- Konu Sahibi pembemaviii
-
Kızlar cinsiyetine kadın yazan fakat erkek olan bir çok üye barınıyor. Biraz önce 2.el kitaplar forumunda beğendiğim ve satın almak istediğim kitaplar oldu. Facebook'tan ekleyin dedi. Ekledim,ilk önce bayansınız değil mi? diye sordum. evet bayanım dedi. ama erkek olduğu aşikar. Sonradan kendiside itiraf etti. Kızdığım nokta ben sonuçta adresimi vereceğim ama erkek olması beni endişelendirdi. Ve bazı yerlerdede rastladım vajinismus konusunda özellikle. Adam geliyor ve açık açık yazıyor. Çok ama çok rahatsızlık duydum açıkçası. Sonuçta adı üstünde burası 'kadınlar kulübü'. Ve özelimizi yazdığımız yer.
Çoğu erkek merak edip; cinsiyetini kadın olarak ayarlayıp buradaki şeyleri okuyup yorumda bulunuyorlar. Ne yapsakta def etsek şunları
Erkeklerin üye olması yasak..
Şüphelendiğiniz veya bildiğiniz isimleri yönetime bildirmelisiniz..
bunu engellemesi cok zor,o yüzden özeli fazla abartamamali diye düsünüyorum...
Bahsettiğiniz üyeyi yönetime bildirdiniz mi?
Mesaj sayım dolmadığından dolayı mesaj atamıyorum. 100 olduğu gibi,bildireceğim.
farkettıgınız uyelerın adını bızede bıldırsenız ona gore davransak bızde.. cunku bı cok ozelımızı yazıyoruz.. ve burda kadın kadına olmak dusuncesı ınsanı rahatlatıyor... yanılıyormuyum???
Buradaki konular ilgilerini çekiyorsa, faydalanıyorlarsa neden olmasınlar?
Saygısızlık etmedikleri, kişisel saldırı ve hakarette bulunmadıkları sürece ne sakıncası var anlamıyorum.
Sizin özel dediğiniz şeyler gerçek kimliklerinizle yan yana gelince özel olur.
Kaldı ki binlerce üyesi olan bu platformda sırf kadınlar giriyor diye kendimizi deşifre edecek değiliz.
Ayrıca internet ortamına yazılan şey özel değildir.
Bahsettiğiniz kadınsal rahatsızlıklar bence zaten onların da bilmeleri gereken şeyler. İlk ağızdan dinleyip empati yaparlar fena mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?