- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.101
dilekcim ben şu en son koyduğumu denedim divada. biraz uyumluydu yine de açık kaldı bence.kız ben bi yanıyom güneşte 2 sene açılmam.hala bronzum bacım pikinim izleri belli yanıııııııııı:90:
hadi bakalım inşallah.evet canım sobalı ama kurtuluyorum sobadan
evet dilekcim haberlerde gördümve bizim eve çok yakın bi yer 10-15 dk falan varmış aramızda çok üzüldüm ya 2 gündür ne kötü haberler alıyoruz ya
koyu olsun zaten bn bronzum.sen açık tenlisin baya kendine göre düşünme yani.deneme şansım yok ya. lancome benefit falan bunlar. nerden bulup denicem burda gıııı
hadi bakalım inşallah.
bu ay tüm felaketlerin yaşandığı aymış. öyle diyo herkez. congulus ayı. derlerde eskiler.
bende o kadar çok ölüm haberi aldımki.
hadi bakalım inşallah.
bu ay tüm felaketlerin yaşandığı aymış. öyle diyo herkez. congulus ayı. derlerde eskiler.
bende o kadar çok ölüm haberi aldımki.
5. nci nasıl.
max factor çok pajhalı satılıyo burda.strawda baya ucuz hem daha ii marka. bi de loreal falan denedim orda ay aman pul pul oldu çok fena.ilk kez alcam da. aman alıp sanki çok sürcem de. koycam yine durcak ama alasım varhıı nebileyim pek anlamam ki uygunsa al ozaman canım
ben de 5.yi düşünüyodum artık biraz nemlendirici katarak sürerim koyu olursa.diğerleri pembemsi gibi di mi5. nci nasıl.
bnede pek anlamam bu arada
congulus ayımı ben hiç duymadım niye öyle diyolar:44::44:
hehehehhe canım . ben onu denedim ama biraz açık kaldı bi de kapatmadı lekeyi yüzümdeki. o max factorsena bence ilk baştaki içinde yıldızlı olan daha ten rengi gibi duruyo öbürleri duvar boyası gibi ilk görünce evi boyatçanda renge karar veremiyon zannettim
5. nci nasıl.
bnede pek anlamam bu arada
ben çocukken bizi öyle korkuturlardı. çok kar yağardı eskiden. gece dışarı çıkarmazdı annemler. congulus gelir felan diye. felaket ayı olduğunuda ben yeni öğrendim.
dinledim yaprak. içli bi sesi varmış kız halanın. çok hoşşş
max factor çok pajhalı satılıyo burda.strawda baya ucuz hem daha ii marka. bi de loreal falan denedim orda ay aman pul pul oldu çok fena.ilk kez alcam da. aman alıp sanki çok sürcem de. koycam yine durcak ama alasım var
ayy ilk bnede öyle sandım kızzzsena bence ilk baştaki içinde yıldızlı olan daha ten rengi gibi duruyo öbürleri duvar boyası gibi ilk görünce evi boyatçanda renge karar veremiyon zannettim
ben de 5.yi düşünüyodum artık biraz nemlendirici katarak sürerim koyu olursa.diğerleri pembemsi gibi di mi
hehehehhe canım . ben onu denedim ama biraz açık kaldı bi de kapatmadı lekeyi yüzümdeki. o max factor
o 5.renk varya duvar boyasında kese kağıdı çok güzel duruyo ama biraz koyu bende bu aralar ev dekerasyonu araştırmaları yapıyomda bağdaştırıverdim fondetenle boyayı
benim çocukluğumda da vampir hikayeleri anlatılırdı. anam nasıl korkardım. gerçek zannederdim:18:hadi ya ilk defa duydum benide köye gidince anneannemler çakalyüz var o gelir diye korkutuyolardı ne korkuyodum gerçekten var zannediyodum
lekeler varsa onlar için biraz koyu renkleri tercih et ozaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?