KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ewet canım alışveriş yönünden çok kötü yakın yerlere gidiyoruz bizde istanbul bursa gibi öyle telefi ediyoruz napalım ama herşeye değer bi şehir napalım katlanıcaz artık her güzelliğin bi kötü yanı oluyo

dokunmatik telefon bile kullanıyo gacıı onun yaşındakiler açma kapama biliyo sadece o msjlar bilem atıyoo

abooowwwww kız neyineymiş bacım dokunmatik onun.. tabe teknolojik zerzevatlara para vereceğine sana gelip bi eksiğin var mı kızım diye sorsaymış ya

canım uyuşturmadımı yaa nasıl dayanacan o acıyaa
valla anlatmıştımya sanada bendede oldu o iltihaplanma benimkini uyuşturdu o şekilde iğneyle çektii hiç acı çekmedim şükürr..seninki insafsızmış

cnm ama iltihabı boşaltırken epğer hissetmek istemiyosan ya belden uyuşcan ki bunda da hissetmen çok yüksek yada genel anestezi. iltihap varsa bi bölgede o blge uyuşmaz

hay allah üzüldüm ya. vardır aslında onun bi yolu yöntemi araştırdınmı.

bana çok zorluk cıkardılar canım çok araştırdım...
Ücretsiz izne ayrılacaktım ...başımda bir müdür vardı allah onu bildiği gibi yapsın
kabul edilmemesi için elinden geleni yaptı,bende o anki psikolojiyle zaten bunalıma girmiştim
peki ozaman ben istifa edıyorum dedim ve ettim...

İnanmadı resmen gerızekalılar doktordan roparlarımıbelgelerimi götürdüm kabul edilmedi
o işlemler sürene kadarda amalıyat günüm geldi ve mecbur kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…