KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Sadece bu platformda degil genel olarak tum internet ortaminda bu sorun var bence. En basitinden girin bir haber sitesine ve bakin habere yorum yapanlara, konuyla alakali alakasiz bin tane tartisma ve kufurlesmeler...

İnsanlar karsisinda hic tanimadigi bir kisi oldugunda onun da duygulari olabilecegini hic dusunmuyor ve rahatlikla kirici seyler soyleyebiliyor. Bence bunun nedeni sanal ortamin verdigi rahatlik, insanlar burada iclerindeki kini nefreti rahatlikla kusuyor. Halbuki sokakta hic tanimadigimiz birinin yuzune bu kadar rahat bu tarz soylemlerde bulunabilir miydi? Hic zannetmiyorum...

(Bu arada eminim ki bu topikte de tartisma cikacak ve burasi da kapanacak...)

üsluplar vs diyoruz ama o kişilerin belki gerçek hayattaki tarzı da budur

mesela geçen kocam bana salak dedi diye bir konu vardı ne var bunda dedi bazısı, bazıları boşa dedi

yani herkesin yaşam seviyesi, hayata bakışı farklı

bir de en önemlisi burada yüzüne söylenemeyecek şeyler rahat söyleniyor

mesela arkadaşım olsanız bana bunu anlatsanız ya canım boş ver derim mesela, üzülme vs vs, ama gerçek düşüncemi söyleyemem esasen burada ise herkes içinden geldiği gibi düşünüyor

bana kalırsa da her şeye basan kafan cümlesinde bir şey yok mesela ama siz kırılmışsınız

bazı şeylerin dozu sıkıntılı olabiliyor

evet ben de dönem dönem sıkıntı sahibi olan konu sahibinin gereksiz üstüne gidildiğini düşünüyorum. hatta konu içerisinde bu tarz köstek olan yorumları yapan üyelerle benim de tartışmışlığım vardır eleştirirken yıkıcı olmayalım diye.
ama bazen sorunlarını açtığı konulardan bildiğimiz bazı kadınlar öyle konular açıyor veya yapılan yorumlara öyle cevaplar veriyorlar ki tepki göstermeden de durulmuyor. pembesu 'nun dediği gibi saçını başını yolasım geliyor.. ki bir kaç kere bu tartışmalardan dolayı ban yemişliğim de var

Kusura bakmayın ama dedikodu yapmak için konu açmışsınız resmen,konunuza yorum yapan üyeyi çekiştiriyorsunuz bu forum kurallarına uymuyor.
Bunun dışında neden bu denli önemsenir anlamak mümkün değil. Açın konunuzu işinize gelen,uygun gördüğünüz yorumu dikkate alın,beğenmediğiniz yorumu ve üyeyi göz ardı edin olsun bitsin. Hiç tanımadığınız biri size birşey söylüyor diye,siz o söylediği şey olmuyorsunuz,bu kadar önemsemenin anlamı yok.
Burada her kafadan,karakterden insan var,sen yorum yap,sen yapma diye ayrıştıramayacağımıza göre,böyle kabul etmek durumundayız.
Ha hakaret,küfür vs içeren cümleler kurabilenleride kiblersiniz,cezasını alır,kendi seviyesizliğiyle kalır.

Benim de Bir Konum Vardı Daha Söylemedikleri Laf Kalmayınca Kapanmasını İstedim Burada Kendini Kraliçe Gören Bazı Üyeler Var Herşeyi Çok İyi Bilen Üyeler Bence Bu Duruma Yöneticiler El Atmalı....

beni en çok iki üç kelimeyle espri yaptıgını sanıp ınsanların derdıyle alay edenler sınır edıyor.
bı de kufredıp buradakılere hakaret edıp her gun konu acan var... bır ıkı de gercekten her konu sahıbıne hakaret eden var sureklı dıkkatımı ceken. ama ısım veremıyoruz tabi

bende yedim bi kaç kez dedim madem yicem bari tam lafımı söylyimde öyle yiyim daha bi güzel yedim o zaman

Aynen bariz bir ayrimcilik var yani a yazsa millet sayfalarca iyi niyetli yorum yazar

Kimse o lafı diyen cevap hakkı doğdu ve direk üyelerle ilgili konu açmak yasak

Şahsi fikrim evet haklısın şak şak şak beklentisi olmadan konu açılırsa sıkıntı yok,hakaret olursa da kibler göz ardı edilir bitti gitti

Onlar mahallenin çetesi gibiler zaten :)) birbirlerini yaglayip balliyor, ayni tarz cumleyi baskasi kursa saldiriya geciyorlar.

Ben de konu aciyorum veya konulara yorum yaziyorum bana da saldiranlar oluyor birsey demeden geciyorum. Sinirlerimiz saglam olmali degil mi? Kaldi ki sanal bir platform burasi falanca sana sunu demis bunu demis ne onemi var?he de gec cok zor degil. Hemen de herseye kirilmayin yahu

Bazı kadınlar sırf cevap vermıs olmak ıcın abuk sabuk yorumlar yapıyolar. Çözüm yada yapıcı elestırı yerine hep bir laf sokma,yerme gercekten can sıkıcı

Normal bir tartışma seviyesinde kalamayanlar var. Aykırı bir fikriniz varsa hemen bir bozma çabası, bir karşı atak :) Sırf fikrinizi belli ettiğiniz için..
Ben de rahatsızım bu durumdan ama anlatamazsın canım.
Karşında olsalar hık diyemezler de, klavye delikanlılığı..

Herkes fikrini belirtir,özgür iradesi ile,ama üslup ve edep kişiden kişiye de değişir....Biz kendimizi düzeltmeyelim ve kiblenmeyi bekleyelim zaten,ne ala memleket! nasıl olsa kk hukuku var değil mi?Neden yorumlarımızı seviyeli ve hakarete vardırmadan yapalım ki,yönetim uğraşsın! cezalar ne güne!

Ben bir de şöyle düşünüyorum. Bir konu tatsız bir hal almaya başladıysa konu sahibi de ne yapacağına karar verdiyse konuyu kapattırmalı. Yoksa kesin ban falan yeniliyor.

Yalnız şu da var konu sahibi. 2015ten bu yana üyesiniz. Bu tip konuların yasak olduğunu bilmeniz lazım, kib butonunu bilmeniz lazım (belki de biliyorsunuzdur bunu) ve konu içeriğini silmemeniz gerektiğini bilmeniz lazım. Bu sonuncusu yüzünden ceza alacaksınız muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…