- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.481
yanlış olmuşun sanırsam erkek olcakken birden hatlar karışmış olabilir
bazen yemek kalıyo napayım bozulmadıysa çöpemi atayım gerçi atıyoz ama günah
atmayım diye dolaba koyuyom. sonra orda unutuyom. sonra yine çöpü boyluyo. dökmek güzel değil ama ne yapıyım yiyemiyom. eşimde kzıyo ban a. önce eskiyi getir yiyelim diye.yanlış olmuşun sanırsam erkek olcakken birden hatlar karışmış olabilir
bazen yemek kalıyo napayım bozulmadıysa çöpemi atayım gerçi atıyoz ama günah
Valla kuşum sarıgazi anadolu yakasında bi semt, ben avrupa yakasında oturuyorum. Ümraniye' ye yakın sanırım Sarıgazi ama pek bişi bilmiyorum nasıldır falan bi kaç kez arabayla geçtim o kadar. Yalnız şunu söylemeliyim ki ben istanbul' da Anadolu yakasını genel olarak beğenmiyorumTabi kadıköy, üsküdar hariç
öenmli değil cnm ya ttanışcaz tabi. ben sena. ank ünv ecz fakl bitirdim.evlendim.eczanem var kızım olunca mecbur kapattım.eşim genel cerrrah.şu an çanakkalede oturuoruz. 83 doğumluyum.2007de evlendim
evet bi kere uyguladım onu harika oldu. gene unutmuşum orda ben onu. kaç gün sonra fark ettim. bi çekardım ısıttım. taze gibi oldu.Kalan yemeklere karşı benim yöntemim;
kalan yemeği suyuyla muyuyla falan çift kat buzdolabı poşetine ya da plastik saklama kabına koyup dooru dondurucuya atıyorum. Zaten diyet yaptığım için her gün öğlen yemek yiyorum evde. İşte bi kaç gün sonra çıkrıp öğlen mikrodalgada ısıtıp yiyorum.. kendime yemek hazırlamaktan da kurtulmuş oluıyorum böylece
Kalan yemeklere karşı benim yöntemim;
kalan yemeği suyuyla muyuyla falan çift kat buzdolabı poşetine ya da plastik saklama kabına koyup dooru dondurucuya atıyorum. Zaten diyet yaptığım için her gün öğlen yemek yiyorum evde. İşte bi kaç gün sonra çıkrıp öğlen mikrodalgada ısıtıp yiyorum.. kendime yemek hazırlamaktan da kurtulmuş oluıyorum böylece
atmayım diye dolaba koyuyom. sonra orda unutuyom. sonra yine çöpü boyluyo. dökmek güzel değil ama ne yapıyım yiyemiyom. eşimde kzıyo ban a. önce eskiyi getir yiyelim diye.
erkek olsaydım eşim gibi bi karım olmasını isterdim. çok hamarttır.
atmayım diye dolaba koyuyom. sonra orda unutuyom. sonra yine çöpü boyluyo. dökmek güzel değil ama ne yapıyım yiyemiyom. eşimde kzıyo ban a. önce eskiyi getir yiyelim diye.
erkek olsaydım eşim gibi bi karım olmasını isterdim. çok hamarttır.
cnm ben goca gonyalıyım aslen. ama eşim çanakkalede çalıştığından bayadır burdayızçanakkalemi kız sen kimlerdensin de hele bana
cnm ya hakkaten he. sana bakınca kocamı görüyorum sanki
unuttuk bea. geç kaldık .ağzını yorma sen heç brofnim cadum da formlar var bitane verde form doldursun daha kolay oliy öle
öenmli değil cnm ya ttanışcaz tabi. ben sena. ank ünv ecz fakl bitirdim.evlendim.eczanem var kızım olunca mecbur kapattım.eşim genel cerrrah.şu an çanakkalede oturuoruz. 83 doğumluyum.2007de evlendim
valla benim eşim de bi kırıntı bile atılmasına karşıdır. bazen ben de atmıyor muyum evet ama inanın içim çok eziliyogeçen gün ekmek küflenmiş eşim gördü valla kızdı yani ' aşkım ekmek bu başka bişey değil lütfen dikkat et küflenmesin' didi :78::78:
cnm ben goca gonyalıyım aslen. ama eşim çanakkalede çalıştığından bayadır burdayız
:13:evet bi kere uyguladım onu harika oldu. gene unutmuşum orda ben onu. kaç gün sonra fark ettim. bi çekardım ısıttım. taze gibi oldu.
bende mikrodalga yok bikere yemek kalmıştı şoka attım ısınınca tadı deişik geldi bidaha da atmadım belki mikrodalga farklı olur ısıtınca
kız sen niye istifa ettin memurluktanBende Tuğba;
22 yaşındayım,1 yıllık evliyim,henüz bebeğim yok
memurluktan istifa ettim ...3 aydır ev hanımıyım lise mezunuyum
eşim özel bir şirkette satış müdürü,Mersin'de yaşıyorum.
Bu arada genel cerrah en büyük fobim :)))
offf bende çok döküyom dolaba koyupta çok şey unutttum bi bakıyomki küflenmiş:120:
çoğu kez eşimden gizli döküyom dolapta yemekleri meyveleri bozuyo demesin diyee
bi gün hamilelikten snra tırnak batması oldu bende.e hamilelikte ayak şişiyo snra tırnaklar ayağının şeklini alıyo ya.hanileliiktn snra ayak inince tabi tırnak küçülmüyo.kızım 2 aylıktı kocam evde tırnağımı çekti. uyuşturup tabi. ölüm gibiydi valla. dedi snra sana hiçbişey apmıcam diye.bıktı çenemden çok acıdı mahvettin diye adamın başının etini yedimBende Tuğba;
bi gün hamilelikten snra tırnak batması oldu bende.e hamilelikte ayak şişiyo snra tırnaklar ayağının şeklini alıyo ya.hanileliiktn snra ayak inince tabi tırnak küçülmüyo.kızım 2 aylıktı kocam evde tırnağımı çekti. uyuşturup tabi. ölüm gibiydi valla. dedi snra sana hiçbişey apmıcam diye.bıktı çenemden çok acıdı mahvettin diye adamın başının etini yedimBende Tuğba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?