- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
Tıpatıp aynısını yazmayacaktim ama benzer bir şeyler düşünecektimYazma öyle birşey kitap eski ya da kötü... yazmıycaksın dimiKendini bilen erkekler özgüvenli kadınlardan hoşlanır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tıpatıp aynısını yazmayacaktim ama benzer bir şeyler düşünecektimYazma öyle birşey kitap eski ya da kötü... yazmıycaksın dimiKendini bilen erkekler özgüvenli kadınlardan hoşlanır.
Etiket yap valla merak ederim en sevdiğm şeyler ,aşk meşk ekşın ayartmaca kalp çalmacaHahahahah çok iyi![]()
Aynen başta kafalar karışıktı sonra adam gözüme george clooney gibi görünmeye başladı hahahaReddedilmenin dayanılmaz cazibesi![]()
Ay o öylesine örnekti yaYazma öyle birşey kitap eski ya da kötü... yazmıycaksın dimiKendini bilen erkekler özgüvenli kadınlardan hoşlanır.
Öyle oluyor. Ben birini terkettim ok yazdı bana.Nasıl kıymete bindi sanki o beni terketti. Günlerce üzüldüm.Aynen başta kafalar karışıktı sonra adam gözüme george clooney gibi görünmeye başladı hahaha![]()
Sadece eğitim değil tabiki örnek verdim. Dediğim gibi mantık ön planda benim için. Haklısınız hâlâ yazmadı 3 ay oldu
Bu nasıl bir yargılamadır? Herkes zengin arabalı erkek peşinde değil. Adamın arabasını bilmiyorum, görmedim. Isterse arabası olmasın da. Adamla meslektaşız atanamayınca dükkan açmış. Bu yüzden eğitimi dedim çünkü eğitimimiz aynı. Çok zengin olduğu için zamanında atanmaya çalışmış değil mi? Ailelerimiz hemşehri ve benziyormuş da. Dış görünüşünü de beğendim etkilendim. Bir şey bilmediğiniz halde böyle yaftalamanız çok çirkin ve ayıp. Ben böyle bir insan değilim ama sizin aklınıza direkt bu gelmiş. Sizden başka da 8 sayfada kimse böyle bir şey yazmamış. Kişi kendinden bilir işiNeyin mantigi merak ettim. Adam ile sohbetin yok. Ortak noktaniz ne bilmiyorsun. Adami kisacasi tanimiyorsun. Sadece disarda görmüssün. Muhtemelen adamin güzel arabasi, zengin hayati felan var. O anda kafana dank etmistir aslinda adamin fena olmadigi.
Yoksa ortada ask yok, tanisiklik yok, adam seni begenmedi bile ve bunun içinde mantik aramak gülünç oluyor. Ki adam 3 ay yazmamis bile.
Bence önüne bakmalisin. Baska zengin yakisikli bulursun.
Her attigin duruma bakıyor mu? acaba senin ilk başta annesine yok demen mi zoruna gitti ya da egitim durumu senden daha yüksek o yüzden mi istemediAcaba yaş farkını mi taktı desem böyle şeylere erkekler takmıyor diye biliyorum. Silmeyi unutmuş olabilir ama durumlarımı kaçırmaması garip
Eğitimimiz aynı. Attığım her duruma bakıyorHer attigin duruma bakıyor mu? acaba senin ilk başta annesine yok demen mi zoruna gitti ya da egitim durumu senden daha yüksek o yüzden mi istemedi
Bu nasıl bir yargılamadır? Herkes zengin arabalı erkek peşinde değil. Adamın arabasını bilmiyorum, görmedim. Isterse arabası olmasın da. Adamla meslektaşız atanamayınca dükkan açmış. Bu yüzden eğitimi dedim çünkü eğitimimiz aynı. Çok zengin olduğu için zamanında atanmaya çalışmış değil mi? Ailelerimiz hemşehri ve benziyormuş da. Dış görünüşünü de beğendim etkilendim. Bir şey bilmediğiniz halde böyle yaftalamanız çok çirkin ve ayıp. Ben böyle bir insan değilim ama sizin aklınıza direkt bu gelmiş. Sizden başka da 8 sayfada kimse böyle bir şey yazmamış. Kişi kendinden bilir işi
Mantık zaten budur. Hemşehrim olması veya meslektaş olmamız hoşuma gitmiş böyle olsun istiyor olabilirim. Kimse %100 mutlu olacağının garantisini veremez. Evet beğenmedi etkilenmedi benden. Teşekkür ederim.Ayni köyden aile olunca evlilik %100 mutlumu oluyormusta? Benzedigini bile bilmiyorsun, musta diyorsun. Ki önce partner arasi uyum olur.
Kaç foto koydun, adam etkilenmemis ama.
Yani bare suna mantik demeseydin. Neyse, benden bu kadar. Umarim istedigin cevabi bulursun burda.
Bence de beni isteseydi bu kadar çekici gelemzdi bana.Canım ilk başta seni istemediği için cazip gelmiş. Beyninin sana oyunu yani. Israr kıyamet isteseydi sen onu beğenmezdin inan.