KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

İçindeki kini burda kusuyor demek ki

İkon olmaya çalışıyorlar heralde :)

ben bu yuzden 4 5 sene once uyeligimi kapattim 3 5 hanim(!) In seviyesiz yorumlari yuzunden takma bence canim benim

Konu shıbıne yardım etmek geeekıo nekadar hatalı haklı bu bızı ılgışendırmemelı konu shıbı yerıne kendımızı koyup yorum yapmamız lazım ama dedın gıbı bazı uyeler kendılerını bılmıs konu acanı cahıl yasa konuya ılmlı kaylasıanı oyle goryor bu yuzden bı kac kısıyle kendı konum olmaması halınde bıle konu sahınıe uslupları dusgun olmadj ıcın uyardım fakat burda yardımdan cok egolu bayansa var bence gercek hayata aslında onlar egale edılmısler bana gore yarsım ıcın konu acılyor yok bole yapmasydın once yap sona dusun yok dedın gıbımı olur gurusmusun bu tur yorum yapan cok gordum ve kızdım ıcın konu sahıbınden cok belkı tartıstım bundan gocunmam cunku ben ıyı nıetle arkadaslara yardm ıcın cabluorum ve bırcok ınsanda kendını bılmezın bırı cıkyor mılletın yaptıklrını bosa cıkarıror derylı kısı ıyı yorumları tercıhlerı dusunur ama kotu yoruma dha cok kafa yorr neyse sozun kısası sureklı saldran tıplerın hrr konuda olsun aıle hayat tecrubelerjnde ezık oldunu dusjnyorum dısarda kendını savnmyan ve kendını ofade edemyen kısılerın burds kendılerını sert sekılerde yorum yapp kendı egolarını yukseltını dusunyorum ben gercekte mutlu olmyn kısıler bnce bunlar.örnek bı bayan kuafore gıder kuagorunu azarlar sunı sole yap bunu burdan sana dıyorum evde esıne yapmadıklarını dısatda kuaforune yapar bu kısa bır ornkkn mısal bole ınsanlar olduklraını dusnyorum bu tıp uyelerın

ben en cokta ezile buzule pismanliklar icinde hata yapipta bana yol gosterin diye konu acan bayanlarin niye oyle yaptin senin yasin kac niye hamile kaldin niye kapiyi vurup gitmedin nasil boyle hatayi yaparsin diye karsidakinin daha cok kendini kotu hissetdirecek olumsuz yikici mesajlara kiziyorum.bi anliyalim bi yardimci olalim yol gosterelim..

Ewt Haklısınız.bende okuyorum lüzumsuz yorum yapanlar var.gereksiz saldiranlar.ancak herkesin eğitim kültür ve yetişme tarzı bir olmuyor diye düşünüyorum. Tepkisiz de kalmadan cevap verilmeli yorumuna ki başkasına aynı şekilde davranmasinlar.

Burada yorum yaziyoruz ya belki o kisi kötü niyetle yazmiyor ama karsi karsi oturup konusmadigimiz icin yorum sert geliyordur hani ses tonu yüzünde mizah felan görmedigimiz icin. Yalnis degerlendirebiliyor mesajlar

üslupla ilgili çok konu açıldı, değişen bir şey yok olmayacakta.. mimik yok , ses tonu yok mecbur bu tarz anlaşmazlıklar olacak. hem bazı üslubu bozuk kişiler büyük ihtimal kendi hayatlarında da öyledirler

Herkes kib butonu demiş de her zaman işe yarıyor mu sanıyosunuz ?

geçen bir konuda bir iki kişi doktorları eleştirdi diye bir üye doktor katillliğiyle suçlamış herkesi çoğul da konuşarak e kibledim ne oldu ?

bu knu kapanr benden sylemesı

benımde br kac fevrı mesaJım olmstr smdı ama durduk yere yazmadm yanı

Bir de her kib de de ceza alınmıyor ki..

