- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.061
hee geçtiaklı fikri nerde hee deli geçtimi regl
ortanca görümcem kendine kaşe mont aldı ve rengi de harika.. tabii uzun değil kalçada olan boydan. kaç tl diye bi sorun Allah aşkına 7.5 tl dedi biz inanamadık hepimiz şokbizim manyak da adama diyo ki 7 tl olur mu amca nan yuh dedim bi de indirim mi yaptırcan
7 miortanca görümcem kendine kaşe mont aldı ve rengi de harika.. tabii uzun değil kalçada olan boydan. kaç tl diye bi sorun Allah aşkına 7.5 tl dedi biz inanamadık hepimiz şokbizim manyak da adama diyo ki 7 tl olur mu amca nan yuh dedim bi de indirim mi yaptırcan
neler aldın kız göstersene bizede bende gitmek istiyorum pazara yaa:84::84::84:
hee geçtiama dün akşam kaynanamlardaydık bu akşamda nişan var akrabamızın
zaten eşimde 10 da işe gitçek akşam
bütün biletler sizin yani
7 mi
düşüp bayılazaaammmm şimdi nen 250 liraya aldım ben:95::95::95:
öff salak şey ya 2 kere çıkmış7 mi
düşüp bayılazaaammmm şimdi nen 250 liraya aldım ben:95::95::95:
oo senin iş uzucak desene biz akşam gidip geldik canım birkaçgün idare ederiz çok soğuk totom donuyo valla banyoda
he yaa delü.. amca ben öğrenciyim diyo bi de adamahadi bee 7.5 tl hee çok ucuzmuş ya şimdi seri sonuya ucuzdur yaa ayy nası içim gidiyo hee:95:
deli bide indirimmi istiyo o fiyata bulduda
oo senin iş uzucak desene biz akşam gidip geldik canım birkaçgün idare ederiz çok soğuk totom donuyo valla banyoda
bende bana salak didin sandımöff salak şey ya 2 kere çıkmış
ist pazarlar çok ucuz ya ben bakırköy pazarında hisarın porselen demliği vardı hemde 5 tl almadım salak gibi hala içimde valla:83:
hee geçtiama dün akşam kaynanamlardaydık bu akşamda nişan var akrabamızın
zaten eşimde 10 da işe gitçek akşam
bütün biletler sizin yani
of ya ne güzel istanbula yolu düşerse adreslerini isterim senden:97:kız dünn bi tezgahta adam bağırıyodu 10 parça 1 tl diye.. şöyle bi bakalım dedik de.. adam tezgaha dökmüş porselenleri tabak, bardak, fincan, demlik, diş fırçalık, sabunluk, yumurtalık ne ararsan var.. ve 10 parça porselen 1 tl tabii karılar toplamış hepsini
çarşamba pazarına ne zamandır gitmiyodumm iyi oldu ciddden.. ben bi de beşiktaş' taki cumartesi pazarını seviyorum
tmm 1 bilette sana sana ozamanbiletleri ben alıyom böön bende kaçgündür hastayım diye herifi yanaştırmadım yanımaa bugün zaptedemem artık
yuhh 3 tane bidene diye ziyaret ediyolarki burayı anlamadım heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?