- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.501
sert ekmekler yumurtaya bulayıp sonrada üzerine kaşar ve sucuk koyup fırına veriyom. haftasonu kahvaltısına birebirvalla ya çok müsrifiz he Allah afetsin bende fazla ekmek kalınca dolaba koyuyorum küflenmesin diye sonra orda unutuyom onu bu seferde taş gibi oluyo
:13:
mikrodalganın bi ayaarı oluyo buzluktan çıkan gıdayı ısıtmak için.. ondan dolayı sanırım tadında hiç değşikik olmuyo bendekilerin
:13:
mikrodalganın bi ayaarı oluyo buzluktan çıkan gıdayı ısıtmak için.. ondan dolayı sanırım tadında hiç değşikik olmuyo bendekilerin
sende sağlık yönünden baya çekmişin yazıkbi gün hamilelikten snra tırnak batması oldu bende.e hamilelikte ayak şişiyo snra tırnaklar ayağının şeklini alıyo ya.hanileliiktn snra ayak inince tabi tırnak küçülmüyo.kızım 2 aylıktı kocam evde tırnağımı çekti. uyuşturup tabi. ölüm gibiydi valla. dedi snra sana hiçbişey apmıcam diye.bıktı çenemden çok acıdı mahvettin diye adamın başının etini yedim
bi gün hamilelikten snra tırnak batması oldu bende.e hamilelikte ayak şişiyo snra tırnaklar ayağının şeklini alıyo ya.hanileliiktn snra ayak inince tabi tırnak küçülmüyo.kızım 2 aylıktı kocam evde tırnağımı çekti. uyuşturup tabi. ölüm gibiydi valla. dedi snra sana hiçbişey apmıcam diye.bıktı çenemden çok acıdı mahvettin diye adamın başının etini yedim
kız sen niye istifa ettin memurluktan
çalışınca öyle oluyo ya hep evde deilizki bizde de çok oluyo bi bakıyom çürümüş meyveler sebzeler bikere elmamı ne almıştık hiç yemeden hepsi çürümüştü valla
Kızlar en kısa zamanda kendınıze bir mikrodalga fırın alın
kaynanam kadardamı olamıyorsunuz aşk olsun
Mikroda buzluktan cıkan seyı kolayca erıtebılıyorsun
yiyeceklerını kolayca ısıtıyorsun...Çok pratık valla
heleki bebişi olablar ıcın daha iyi
mamasını sütünü kolayca ısıtırlar
sağlık sorunlarım yüzünden canım 1 senede 2 amelıyat geçirince mecbur kaldım
raporumu kabul etmediler
nihan nerde bu arada nihann başka topiktemi geziyon laanerdesin
sert ekmekler yumurtaya bulayıp sonrada üzerine kaşar ve sucuk koyup fırına veriyom. haftasonu kahvaltısına birebir
bi gün hamilelikten snra tırnak batması oldu bende.e hamilelikte ayak şişiyo snra tırnaklar ayağının şeklini alıyo ya.hanileliiktn snra ayak inince tabi tırnak küçülmüyo.kızım 2 aylıktı kocam evde tırnağımı çekti. uyuşturup tabi. ölüm gibiydi valla. dedi snra sana hiçbişey apmıcam diye.bıktı çenemden çok acıdı mahvettin diye adamın başının etini yedim
sert ekmekler yumurtaya bulayıp sonrada üzerine kaşar ve sucuk koyup fırına veriyom. haftasonu kahvaltısına birebir
valla he çok güldüm buna kaynanan kadar olamayız kızım biz o teknolojik gaygana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?