Haklisin ben bu yuzden konumu kapattirdim cunku bazilari ego tatmini icin yorum yapiyo yada olmadığı karaktere burunmek icin kendini ispatlamak icin buda ezikliktir hos o farkinda degil ama yazdiklarindan belli oluyo...sanal ortam diye kendilerinde bazi seyleri hak goruyolar ama bu asagilik kompleksidir!!!! Yazmak icin yaziyolar akli var fikri yok naparsin

Valla ben de çok rahatsız oluyorum o tarz yorumları gördüğümde. Herkes yorumunu bir yere kadar yapar. Ama bence bazıları zaten sırf birilerine saldırmak için konu seçiyor. Aynı dedikoduyu seven hanımlar olur ya, onlar da malzeme çıkacak konuları seçip konu sahibinin moralini bozuyorlar. ama bu biraz kültür, eğitim seviyesi ve aile terbiyesiyle alakalı bana göre. sonuçta herkes bir değil. Ama kime sorarsan sor herkes kendince en iyisi.

Bi milyon insan var.Herkesin düşünce yapısı yaşam tarzı algılaması hayat felsefesi farklı.
Yani her telden konu,her telden insan var.Kimi çok alıngan,kimi çok cahil,kimi bilir kişi kimi şu bu..hepimiz bu kimi lerin içindeyiz.
Bazısı sırf konu açmak için konu açar,bazısı kendini methetmek için,bazısı yeşillik olsun diye bazısı gerçekten derdi için.Konu açan üylerinde benim dediğim doğru anlayışıyla devam ettiği oluyor.Ya da üyelerin fikirlerini çürütüp kendi haklılığını ıspatlamak için yalana dolambaçlığa inkara sığınabiliyor.
O yüzden ya konu açarken herşeyi göze alacağız ya da bu diyardan gideceğiz.Kimseyi terbiye edemeyeceğimize ve kendimizi değiştiremeyeceğimize göre.
Velhasıl,tanımayıp bilmediğimiz insanları çokta kafaya takmamalı,tilyontane konu varken genelleme yapmamalı.

Burasi boyle ..
Herkes fikrini ortaya sunuyor
Zaten fikir almak icin ,farkli fikirler gormek icin konu aciliyor ..
Insanlar cesitli ve farkli ..
Kimse sizi memnun etmek zorunda degil..
Netice de kimse Kimseyi tanimiyor
Memnuniyetsizseniz konu acmazsiniz
Seviyesizse kib.lersiniz olur biter ..
Bunun icin konu acmak komik..
Bu tarz seyleri kafaya takmaniz icin
Ciddi anlamda bos ve sorunsuz bi hayatiniz olmali ..

Var öyle birkaç kişi gerçekten bende sinir oluyorum. Bir de o kişilerin nedense burada çok az konuları oluyor sanki hiç dertleri yokmuş gibi. Mükemmel insan profili çizip buradaki insanlara kırıcı yorumlarda bulunuyorlar.
En sevmediğim yorum tipi ise bu da şimdi dert mi ? Demeleri. Sana soracaktım zaten açmadan önce bu da dert olur mu,kabul olur mu diye.
Genelde erkek arkadaşımla olan problemleri yazıyorum ve aldığım tepkiler ise "devam et yakında terkeder" " adam yakında kapının önüne koyarsa şaşırma " gibi seviyesiz ve hoşgörünün olmadığı cümleler kullanıyorlar.
Ha bir de şey var. İki kelime yazarak cool görünmeye çalışan insanlar var. Bu insanlar yardım etme gayesinde olmayan laf söylemek için söyleyenler.
Birde "sıkıldım okuyamadım "diyenciler var. Okumadıysan neden yorum yapıyorsun, birinin derdine sıkıldım demek nedir yani.
Kısacası gereksiz çok burada. Keşke gerçekten yardım etmek isteyen insanlar burada olsa da insanlar dertleri varken daha da demoralize olmasa

Ay her gördüğümde içimden bir hasbinallah çektiğim üye kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…