- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.461
daha ben de yemek yapcam bıktım ya ne böle.bi de bi yemeği ertesi gün yemez benimki
Ya hiç sormayın çok mahcubum o konudan dolayı:78::78::78::78:
Dün yolladım bebemm bugün ulaşırmış.. benim kargom da akşam 7' de gelmişti hee
cnm merak etme.sen kendine bi okorse al ve onu giy başlarda.sıbu arada ne kadar oldu doğum yapalıgöbeğim var canım evet,hatta ameliyattan sonra daha da kilo aldım vermem gereken yerde:2:
Kızlar bugün evime aldıklarıma bakmak isterseniz.. tıklayın
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...-eviniz-icin-son-aldiniz-73.html#post17253120
hadi ya 7 demi geldi pazartesi gönderdik lbu kargoculara çok gıcığım özellikle aras kargodan nefretediyorum
sarı gaziyle sultan gazi farklı yerlermi
önemli değil aşkım. senden kaynaklanan bi sorun değilki. adamların beceriksizliği. ualnız hemen gösteremeyecem size o olcak. iki gün merak edceniz artık. ceydos ne almış bilgeye acaba diye. ama yok ben merak etmek istemiyom diyosanız hemen aşağıda verecem telefon numarasını arayabilrsiniz.
0505.000.002
NOT: bütün hatlardan dakikası 5 tl dr.
ne kadar düşüncelisin kızzz
hadi kizlar ben kaciyorum camislarimi asmistim katliyim kizimi uyandirayim doyurayim sonrada disari cikayim.
ayy doyum olmuyor size valla öpüyom hepinizi tek tek
herkese iyi haftasonlari neseli bereketli veee bol parisliii
o zor işte benimkide en fazla 2 gün yer sonra istemez
evet bebem farklı yerler.. cidden çok sulular ya kargocular işini adam gibi yapan azdır yani. pazartesi' den beri keyiflerini bekliyorum düşün artık
her işi kara çevirmek lazım değilmideliiibide dk 5 tl miş
cnm ya hakkaten he. sana bakınca kocamı görüyorum sankigüle gülee:79:
kız daha kaç gün yesin adam. ha ha ha . bende en fazla bir gün yerim bi yemeği (ay bende de hep erkek huyları var haaa)
güle gülee:79:
kız daha kaç gün yesin adam. ha ha ha . bende en fazla bir gün yerim bi yemeği (ay bende de hep erkek huyları var haaa)
cnm merak etme.sen kendine bi okorse al ve onu giy başlarda.sıbu arada ne kadar oldu doğum yapalı
hadi kizlar ben kaciyorum camislarimi asmistim katliyim kizimi uyandirayim doyurayim sonrada disari cikayim.
ayy doyum olmuyor size valla öpüyom hepinizi tek tek
herkese iyi haftasonlari neseli bereketli veee bol parisliii
piki bişey daha sorsam sarıgaziye gittinmi heç nası biyer bebem
Ben doğum yapmadım canım sezeryan yöntemıyle yumurtalık kistlerimi aldırım :))
Bu arada tanısamadık senınle;
kaç yasındasın nerede yasıyorsun kaç yıllık evlısın
çalısıyor musun bebek varmı?
kusura bakma ahiret sorusu gibi oldu
öenmli değil cnm ya ttanışcaz tabi. ben sena. ank ünv ecz fakl bitirdim.evlendim.eczanem var kızım olunca mecbur kapattım.eşim genel cerrrah.şu an çanakkalede oturuoruz. 83 doğumluyum.2007de evlendimBen doğum yapmadım canım sezeryan yöntemıyle yumurtalık kistlerimi aldırım :))
Bu arada tanısamadık senınle;
kaç yasındasın nerede yasıyorsun kaç yıllık evlısın
çalısıyor musun bebek varmı?
kusura bakma ahiret sorusu gibi oldu
Valla kuşum sarıgazi anadolu yakasında bi semt, ben avrupa yakasında oturuyorum. Ümraniye' ye yakın sanırım Sarıgazi ama pek bişi bilmiyorum nasıldır falan bi kaç kez arabayla geçtim o kadar. Yalnız şunu söylemeliyim ki ben istanbul' da Anadolu yakasını genel olarak beğenmiyorumTabi kadıköy, üsküdar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?