KK'nın zeki hatunları

Sadece eğitim değil tabiki örnek verdim. Dediğim gibi mantık ön planda benim için. Haklısınız hâlâ yazmadı 3 ay oldu

Neyin mantigi merak ettim. Adam ile sohbetin yok. Ortak noktaniz ne bilmiyorsun. Adami kisacasi tanimiyorsun. Sadece disarda görmüssün. Muhtemelen adamin güzel arabasi, zengin hayati felan var. O anda kafana dank etmistir aslinda adamin fena olmadigi.

Yoksa ortada ask yok, tanisiklik yok, adam seni begenmedi bile ve bunun içinde mantik aramak gülünç oluyor. Ki adam 3 ay yazmamis bile.

Bence önüne bakmalisin. Baska zengin yakisikli bulursun.

Neyin mantigi merak ettim. Adam ile sohbetin yok. Ortak noktaniz ne bilmiyorsun. Adami kisacasi tanimiyorsun. Sadece disarda görmüssün. Muhtemelen adamin güzel arabasi, zengin hayati felan var. O anda kafana dank etmistir aslinda adamin fena olmadigi.

Yoksa ortada ask yok, tanisiklik yok, adam seni begenmedi bile ve bunun içinde mantik aramak gülünç oluyor. Ki adam 3 ay yazmamis bile.

Bence önüne bakmalisin. Baska zengin yakisikli bulursun.
Bu nasıl bir yargılamadır? Herkes zengin arabalı erkek peşinde değil. Adamın arabasını bilmiyorum, görmedim. Isterse arabası olmasın da. Adamla meslektaşız atanamayınca dükkan açmış. Bu yüzden eğitimi dedim çünkü eğitimimiz aynı. Çok zengin olduğu için zamanında atanmaya çalışmış değil mi? Ailelerimiz hemşehri ve benziyormuş da. Dış görünüşünü de beğendim etkilendim. Bir şey bilmediğiniz halde böyle yaftalamanız çok çirkin ve ayıp. Ben böyle bir insan değilim ama sizin aklınıza direkt bu gelmiş. Sizden başka da 8 sayfada kimse böyle bir şey yazmamış. Kişi kendinden bilir işi

Acaba yaş farkını mi taktı desem böyle şeylere erkekler takmıyor diye biliyorum. Silmeyi unutmuş olabilir ama durumlarımı kaçırmaması garip
Her attigin duruma bakıyor mu? acaba senin ilk başta annesine yok demen mi zoruna gitti ya da egitim durumu senden daha yüksek o yüzden mi istemedi

Bence de yazmayın. Zaten 3 ay boyunca sürekli durum atma fotoğraf değiştirme derken adamın gözüne batmış bile olabilirsiniz. Hatta onun için yaptığınızı da anlamıştır bence. Erkekler bu konuda hiç saf değil. Niyeti yoktur ondan öyle demiştir diyenlere de malesef katılmıyorum adam sizi beğenmemiş yoksa illaki en kotu annesinden haber yollardi. Siz en iyisi mi sınavınıza odaklanın karşınıza daha iyi insanlar sizi beğenecek sizin de onu beğeneceğiniz, seveceğiniz insanlar mutlaka çıkacaktır.

şakayla karışık yazabilirsin.
Bence görücü stil evliliğe karşı birisi olduğu için, kendisini bir anda söz, nişan seremonisi içinde bulmamak için reddetti. Ayıp olmasın diye de bakayım falan demiştir.

Siz de niyetinizin hemen evlilik olmadığını bir şekilde çıtlatabilirseniz, neden olmasın?

Son düzenleme:
Bu nasıl bir yargılamadır? Herkes zengin arabalı erkek peşinde değil. Adamın arabasını bilmiyorum, görmedim. Isterse arabası olmasın da. Adamla meslektaşız atanamayınca dükkan açmış. Bu yüzden eğitimi dedim çünkü eğitimimiz aynı. Çok zengin olduğu için zamanında atanmaya çalışmış değil mi? Ailelerimiz hemşehri ve benziyormuş da. Dış görünüşünü de beğendim etkilendim. Bir şey bilmediğiniz halde böyle yaftalamanız çok çirkin ve ayıp. Ben böyle bir insan değilim ama sizin aklınıza direkt bu gelmiş. Sizden başka da 8 sayfada kimse böyle bir şey yazmamış. Kişi kendinden bilir işi

Ayni köyden aile olunca evlilik %100 mutlumu oluyormusta? Benzedigini bile bilmiyorsun, musta diyorsun. Ki önce partner arasi uyum olur.

Kaç foto koydun, adam etkilenmemis ama.

Yani bare suna mantik demeseydin. Neyse, benden bu kadar. Umarim istedigin cevabi bulursun burda.

Ayni köyden aile olunca evlilik %100 mutlumu oluyormusta? Benzedigini bile bilmiyorsun, musta diyorsun. Ki önce partner arasi uyum olur.

Kaç foto koydun, adam etkilenmemis ama.

Yani bare suna mantik demeseydin. Neyse, benden bu kadar. Umarim istedigin cevabi bulursun burda.
Mantık zaten budur. Hemşehrim olması veya meslektaş olmamız hoşuma gitmiş böyle olsun istiyor olabilirim. Kimse %100 mutlu olacağının garantisini veremez. Evet beğenmedi etkilenmedi benden. Teşekkür ederim.

Sen yazma ama durum yap Yani fotoğrafını koy..😉okuduğun kitabı paylaş saçma saçma yediklerini paylaşma da 🤣 gün içinde 50 kere durum yapma mesela her gün aynı saatte yap 🧐ve mümkünse akşam üzeri olabilir fotonu görür o akşam bi aklında kalırsın ..başkalarının görmesini istemiyorsan da durumunu tek ona aç o görür tek :halay:ama hiç ses çıkmazsa malesef ya tarzı değilsin yA aklında başka birivar ya da evlilik istemiyor:KK45: Allah kolay getire hayırlısıysa ola

Mesaj atıp ısrarcı görünmeyin belki adamın aklında ya da hayatında başka biri var akrabalarına söyleyemiyor olabilir yani. Sosyal olarak rastlaşabileceğiniz bir yer yok mu ne bileyim gittiği kafe filan. Reel hayatta bi karşılaşma fırsatı bekleyin öyle de etkilenmezse yapacak birşey yok

Sınavına calis,meslek sahibi ol önce ..çok kismetlerin olur...
Zamanı gelince o yazabilir ,yazmazsa da böylesi hayırlıymış de 😐

Back
X