- Konu Sahibi pembemaviii
-
bence illa ki girmek ıstıyorlarsa zıyaretcı modunda gırebılırler.
ama adı ustunde kadınlar kulübü
bir erkek neden sahte bir kımlıkle burayı merak edıp baksın ki?
acil ogrenmesı gereken bır konu varsa yıne her yerde arastırıp bulabilir.
ya da kendi kardesını eşini annesını kaydeder onların bakmasını saglar.
sahte kımlıkle kadınların icine gırmelerın gereksiz goruyorum
macerayı baska yerde aramalılar.
"Erkek üye yasak' kuralından yola çıkarak yazma gereği duydum. Benimle sizin düşünceleriniz aynı olmak zorunda değil. Düşüncenize saygı duyuyorum,fakat ben rahatsız olduğumu belirttim. zaten demek istediğim bayanım diyip erkek oldukları ortaya çıkıyor. bir nevi kandırıyorlar. Tabi ben erkeğim diyecek halleri de yok..
bunu kimse engelleyemez kiyani kimse ekran basindan kimin erkek kimin bayan oldugunu koklayamaz. bu yuzden cok dikkatli olmak lazim, gerek paylasimlar yonunden gerekse ozel bilgiler konusunda.
Üye olan her erkek sapık değildir illa ki ama sitenin kuralı bu,erkek üye yasak.
O yüzden erkek olduğunu düşündüğünüz üyeleri bildirin mutlaka,değerlendirilir.
Üyeler çoğunlukla anlıyor zaten mesajlardan.
Eğer ki anlaşılamayacak kadar hakimse kadınsal konulara,zaten o bizden biridir.
nasıl bildiriliyor ben bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum, göğüs estetiği oldum dolayısı ile bazı arkadaşalar fotoğraf görmek istiyor ameliyat olmak için , ama ben güvenip kabul edemiyorum, arkadaş sayısı çoksa kabul ediyorum sadece, ama bir iki şüphelendiğim oldu kesin erkek dediğim, nasıl bildirebilirim söylerseniz sevinirm
Kızlar cinsiyetine kadın yazan fakat erkek olan bir çok üye barınıyor. Biraz önce 2.el kitaplar forumunda beğendiğim ve satın almak istediğim kitaplar oldu. Facebook'tan ekleyin dedi. Ekledim,ilk önce bayansınız değil mi? diye sordum. evet bayanım dedi. ama erkek olduğu aşikar. Sonradan kendiside itiraf etti. Kızdığım nokta ben sonuçta adresimi vereceğim ama erkek olması beni endişelendirdi. Ve bazı yerlerdede rastladım vajinismus konusunda özellikle. Adam geliyor ve açık açık yazıyor. Çok ama çok rahatsızlık duydum açıkçası. Sonuçta adı üstünde burası 'kadınlar kulübü'. Ve özelimizi yazdığımız yer.
Çoğu erkek merak edip; cinsiyetini kadın olarak ayarlayıp buradaki şeyleri okuyup yorumda bulunuyorlar. Ne yapsakta def etsek şunları
:113:
Herkes KKpro üye olsun...
Bu şekilde;
Başvurular,kimlik bilgileriyle birlikte Kazen'e ulaşıyor ve dolayısıyla cinsiyet otomatikman tespitlenmiş oluyor
:92::92::92:
yonetıcılere bıldırın
belki hepsi ayıklanamaz ama en azından buldugunuz kadarı kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?