- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.081
he bacım halam sanatçıymış eskiden o albümüde 15 yaşında falan çıkarmış ama halamda kendi kaseti yokmuşo gün cmtesi günü bize geldiklerinde tesadüfen konuşuyorduk teyzemin gelini ben sizi nette gördüm adını yazdım çıktı falan dedi şaşırdık tabii neyse akşam eve gittiklerinde halamgil bi bakıyo gerçekten eklemiş biri
senin totonda ne kıymetli he delüü kankim benim
şaka bi yana sende haklısın canım valla doğalgaz olsa rahatta inş. yeni evinize gçersiniz bi an öncede :97:
kız dünn bi tezgahta adam bağırıyodu 10 parça 1 tl diye.. şöyle bi bakalım dedik de.. adam tezgaha dökmüş porselenleri tabak, bardak, fincan, demlik, diş fırçalık, sabunluk, yumurtalık ne ararsan var.. ve 10 parça porselen 1 tl tabii karılar toplamış hepsini
çarşamba pazarına ne zamandır gitmiyodumm iyi oldu ciddden.. ben bi de beşiktaş' taki cumartesi pazarını seviyorum
bizede yollayın linkide dinleyelim kızz.
ceydoş hoşgeldin bacımm. aldıklarını güle güle kulan. ayy bende çok istiyom istanbula gelmeyiç baharda inşallah heriften izin koparırımıda gelirim
nan ziyaretçiler hadi anam naşş başka kapıya hadi bişey dağıtmıyoz burda yar saçları lüle lüle
ziyaretçi sana güle güle
canım böyle anlayamayızki teninde denemek lazım değilmi:44:Eki Görüntüle 137054 Eki Görüntüle 137055 Eki Görüntüle 137056 Eki Görüntüle 137057 Eki Görüntüle 137058 Eki Görüntüle 137059 Eki Görüntüle 137060 Eki Görüntüle 137061 Eki Görüntüle 137062
nen gacılar.hangi renk fondöten bana olur bi bakın.alcam da
nan ziyaretçiler hadi anam naşş başka kapıya hadi bişey dağıtmıyoz burda yar saçları lüle lüle
ziyaretçi sana güle güle
Eki Görüntüle 137054 Eki Görüntüle 137055 Eki Görüntüle 137056 Eki Görüntüle 137057 Eki Görüntüle 137058 Eki Görüntüle 137059 Eki Görüntüle 137060 Eki Görüntüle 137061 Eki Görüntüle 137062
nen gacılar.hangi renk fondöten bana olur bi bakın.alcam da
hemde iki tane:2:
kıymetli tabii kızımm herşeyim o benim
inşallah canım hayırlısıyla geçeriz inşallahta rahat ederiz:97::97:
sobalımı şimdi oturduğun ev dilek.
yaprak ankarada bi fabrikada patlama olmuş hee 3 kişi ölmüş duydunmu gıı
dilekcim ben şu en son koyduğumu denedim divada. biraz uyumluydu yine de açık kaldı bence.kız ben bi yanıyom güneşte 2 sene açılmam.hala bronzum bacım pikinim izleri belli yanıııııııııı:90:sena bunlar çok koyu deilmi bacım makyajdan pek anlamam ama
bak şu bana uyumlu ama yine de biraz açık kaldı sankiEki Görüntüle 137063
bak şu bana uyumlu ama yine de biraz açık kaldı sankiEki Görüntüle 137063
koyu olsun zaten bn bronzum.sen açık tenlisin baya kendine göre düşünme yani.deneme şansım yok ya. lancome benefit falan bunlar. nerden bulup denicem burda gııııaçık deil kızz güzel bence sen koyu olmasınımı istiyosun bunuda internettenmi alcan deneyip alsana testerları vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?