KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

maşallah hee 2 senemi ben bemmeyazım yazın bi yanıyom kıpkırmızı pancar gibi oluyom biraz esmerleşiyom ama kışın gene aynı beyazlığa geri dönüyorum

evet canım sobalı ama kurtuluyorum sobadan
hadi bakalım inşallah.

evet dilekcim haberlerde gördüm ve bizim eve çok yakın bi yer 10-15 dk falan varmış aramızda çok üzüldüm ya 2 gündür ne kötü haberler alıyoruz ya

bu ay tüm felaketlerin yaşandığı aymış. öyle diyo herkez. congulus ayı. derlerde eskiler.
bende o kadar çok ölüm haberi aldımki.

sena bence ilk baştaki içinde yıldızlı olan daha ten rengi gibi duruyo öbürleri duvar boyası gibi ilk görünce evi boyatçanda renge karar veremiyon zannettim

congulus ayımı ben hiç duymadım niye öyle diyolar:44::44:

ben çocukken bizi öyle korkuturlardı. çok kar yağardı eskiden. gece dışarı çıkarmazdı annemler. congulus gelir felan diye. felaket ayı olduğunuda ben yeni öğrendim.

dinledim yaprak. içli bi sesi varmış kız halanın. çok hoşşş

hadi ya ilk defa duydum benide köye gidince anneannemler çakalyüz var o gelir diye korkutuyolardı ne korkuyodum gerçekten var zannediyodum

max factor çok pajhalı satılıyo burda.strawda baya ucuz hem daha ii marka. bi de loreal falan denedim orda ay aman pul pul oldu çok fena.ilk kez alcam da. aman alıp sanki çok sürcem de. koycam yine durcak ama alasım var

ben avonun kini kullanıyom arada.

sena bence ilk baştaki içinde yıldızlı olan daha ten rengi gibi duruyo öbürleri duvar boyası gibi ilk görünce evi boyatçanda renge karar veremiyon zannettim
ayy ilk bnede öyle sandım kızzz

ben de 5.yi düşünüyodum artık biraz nemlendirici katarak sürerim koyu olursa.diğerleri pembemsi gibi di mi

alttan ikinici nasıl.

o 5.renk varya duvar boyasında kese kağıdı çok güzel duruyo ama biraz koyu bende bu aralar ev dekerasyonu araştırmaları yapıyomda bağdaştırıverdim fondetenle boyayı

ay ne güzel oluyo ev dekorasyonları bayılıyom. bende bu sonbahara salon dekorasyonuna başlayacam inşallah. çok güzel bi salon yapmak istiyom allah izin verirse

hadi ya ilk defa duydum benide köye gidince anneannemler çakalyüz var o gelir diye korkutuyolardı ne korkuyodum gerçekten var zannediyodum
benim çocukluğumda da vampir hikayeleri anlatılırdı. anam nasıl korkardım. gerçek zannederdim:18:

bende meybillininkini var 2 sene oldu hala bitmedi kız bunların son kullanma tarihi varmıdır bozulmasın bide kırkyıldabikere kullanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…