- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
sümeyyemm nımetımmmartık burdayızzzz ınsallah bu topık bıze ugurlu gelırde hamıs kalırızzz yenı bı sayfaaaa gruplasma yok herkesın bacımız kardesımız olacak artık ohhhh yaaa artık tedawı sureclerımızıııı baslatıyoruzz wwe beklıyorz
İnsallahhhhhhh cnmmm tedaviye bir ay bile ara vermeden hamis kalıyoruz baska gruplar ne yaparsa yapsınnnnneyse artık sadece kendimizden konusalım eeee ne var ne yok
Nimetttttttttt nirdesin gıııııııı
kız bı de lıste yaparsam super olucakkk onu bı ara ogreneyımdee artık kımseyı dıslamak yokkD kızzz su dondurma ıslemını sabırsızlıkla beklıyorumm yaaaa ondan sonra tedawıme baslıcam tabı 2 ay ara werıcez ama olsun bu da bı adım bacım sende kocanı ıkna ett asılama asamasından basla yaa artık yerımızden kalkmamız lazım
oda senı arıcaktı sımdı bende topıkte dedım gelıcek sımdıD kız dondurma ıslemınden sonra genelde 1 ay ara werıyorlarmıs BENIM dr 2 ay dedı belkı gıttıgımde bır ay derse super olurr ondan sonra hemen tedawıme baslıcam cok heyecanlıyım yaa bu sefer olucak dıyo ıcımden bı ses ınsallah
Olsun cnm iki ay su gibi gecer kız bakakım drla bi konusacam yaaa simdiye kadar oturdugumuz kabahat
walla hıc sorma yaaa nıye sımdıye kadar durduysak ya da ben dr umdan memnun degıdım nıye degıstırmedıysem eger erkenden farkedılseydı 2 yılım bosa gıtmıcektı aman bacım kocanı ıkna ettt asılamadan basla sen zaten 3 yıl beklemıssın tam asılama zamanı ımkanın warsa kacırma dene bakım ha klomen tedawısı ha asılama yuzdesı daha fazla
Nimetttttttttt nirdesin gıııııııı
Bacım keske kocam ikna olsa yaaa olmuyo ki keciiihele bi kac ay tedavi olalım belki kendiliginden olur diyo ikna edemiyom bi türlü bakalım dr asılama der belki öyle ikna olur gıııı ben bu mesajı yazarken cagrı attın
sümeyyecim k.bakma canım seni arayacaktım dedim şimdi düşüncesizlik etmeyeyim bu saatte kocan falan kızar die arayıp özür dileyecektim senin adına da konuştum diğer topikde 3 kişiyiz falan die kızmadın inşallah
Yokkkkk bacım yaa ne kızması üc kisi degilmiyiz zaten mesajını okudum begendim de zaten özre falan da hiiiiiiic gerek yok kafana takma böyle seyleri
kafayı yedi o bence az önce bana da attı
ne bilim anam belki kızarsın die ama yine de saol bu sim sim nereye gitti yahu
elektriği gitmiş
Simsim tele yapıstı galibayokkk kız ne kızması bak size söylüyom ben kolay sinirlenmem ve kolay küsmem istediginizi söyleyebelirsiniz alınır mı darılır mı demeyin
ayyy saka gibi yaaa dün senin gitti bugün onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?