- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
İçindeki kini burda kusuyor demek kiBenım de basıma geldi .. Az once cok sınırlendım.. Uslup aynen soyle '' kadındaki rahatlığa bak'' ve '' sonra aldatılmayı hak ediyorsunuz''Gerci bu zekaya sahip insanlarla yapacagım fikir teatisi veya arkadaşlık kendine kalsa keşke
İnsanlar boyundan büyük laflar etmemeliHangi kadın aldatılmayı hak eder Allah için
Vesselam Hakıkaten insan kendi derdini unutturuyorlar
İkon olmaya çalışıyorlar heralde :)Yeni üyeyim ama üye olmadan da okuyordum forumu. özellikle dikkat ettiğim 1-2 üye var :) her konuya neredeyse, ilk yorumu yapıp, oldukça sert bir dil kullanıyorlar. Gerçekten bazı yorumlara bakıyorum çok gereksiz yere muhalefet olunuyor.
ben bu yuzden 4 5 sene once uyeligimi kapattim 3 5 hanim(!) In seviyesiz yorumlari yuzunden takma bence canim benimSelamlar hanımlar!
Bilmiyorum muzdarip olanlar var mı ama bu konuyu tartışıp bir çözüm bulmak adına bu konuyu açmaya karar verdim... KK'ya üye oldugumdan beri birkaç konu açmışımdır. Açtığım konularda yaşadığım ve başka üyelerin konularını da okurken karşılaştığım çok ciddi üslup sorunu var. Yani bir bayan arkadaşımız bir konu açıyor haklı ya da haksız.. Yorumları okurken yorumu yapan bazı kişilerin dövecekmiş gibi oldugunu hissediyorum sanki. Ha iki kişi arasında tartışma çıkar ona bişey demiyorum. Ama konu açan ne yazarsa yazsın ne yaşamış olursa olsun saygılı davranmak zorundayız diye düşünüyorum... Sonuçta tanımıyoruz, kimse bizi yorum yapmaya da zorlamıyor, kişisel bir geçmişimiz bir hukukumuz yok, neden saldırıyoruz... Az önce benim yaşadığım olay mesela; açtığım konuya yorum yapan bir bayan "Her şeye basan kafan" , ifadesini kullanmış. Çok şaşırdım ve çok ciddi uyardım. Aynı seviyesizlikte olamasa da hakkettiği karşılığı da verdim. Yahu ben seni tanımam sen beni.. Yani nedir bu sinir harbi. Noldu, neye kızdın, sinirlendin ya da ben sana ne yaptım :) Zaten bu cümle üzerine bu konuyu açmaya karar verdim. Öyle ki bazı hanımlar saldıranlara açıklama yapıcam diye sorununa çözüm bulamadan ya konusunu kapattırıyor ya da daha da moralmen çöküyor.. Bu konu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Neyse hadi bakalım sizin görüşleriniz neler?
Bir de her kib de de ceza alınmıyor ki..Herkes kib butonu demiş de her zaman işe yarıyor mu sanıyosunuz ?
geçen bir konuda bir iki kişi doktorları eleştirdi diye bir üye tüm doktor katillliğiyle suçlamış herkesi çoğl da konuşarak e kibledim ne oldu ?
Valla ben de çok rahatsız oluyorum o tarz yorumları gördüğümde. Herkes yorumunu bir yere kadar yapar. Ama bence bazıları zaten sırf birilerine saldırmak için konu seçiyor. Aynı dedikoduyu seven hanımlar olur ya, onlar da malzeme çıkacak konuları seçip konu sahibinin moralini bozuyorlar. ama bu biraz kültür, eğitim seviyesi ve aile terbiyesiyle alakalı bana göre. sonuçta herkes bir değil. Ama kime sorarsan sor herkes kendince en iyisi.Selamlar hanımlar!
Bilmiyorum muzdarip olanlar var mı ama bu konuyu tartışıp bir çözüm bulmak adına bu konuyu açmaya karar verdim... KK'ya üye oldugumdan beri birkaç konu açmışımdır. Açtığım konularda yaşadığım ve başka üyelerin konularını da okurken karşılaştığım çok ciddi üslup sorunu var. Yani bir bayan arkadaşımız bir konu açıyor haklı ya da haksız.. Yorumları okurken yorumu yapan bazı kişilerin dövecekmiş gibi oldugunu hissediyorum sanki. Ha iki kişi arasında tartışma çıkar ona bişey demiyorum. Ama konu açan ne yazarsa yazsın ne yaşamış olursa olsun saygılı davranmak zorundayız diye düşünüyorum... Sonuçta tanımıyoruz, kimse bizi yorum yapmaya da zorlamıyor, kişisel bir geçmişimiz bir hukukumuz yok, neden saldırıyoruz... Az önce benim yaşadığım olay mesela; açtığım konuya yorum yapan bir bayan "Her şeye basan kafan" , ifadesini kullanmış. Çok şaşırdım ve çok ciddi uyardım. Aynı seviyesizlikte olamasa da hakkettiği karşılığı da verdim. Yahu ben seni tanımam sen beni.. Yani nedir bu sinir harbi. Noldu, neye kızdın, sinirlendin ya da ben sana ne yaptım :) Zaten bu cümle üzerine bu konuyu açmaya karar verdim. Öyle ki bazı hanımlar saldıranlara açıklama yapıcam diye sorununa çözüm bulamadan ya konusunu kapattırıyor ya da daha da moralmen çöküyor.. Bu konu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Neyse hadi bakalım sizin görüşleriniz neler?
Bir de her kib de de ceza alınmıyor ki..
Ay her gördüğümde içimden bir hasbinallah çektiğim üye kendisikimisi sırf muhalefet olayım da ortalık karışsın diye yorum yapıyor..
kimisi gerçekten ters bi insan hayat görüşü kesinlikle karşı tarafla uymuyor sinirleniyor..
valla değişken durumlar ama bende bazen çıldırıp saydırabiliyorum mesela bi hatun vardı küçücükken evlenmiş hamileydi bize beni kıskanıyorsunuz deyip durdu o kız yanımda olsa saç baş girerdim..
yani konudan konuya da değişiyor bence.
ama genel olarak evet haklısın bazen çok abartıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?