- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
rica ederimTeşekkür ederim :)
Bir de senin gibi provakatörler var... Deminden beri cevap yazmamaya çalışıyorum ama sen kışkırtmak için kaç tane yorum yapıyorsun.. Hala da yapıyorsun :))
bu defa da ben sorayım ben miyim oeee şuna ne diyosunuz peki
eşiyle ilgili konu açıyor.
saydırıyor da saydırıyor.
adamı gözümüzde iyicene bi düşürüyo.
ondan sonra sen bir iki bişey diyosun.
hooop eşini savunmaya geçiyor.
aslında öyle değil de böyle diye.
bi de tuz biber misali ben eşimi seviyorum aslında yı da yapıştırıyoer.
ee biz de insanız ama yani:))
kısacası kararsız ne yazdığını bilmeden yazan,öylesine aklına esince saçma sapan konu açıp ta
gelen yorumları beğenmeyince çemkiren güzide arkadaşlara da birer eleştiri yapıverin eliniz değmişken.
madem herkes eteğindeki taşı döküyo.
ee haydi bakalım:))
resmi gazetede dün yayınlandı ama, şu anki atamalarda da doğuya gidecek olanların başlayış tarihi bu açıklamadan sonra olduğu için yeni süreler geçerli olacak denmiş, hatta 2. şarkı da yapmak isteyip kabul edilenlerin de yeni yayınlanan sürelerde olacak denmiş. şarkla batı tercihleri birlikte açıklanacak ya , batıdan şarka giderek ayrılan sayısı, batıya gidecek olanın sayısını belirleyeceği için bence eğer yeniden tercih yapılacak denirse doğu batı hepsi yeniden tercih yapar.
ama şark şehirleri değişmemiş sadece süreleri değişmiş olduğu için tercihleri de yeniden yaptırmazlar diyenler olmuş. 233 sayfalık memurlar forumunun özetini çıkardım
senin de mi böyle konun vardı:))bu defa da ben sorayım ben miyim o
biz üzüldüğümüz için dil döktük ama nafile hani bırak buradan laf söylemeyi gerçekte kızı tanısam kesin yolardım öyle sinirlerim bozulmuştu
bak yine sinirlendim
Evet bu bahsettiğim konunun kapanışı barıştık biz kocamla, çok seviyorum ben onu bir kere diye bitti misalsenin de mi böyle konun vardı:))
öncede bana takılırlar cokta umrumdu icimde kalıp yazamıcagıma yazar rahatlarım valla ezilen kadınları savunuyorum diye erkek delisi oluyolar erkekler kadınları sömürürken aman sus yuvam bozulmasın kadın erkege zulm yapınca aaaaaaaaaaa kötü yok yaaa valla aklı olna kadın kendini kullandırmaz asar keser...Selamlar hanımlar!
Bilmiyorum muzdarip olanlar var mı ama bu konuyu tartışıp bir çözüm bulmak adına bu konuyu açmaya karar verdim... KK'ya üye oldugumdan beri birkaç konu açmışımdır. Açtığım konularda yaşadığım ve başka üyelerin konularını da okurken karşılaştığım çok ciddi üslup sorunu var. Yani bir bayan arkadaşımız bir konu açıyor haklı ya da haksız.. Yorumları okurken yorumu yapan bazı kişilerin dövecekmiş gibi oldugunu hissediyorum sanki. Ha iki kişi arasında tartışma çıkar ona bişey demiyorum. Ama konu açan ne yazarsa yazsın ne yaşamış olursa olsun saygılı davranmak zorundayız diye düşünüyorum... Sonuçta tanımıyoruz, kimse bizi yorum yapmaya da zorlamıyor, kişisel bir geçmişimiz bir hukukumuz yok, neden saldırıyoruz... Az önce benim yaşadığım olay mesela; açtığım konuya yorum yapan bir bayan "Her şeye basan kafan" , ifadesini kullanmış. Çok şaşırdım ve çok ciddi uyardım. Aynı seviyesizlikte olamasa da hakkettiği karşılığı da verdim. Yahu ben seni tanımam sen beni.. Yani nedir bu sinir harbi. Noldu, neye kızdın, sinirlendin ya da ben sana ne yaptım :) Zaten bu cümle üzerine bu konuyu açmaya karar verdim. Öyle ki bazı hanımlar saldıranlara açıklama yapıcam diye sorununa çözüm bulamadan ya konusunu kapattırıyor ya da daha da moralmen çöküyor.. Bu konu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Neyse hadi bakalım sizin görüşleriniz neler?
