Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Nimettt kocan ameliyat olmus galiba cooook gecmis olsun cnm insallah faydası olur ameliyatın

evet canım bayramdan 2 gün önce oldu çok şükür onuda atlattık şimdi 3 ay iğne kullanacak 10 günde bi r iğne vurulacak spermler için dr verdi şimdi tedavi sırası onda ben sıramı savdım ama benim de ayın 25 inde adet olmam lazım olursam dr a gideceğim 3.günü bende ekstradan tedavi göreceğim işi hızlandırıyorum nasıl ama

heyoooooo geldımmmm DD gıcık oldum su elektırıgeee yaaa D cagrı atıyom nımet necagrı atıyon la dıyo gulmekten öldüm yaa DD sumeyye ye atıyom bız topıkteyız gelsene dıyo D kızlar sızı yerım yaa hıc gulecegım yoktu D:

kız artık bi gün senin bi gün benim elektriğim gider gider durur sümsümde ortada kalır

bnde haftaya salı gıdıyorum drrr ınsallah heen dondurma ıcın gun werır su yaradan kurtulayım dua edın de yaaa onumdekı engeller kalksın artık bundan sonra bı kere daha klomen denıcem bu sefer catlatma ıgnesını ıstıcem olmadı hemen asılamaya gececem boyle beklemekle olmuyo artık ıhmal etmek yokk kızlarrrr tamam mıı

Coook güzelll kız bende hızlandırdım hem ben hem esim tedavi olacaz esimin de sayıları tekrar düsmüs yaaa peki tek taraflı mı ameliyat oldu cift taraflı mı ameliyat öncesi sayı kactı

Kız ne bilelim elektrigin gittigini bende diyom niye cagrı atıyo

Coook güzelll kız bende hızlandırdım hem ben hem esim tedavi olacaz esimin de sayıları tekrar düsmüs yaaa peki tek taraflı mı ameliyat oldu cift taraflı mı ameliyat öncesi sayı kactı

tek taraflı sol tarafındaydı sperm sayısı normaldi haraketsizlik vardı drlar engel değil ama çocuğunuz geç olmasına neden olur dedi bizde olduk bebiş hemen gelsin die drlar 3 ay içinde hamile kalabileceğimi söledi ama hayırlısı ya

Tmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzz böyle olmamıza az kaldııııııı biri sen biri ben biri nimettt

Ayyy hadi bakalım insallahhh bacımm yaaa benim esimde sol taraftan olmustu ama onun hem sayı hem hareketli azdı bana hic su kadar sürede hamile kalısın dememislerdi biz balcalıda olduk. Bizim de ameliyat öncesi cocugumuzun olma sansı yüzde dörttü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…