- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.521
askböcuğu çanakkale çok güzel ama öyle alışveriş vs için vasat. ancak gezmek çin ii. bu arada mikrodalgayı çok kullanmmayın. kanser yaptığı kanıtlandı. hele bebeklere mama falan sakın ha.ayırca hamileler mikrodalga fırın kullanmamamlı
dokunmatik telefon bile kullanıyo gacııonun yaşındakiler açma kapama biliyo sadece o msjlar bilem atıyoo
bana genel cerrah kıl dönmesi için gittiğimde
korkma hiçbir sey yapmıycam diyipte
yüz üstü uzandıktan sonra kuyruk sokumumda olan iltihabı akıtmak için defalarcakocaman bir iğne batırması benım ağlamama zırlamama yalvarıp bagırmama aldırmadan bunu defalarca yapması
bende genel cerrah fobisi olusturdu ... yapmak zorundaydı bılıyorum ama daha nazik olabılırdı..
Genel cerrah tüylerimi diken diken yapıyor
hee nerde bu kıss bitanede ben indirim ona hazır yokken bahanem olsun nerdesin kıs senn
cnm ama iltihabı boşaltırken epğer hissetmek istemiyosan ya belden uyuşcan ki bunda da hissetmen çok yüksek yada genel anestezi. iltihap varsa bi bölgede o blge uyuşmazbana genel cerrah kıl dönmesi için gittiğimde
korkma hiçbir sey yapmıycam diyipte
yüz üstü uzandıktan sonra kuyruk sokumumda olan iltihabı akıtmak için defalarcakocaman bir iğne batırması benım ağlamama zırlamama yalvarıp bagırmama aldırmadan bunu defalarca yapması
bende genel cerrah fobisi olusturdu ... yapmak zorundaydı bılıyorum ama daha nazik olabılırdı..
Genel cerrah tüylerimi diken diken yapıyor
abooowwwwwkız neyineymiş bacım dokunmatik onun.. tabe teknolojik zerzevatlara para vereceğine sana gelip bi eksiğin var mı kızım diye sorsaymış ya
hay allah üzüldüm ya. vardır aslında onun bi yolu yöntemi araştırdınmı.
dokunmatik telefon bile kullanıyo gacııonun yaşındakiler açma kapama biliyo sadece o msjlar bilem atıyoo
ya kızlar bu arada hazal hiç gelmiyo ya.. neden olduğunu bilen var mı :26:
yazdığımı görmedinizmi bi önceki sayfada :99::88:indir kız indir hep o mu bize indircek
yok nen günahımı almayın
burda sizi takip ediyorum
hee yaprak bu arada hazır yokken biş tanede ben patlatayım demişin görmedim sanma:88:
hee yaprak bu arada hazır yokken biş tanede ben patlatayım demişin görmedim sanma:88:
yaprak yakalandık kaç bacım kaç atla süpürgelere
ya kızlar bu arada hazal hiç gelmiyo ya.. neden olduğunu bilen var mı :26:
he valla benım zeki kaynanam teknoloji harikası
yazdığımı görmedinizmi bi önceki sayfada :99::88:
yaprak yakalandık kaç bacım kaç atla süpürgelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?