KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hadi bee 7.5 tl hee çok ucuzmuş ya şimdi seri sonuya ucuzdur yaa ayy nası içim gidiyo hee:95:
deli bide indirimmi istiyo o fiyata bulduda

7 mi
düşüp bayılazaaammmm şimdi nen 250 liraya aldım ben:95::95::95:

oo senin iş uzucak desene biz akşam gidip geldik canım birkaçgün idare ederiz çok soğuk totom donuyo valla banyoda
senin totonda ne kıymetli he delüü kankim benim
şaka bi yana sende haklısın canım valla doğalgaz olsa rahatta inş. yeni evinize gçersiniz bi an öncede :97:

hadi bee 7.5 tl hee çok ucuzmuş ya şimdi seri sonuya ucuzdur yaa ayy nası içim gidiyo hee:95:
deli bide indirimmi istiyo o fiyata bulduda
he yaa delü.. amca ben öğrenciyim diyo bi de adama
oo senin iş uzucak desene biz akşam gidip geldik canım birkaçgün idare ederiz çok soğuk totom donuyo valla banyoda

ya şu paris olayına bi tek banyodan ötürü üşeniyorum valla :84:

ist pazarlar çok ucuz ya ben bakırköy pazarında hisarın porselen demliği vardı hemde 5 tl almadım salak gibi hala içimde valla:83:

kız dünn bi tezgahta adam bağırıyodu 10 parça 1 tl diye.. şöyle bi bakalım dedik de.. adam tezgaha dökmüş porselenleri tabak, bardak, fincan, demlik, diş fırçalık, sabunluk, yumurtalık ne ararsan var.. ve 10 parça porselen 1 tl tabii karılar toplamış hepsini

çarşamba pazarına ne zamandır gitmiyodumm iyi oldu ciddden.. ben bi de beşiktaş' taki cumartesi pazarını seviyorum

of ya ne güzel istanbula yolu düşerse adreslerini isterim senden:97:

nan ziyaretçiler hadi anam naşş başka kapıya hadi bişey dağıtmıyoz burda yar saçları lüle lüle
ziyaretçi sana güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…