KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Bu konuda bile saldırıya uğrayacaksın
Tartışma olarak değil de bir kaç üye var benim de dikkatimi çekiyor. Sanki buraya zorla yorum yazma lütfunda bulunuyorlarmış gibi yazanlar var.
İlkten bir negatif, konu sahibini azarlayan, direk konu sahibinde suç bulmaya çalışan kompleksli üyeler var. Hele biri var ki daha hiç olumlu bir yorumunu okumadım.

Bunlar gerçek hayatlarında ne kadar pasifse, burada o kadar atarlı olmaya çalışanlar işte. Kendilerince bir ağırlıkları olsun diye sanırım bu tavırlar.

Bak dayanamadım yine yazıcam

Arkadaş ,açtığı konudaki kişiyi yerden yere vurup,sonrasında insanlar o kişiye kızıp saydırırken birden konu sahibi savunmaya geçiyor öyle değil böyle diye

Dayak yiyip,aldatılıp,küfürlere maruz kalıp hala kocamda kocam diyen, yuvamı yıkmak istiyosunuz diyen,ve akabinde bir kaç gün sonra yeniden aynı konuyla karşımıza geliyorlar

Şimdi bu insanlara yardımcı olmak için ne yapalım? Bazı insanlara bazı şeyleri anlatmak için sivri dilli olmak lazım

Bir de senin gibi provakatörler var... Deminden beri cevap yazmamaya çalışıyorum ama sen kışkırtmak için kaç tane yorum yapıyorsun.. Hala da yapıyorsun :))

Kusura bakma da asıl senin bu mesajını ben hakaret kabul ediyorum ve kibliyorum

bu defa da ben sorayım ben miyim o

Yok.canım millet dava açar atıyorum adamın çocuğu 2 yaşındadır 4 sene batmana gidip gelelim çocuk okula başlarken döneriz diye plan yapar kişi,sen bu adama batman 5 sene oldu dersen planları değişir ben tercih yaptığımda 4 seneydi der dava açar

biz üzüldüğümüz için dil döktük ama nafile hani bırak buradan laf söylemeyi gerçekte kızı tanısam kesin yolardım öyle sinirlerim bozulmuştu
bak yine sinirlendim

O kızı gerçek hayatta görsen sana buradaki gibi efelenemez ki zaten. Cınım cicim konuşur. Çünkü pasif o yüzden yolamazdın.

Burda gerçekten sivri dilli üyeler var. O da onların tarzı. Hakarete varmadığı sürece sorun etmeyin bence. Görmezden gel butonu bunun için var. Tıklıyorsun ve acayip huzurlu oluyorsun
Ama bazende öyle konular açılıyor ki, çüş denilecek tarzda. Şimdi bu tür konulara da ılımlı yorum yapmak her kişinin karı değil. Benim bile değil Hoş zaten ılımlı yorum yapılsa da, iplemiyor bu tipler.
Size tavsiyem, tartışma içerisine girmemeye özen gösterin. İstemeden girdiyseniz bile uzatmadan sonlandırın. Zira bir de iyotsuztuz arkadaşın dediği gibi ruh hastası üyeler de var. Seni sürekli takip eden, taciz eden, konu açsan saldırıya en önde koşan, onu bunu kışkırtan dolduran manyak tipler de var burda. O yüzden, siz siz olun, ne kimseyle tartışın, ne de kimseyle samimi olun. Samimiyetin de suyunu illaki çıkarırlar.

senin de mi böyle konun vardı:))
Evet bu bahsettiğim konunun kapanışı barıştık biz kocamla, çok seviyorum ben onu bir kere diye bitti misal sayfa aralarında da nasıl giydirmiştim kendisine oysa. Ama olay şu ben bu adamla yılın 360 günü bal kaymak gibiyim, 6 gün ise bozuk, konu açmalarım o 6 güne tekabül ediyor ve o ana kadar yaptığı ne kadar olumsuz olay varsa kızgın olduğum anda hepsi aklıma geliyor sıralıyorum, biraz ani çıkışlarım da var kabul ediyorum ama çok zor günleri atlattık birlikte şimdi 300 denilen olay ayrıntı geliyor 

öncede bana takılırlar cokta umrumdu icimde kalıp yazamıcagıma yazar rahatlarım valla ezilen kadınları savunuyorum diye erkek delisi oluyolar erkekler kadınları sömürürken aman sus yuvam bozulmasın kadın erkege zulm yapınca aaaaaaaaaaa kötü yok yaaa valla aklı olna kadın kendini kullandırmaz asar keser...

okumamışım demek ki.
zaten fazlaca bir üye ismi yok aklımda.
ama kabul edersin ki itici oluyor yaptığınız:))
aslında açmasanız böyle konu
madem sonu tatlıya bağlanıyo her seferinde.
üyeleri de yormasanız :))

Handikap burda aslında,senin duygusal bağın var adamla ama biz enişteyi bize nasıl anlatılırsa öyle biliyoruz ve duygusal baģımız da yok haliyle saf mantıkla yorum yapıyoruz, inan bunda da kötü bir niyet yok, senin durduğun yerle bizimki farklı o yüzden herkes farklı manzara görüyor

Benim dilimde sivri mi?
Saka maka bir yana yazina katiliyorum. Aslinda drama moduna baglayani sacindan tutup disariya sürükleyeceksin.

Benim yöntem, baktim biri gicigima mi gidiyor, söyle evire cevire pataklamak istesemde yokmus gibi davranirim. Bunu pek Insan yapamaz sonucta soyal bir portal da cekinme durumlari veya asma derecesini ölcebilme kabiliyeti yoktur. Ha birde bakmissin "anam degil babam degil.. hodri meydan!" akliyla kalp kiran coktur.

Evet, ben sorunlu olduklarını düşünüyorum o kişilerin normal değil çünkü bazı yorumlar..

tamam canım sana sorarım bundan sonra böyle bir sıkıntım var konu açayım mı ne dersin diye, sen de uygun görürsen açarım o zaman, parmacıkların ağrımamış olur yorum yapıcam diye

Çüş denilecek tarzdaki konulara ,yorum yazmayıp,seyirci olarak katılmak daha iyi bir seçim oluyor.

Aynen ne zaman konu açsam provake etmeye çalışıyor :) Yardımcı olmak için değil de başka bişi için yorum yapıyor sanki... Ama görmezden geliyorum böyle tipleri..

umarım dediğin gibi olur, bizlik bişey yok dediğin gibi ama şarka gidecek olanlara yada 2. şarkı isteyenlere büyük şok olur yoksa bu sürelerin değişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…