KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla ya çok müsrifiz he Allah afetsin bende fazla ekmek kalınca dolaba koyuyorum küflenmesin diye sonra orda unutuyom onu bu seferde taş gibi oluyo
sert ekmekler yumurtaya bulayıp sonrada üzerine kaşar ve sucuk koyup fırına veriyom. haftasonu kahvaltısına birebir

:13:

mikrodalganın bi ayaarı oluyo buzluktan çıkan gıdayı ısıtmak için.. ondan dolayı sanırım tadında hiç değşikik olmuyo bendekilerin

olabilir canım onların buz çözme özelliği var evim olunca bende alıcam inşallah ozaman bende atıp ısıtırım:97::97:

:13:

mikrodalganın bi ayaarı oluyo buzluktan çıkan gıdayı ısıtmak için.. ondan dolayı sanırım tadında hiç değşikik olmuyo bendekilerin

Kızlar en kısa zamanda kendınıze bir mikrodalga fırın alın
kaynanam kadardamı olamıyorsunuz aşk olsun
Mikroda buzluktan cıkan seyı kolayca erıtebılıyorsun
yiyeceklerını kolayca ısıtıyorsun...Çok pratık valla
heleki bebişi olablar ıcın daha iyi
mamasını sütünü kolayca ısıtırlar

sende sağlık yönünden baya çekmişin yazık

anamm kocanmı yaptı:18::18:

çalışınca öyle oluyo ya hep evde deilizki bizde de çok oluyo bi bakıyom çürümüş meyveler sebzeler bikere elmamı ne almıştık hiç yemeden hepsi çürümüştü valla

aynen canım evde olsak hem biz yeriz gündüzleri hemde dolapta ne var ne yok bi kolaçan ederiz adam akıllı.. çoğu zaman ne aldığımı unutuyom ana ben bunudamı almışım diyom ama tabi yiyeck hali kalmamış oluyoo

ben çıkıyom kızlar. hepiniz kendinize iyi bakın. iyi tat:79:illerrrr

askböcuğu çanakkale çok güzel ama öyle alışveriş vs için vasat. ancak gezmek çin ii. bu arada mikrodalgayı çok kullanmmayın. kanser yaptığı kanıtlandı. hele bebeklere mama falan sakın ha.ayırca hamileler mikrodalga fırın kullanmamamlı

valla he çok güldüm buna kaynanan kadar olamayız kızım biz o teknolojik gaygana

sert ekmekler yumurtaya bulayıp sonrada üzerine kaşar ve sucuk koyup fırına veriyom. haftasonu kahvaltısına birebir

kızartmasınıda seviyo eşimde bitek pazar günümüz varya bazen kahvaltıya gidiyoruz dışarıya ondan yenmiyo onu bikere yaptımda beyefendi beğenmedi herşeyi beğenmez paşam

bana genel cerrah kıl dönmesi için gittiğimde
korkma hiçbir sey yapmıycam diyipte
yüz üstü uzandıktan sonra kuyruk sokumumda olan iltihabı akıtmak için defalarcakocaman bir iğne batırması benım ağlamama zırlamama yalvarıp bagırmama aldırmadan bunu defalarca yapması
bende genel cerrah fobisi olusturdu ... yapmak zorundaydı bılıyorum ama daha nazik olabılırdı..

Genel cerrah tüylerimi diken diken yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…