KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yanlış olmuşun sanırsam erkek olcakken birden hatlar karışmış olabilir
bazen yemek kalıyo napayım bozulmadıysa çöpemi atayım gerçi atıyoz ama günah

Kalan yemeklere karşı benim yöntemim;

kalan yemeği suyuyla muyuyla falan çift kat buzdolabı poşetine ya da plastik saklama kabına koyup dooru dondurucuya atıyorum. Zaten diyet yaptığım için her gün öğlen yemek yiyorum evde. İşte bi kaç gün sonra çıkrıp öğlen mikrodalgada ısıtıp yiyorum.. kendime yemek hazırlamaktan da kurtulmuş oluıyorum böylece

yanlış olmuşun sanırsam erkek olcakken birden hatlar karışmış olabilir
bazen yemek kalıyo napayım bozulmadıysa çöpemi atayım gerçi atıyoz ama günah
atmayım diye dolaba koyuyom. sonra orda unutuyom. sonra yine çöpü boyluyo. dökmek güzel değil ama ne yapıyım yiyemiyom. eşimde kzıyo ban a. önce eskiyi getir yiyelim diye.
erkek olsaydım eşim gibi bi karım olmasını isterdim. çok hamarttır.

evet bi kere uyguladım onu harika oldu. gene unutmuşum orda ben onu. kaç gün sonra fark ettim. bi çekardım ısıttım. taze gibi oldu.

bende mikrodalga yok bikere yemek kalmıştı şoka attım ısınınca tadı deişik geldi bidaha da atmadım belki mikrodalga farklı olur ısıtınca

valla benim eşim de bi kırıntı bile atılmasına karşıdır. bazen ben de atmıyor muyum evet ama inanın içim çok eziliyo geçen gün ekmek küflenmiş eşim gördü valla kızdı yani ' aşkım ekmek bu başka bişey değil lütfen dikkat et küflenmesin' didi :78::78:

kızar tabi sizde durumlar tersine olmuş

öenmli değil cnm ya ttanışcaz tabi. ben sena. ank ünv ecz fakl bitirdim.evlendim.eczanem var kızım olunca mecbur kapattım.eşim genel cerrrah.şu an çanakkalede oturuoruz. 83 doğumluyum.2007de evlendim

Bende Tuğba;
22 yaşındayım,1 yıllık evliyim,henüz bebeğim yok
memurluktan istifa ettim ...3 aydır ev hanımıyım lise mezunuyum
eşim özel bir şirkette satış müdürü,Mersin'de yaşıyorum.

Bu arada genel cerrah en büyük fobim :)))

Son düzenleme:

valla ya çok müsrifiz he Allah afetsin bende fazla ekmek kalınca dolaba koyuyorum küflenmesin diye sonra orda unutuyom onu bu seferde taş gibi oluyo

offf bende çok döküyom dolaba koyupta çok şey unutttum bi bakıyomki küflenmiş:120:
çoğu kez eşimden gizli döküyom dolapta yemekleri meyveleri bozuyo demesin diyee

evet bi kere uyguladım onu harika oldu. gene unutmuşum orda ben onu. kaç gün sonra fark ettim. bi çekardım ısıttım. taze gibi oldu.
:13:
bende mikrodalga yok bikere yemek kalmıştı şoka attım ısınınca tadı deişik geldi bidaha da atmadım belki mikrodalga farklı olur ısıtınca

mikrodalganın bi ayaarı oluyo buzluktan çıkan gıdayı ısıtmak için.. ondan dolayı sanırım tadında hiç değşikik olmuyo bendekilerin

kız sen niye istifa ettin memurluktan

offf bende çok döküyom dolaba koyupta çok şey unutttum bi bakıyomki küflenmiş:120:
çoğu kez eşimden gizli döküyom dolapta yemekleri meyveleri bozuyo demesin diyee

çalışınca öyle oluyo ya hep evde deilizki bizde de çok oluyo bi bakıyom çürümüş meyveler sebzeler bikere elmamı ne almıştık hiç yemeden hepsi çürümüştü valla

bi gün hamilelikten snra tırnak batması oldu bende.e hamilelikte ayak şişiyo snra tırnaklar ayağının şeklini alıyo ya.hanileliiktn snra ayak inince tabi tırnak küçülmüyo.kızım 2 aylıktı kocam evde tırnağımı çekti. uyuşturup tabi. ölüm gibiydi valla. dedi snra sana hiçbişey apmıcam diye.bıktı çenemden çok acıdı mahvettin diye adamın başının etini yedim

bi gün hamilelikten snra tırnak batması oldu bende.e hamilelikte ayak şişiyo snra tırnaklar ayağının şeklini alıyo ya.hanileliiktn snra ayak inince tabi tırnak küçülmüyo.kızım 2 aylıktı kocam evde tırnağımı çekti. uyuşturup tabi. ölüm gibiydi valla. dedi snra sana hiçbişey apmıcam diye.bıktı çenemden çok acıdı mahvettin diye adamın başının etini yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…