- 30 Nisan 2016
- 1.629
- 3.839
- 133
- Konu Sahibi hermionegrangerrr
-
Valla esime dedim o bu kapidan o niyetle girdigi gun Ben cikarim madem o kadar kiymetliydin evlendirmeseydiSıcağı sıcağına konuşmadığın için, sustuğun için paşa paşa çekeceksin. Şimdiden kolay gelsin diyeyim
Vermeyi dusunmuyorum zaten ama baya sikintilar cikacak biliyorum hayir yani ben seni sevmem sen beni sevmezsin haftada bir gorusuyoruz daha ne istiyosun kimsesiz degil kardesleri yakin arkadaslari komsulari var kal evinde herkes rahatina baksin .Bu kv delere n'oluyor bu ara bi ev kapatıp oğullarının evine yerleşme telaşı geçende forumdan Zeynep'in vardı böyle konusu. Anlamıyorum eli ayağı tutan insan neden evini düzenini bozmak ister. Yok yere huzursuzluk yaratıyorlar. Asla taviz verme
Aynen oyle valla benim kendi ailem hayatta boyle istekle gelmez onlar icin burasi esimle benim evim ama kv icin oglunun yani onun evi bide en cok esimi ezer her isini ona gordurur esimin giki cikmaz ama her firsatta da hayirli evlat degilsin derBöyle önemli konularda gerekirse işi boşanmaya getirceksiniz.
Bazen insan,kendi öz annesine bile katlanamaz.Elin kadınına niye katlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?