okumamışım demek ki.Evet bu bahsettiğim konunun kapanışı barıştık biz kocamla, çok seviyorum ben onu bir kere diye bitti misalsayfa aralarında da nasıl giydirmiştim kendisine oysa. Ama olay şu ben bu adamla yılın 360 günü bal kaymak gibiyim, 6 gün ise bozuk, konu açmalarım o 6 güne tekabül ediyor ve o ana kadar yaptığı ne kadar olumsuz olay varsa kızgın olduğum anda hepsi aklıma geliyor sıralıyorum, biraz ani çıkışlarım da var kabul ediyorum ama çok zor günleri atlattık birlikte şimdi 300 denilen olay ayrıntı geliyor 
Evet bu bahsettiğim konunun kapanışı barıştık biz kocamla, çok seviyorum ben onu bir kere diye bitti misalsayfa aralarında da nasıl giydirmiştim kendisine oysa. Ama olay şu ben bu adamla yılın 360 günü bal kaymak gibiyim, 6 gün ise bozuk, konu açmalarım o 6 güne tekabül ediyor ve o ana kadar yaptığı ne kadar olumsuz olay varsa kızgın olduğum anda hepsi aklıma geliyor sıralıyorum, biraz ani çıkışlarım da var kabul ediyorum ama çok zor günleri atlattık birlikte şimdi 300 denilen olay ayrıntı geliyor 
Benim dilimde sivri mi?Burda gerçekten sivri dilli üyeler var. O da onların tarzı. Hakarete varmadığı sürece sorun etmeyin bence. Görmezden gel butonu bunun için var. Tıklıyorsun ve acayip huzurlu oluyorsun
Ama bazende öyle konular açılıyor ki, çüş denilecek tarzda. Şimdi bu tür konulara da ılımlı yorum yapmak her kişinin karı değil. Benim bile değilHoş zaten ılımlı yorum yapılsa da, iplemiyor bu tipler.
Size tavsiyem, tartışma içerisine girmemeye özen gösterin. İstemeden girdiyseniz bile uzatmadan sonlandırın. Zira bir deiyotsuztuz arkadaşın dediği gibi ruh hastası üyeler de var. Seni sürekli takip eden, taciz eden, konu açsan saldırıya en önde koşan, onu bunu kışkırtan dolduran manyak tipler de var burda. O yüzden, siz siz olun, ne kimseyle tartışın, ne de kimseyle samimi olun. Samimiyetin de suyunu illaki çıkarırlar.
Evet, ben sorunlu olduklarını düşünüyorum o kişilerin normal değil çünkü bazı yorumlar..Bu konuda bile saldırıya uğrayacaksın
Tartışma olarak değil de bir kaç üye var benim de dikkatimi çekiyor. Sanki buraya zorla yorum yazma lütfunda bulunuyorlarmış gibi yazanlar var.
İlkten bir negatif, konu sahibini azarlayan, direk konu sahibinde suç bulmaya çalışan kompleksli üyeler var. Hele biri var ki daha hiç olumlu bir yorumunu okumadım.
Bunlar gerçek hayatlarında ne kadar pasifse, burada o kadar atarlı olmaya çalışanlar işte. Kendilerince bir ağırlıkları olsun diye sanırım bu tavırlar.
tamam canım sana sorarım bundan sonra böyle bir sıkıntım var konu açayım mı ne dersin diye, sen de uygun görürsen açarım o zaman, parmacıkların ağrımamış olur yorum yapıcam diyeokumamışım demek ki.
zaten fazlaca bir üye ismi yok aklımda.
ama kabul edersin ki itici oluyor yaptığınız:))
aslında açmasanız böyle konu
madem sonu tatlıya bağlanıyo her seferinde.
üyeleri de yormasanız :))
Çüş denilecek tarzdaki konulara ,yorum yazmayıp,seyirci olarak katılmak daha iyi bir seçim oluyor.Burda gerçekten sivri dilli üyeler var. O da onların tarzı. Hakarete varmadığı sürece sorun etmeyin bence. Görmezden gel butonu bunun için var. Tıklıyorsun ve acayip huzurlu oluyorsun
Ama bazende öyle konular açılıyor ki, çüş denilecek tarzda. Şimdi bu tür konulara da ılımlı yorum yapmak her kişinin karı değil. Benim bile değilHoş zaten ılımlı yorum yapılsa da, iplemiyor bu tipler.
Size tavsiyem, tartışma içerisine girmemeye özen gösterin. İstemeden girdiyseniz bile uzatmadan sonlandırın. Zira bir deiyotsuztuz arkadaşın dediği gibi ruh hastası üyeler de var. Seni sürekli takip eden, taciz eden, konu açsan saldırıya en önde koşan, onu bunu kışkırtan dolduran manyak tipler de var burda. O yüzden, siz siz olun, ne kimseyle tartışın, ne de kimseyle samimi olun. Samimiyetin de suyunu illaki çıkarırlar.
Aynen ne zaman konu açsam provake etmeye çalışıyor :) Yardımcı olmak için değil de başka bişi için yorum yapıyor sanki... Ama görmezden geliyorum böyle tipleri..Burda gerçekten sivri dilli üyeler var. O da onların tarzı. Hakarete varmadığı sürece sorun etmeyin bence. Görmezden gel butonu bunun için var. Tıklıyorsun ve acayip huzurlu oluyorsun
umarım dediğin gibi olur, bizlik bişey yok dediğin gibi ama şarka gidecek olanlara yada 2. şarkı isteyenlere büyük şok olur yoksa bu sürelerin değişimiYok.canım millet dava açar atıyorum adamın çocuğu 2 yaşındadır 4 sene batmana gidip gelelim çocuk okula başlarken döneriz diye plan yapar kişi,sen bu adama batman 5 sene oldu dersen planları değişir ben tercih yaptığımda 4 seneydi der dava açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?