitmeyebilir göbek
Ya hiç sormayın çok mahcubum o konudan dolayı:78::78::78::78:
Dün yolladım bebemm bugün ulaşırmış.. benim kargom da akşam 7' de gelmişti hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?