- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
hadi hayırlısı inşallah güzel güzel haberler alırız heyecanlı bekleyiş az kaldı az
aynı şeyi söylemişiz
nasıl çıkmıyormuş sperm testinde herşey yaa komik bir yorum geldi bana sanki sorun olup olmadığı spermogram testinden anlıyorlar ona göre de diğer tetkiklere yönlendiriyorlar gen testi falan. Biz son bir senedir istiyoruz bebişi 5yıllık evli olmamıza karşın ilk dr.a gittiğimizde dr. istedi tetkikleri hemen kontrol edelim dedi erkenden öğrenelim bişey var mı yok mu iyiki de gitmişiz. Eşimin sonuçlarını elime alınca şoka girdim sonra da tedavi sürecimiz başladı böylelikle canım.
Spermler 72 günde bir yenilenir belki dr.un ondan bahsetmiştir. Tüp bebek yaparken de alınan spermlerin bir kısmı değerlendiriliyor
Bu arada eşin eğer problem yaratmazsa eşine keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsin biz faydasını gördük adamcağıza hem enerji olur hemde süpermenleri hızlandırır sayılarını arttırır
benim olmadı adet oldum 3 yumurta oluşmuştu çatlamışta ama tutmadı bu ay da menegon iğne ve yine ovitrelle kullanacağım hayırlısı bende 6 sında çatlama iğnesi olmuştum sen test yaptır adet olmadığına göre hamilelik olabilir
dr şöye dedi sen düzenli adet görüyorsun yumurtalrında oluşuyo ve çatlıyo hormanlarında düşük değerler çıkabilir ama çok önemli olmayan düzeydedir hormonlarınada baksakta aynı tedaviyi uygulayacağız... birde neden döllenme olmamıştır diye sordum bazen spermler hareketleri yavaş oluyormuş yumurtaları delemiyormuş ya da denk gelmiyormuş eşimede test yaptırmıştık her şey normaldi sperm testinde her şey çıkmıyormuş ancak tüp bebekte ortaya çıkıyormuş şimdi buna kafam takıldı bu arada 11 aylık evliyiz ilk bi kaç ay korunduk sadece tedavidede bu 2. ayımız sizin tedavi süreciniz ne kadar oldu eşindeki sıkıntı nasıl anlaşıldı
Bilmiyorum ya zaten bu ay olmazsa başka dr a görünmeyi düşünüyorum eşim keçibonuzuna başladı :) pekmez değil toz şeklinde süte karıştırılıp içiliyo bakalım artık neler olcak
yaptım cnm dün test yaptım malesef negatif ve bugun bende adet oldum 5.günümde pazartesi dr a gidicem bakalım ne yapacak... ben devlet has. gidiyorum o yüzden pek içime sinmiyo oldugum şehirde özel yok burda uygulanan tek tedavi de klomen+ovitrelle başka bişey denemiyorlar inş çok bekletmez bizi bebişlerimiz
o da iyi canım içsin de nesi olursa olsun benimki sadece pekmezini beğendi sadece onu yiyor bakalım hayırlısı ümitler bir daha ki aya kaldı dr.um da bu ay bekle bir daha ki reglinde gel dedi bekle bekle
Rabbim yardım etsin hepimize
canım amin amin inşallah en kısa zamanda hamile kalırız gelişmelri yaz haberleşiriz
canım ya canını sıkma daha yeni başladık tedaviye senelerdir uğraşanlar var benim olduğum ildede bir tane özel hastane var
ve dr um test falan yapmıyo sadece ilaç veriyo bende bu ay olmazsa memlekete gidip bi dr a görüncem benim teşhis yumurtlar tembel yani ilç kullanmadan az büyüyo ve hamilelik yüzdesi düşük oluyo dr normal yollada hamilede kalabirsin dedi ama kesinat yok bu arada evet ortak yönlerimiz var tedavi ve evlilik süresi sen kaç yaşındasın yaşta etkili hamilelik için
aranıza yeni katıldım 2 yıl oldu evleneli bir yıl önce 6 haftalıkken düşük yaptım 1 yıldırda hamile kalamıyorum.tedaviye başladım hafif bi tembellik var dedi doktor ama 3 aydır hamile kalamıyorum 3 ay serephene kullandım ilk kez bu ay çatlatma iğnesi kullandım ama malesef bugün adet oldum çok kötüyüm strese giriyorum artık bana yardım edin
aranıza yeni katıldım 2 yıl oldu evleneli bir yıl önce 6 haftalıkken düşük yaptım 1 yıldırda hamile kalamıyorum.tedaviye başladım hafif bi tembellik var dedi doktor ama 3 aydır hamile kalamıyorum 3 ay serephene kullandım ilk kez bu ay çatlatma iğnesi kullandım ama malesef bugün adet oldum çok kötüyüm strese giriyorum artık bana yardım edin
ne güzel ama bak bir defa hamile kalmışsın demekki zor değil hamile kalman
inşallah zor değildir.tedaviden önce başka bir doktora gidiyordum ve rahim filmi istedi bende korkumdan çektirmedim doktorumu değiştirdim şimdi kararsız kaldım çekinmeli miyim sizce
inşallah zor değildir.tedaviden önce başka bir doktora gidiyordum ve rahim filmi istedi bende korkumdan çektirmedim doktorumu değiştirdim şimdi kararsız kaldım çekinmeli miyim sizce
Arkadaşlar merhabalar.18 aylık evliyim geçen sene mayıs ayında bebeğimin kalbi karnımda durduğu için küretaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada doktorum 3 ay korunma verdi.Sonraki 6 aydada bebeğiniz olmazsa tekrar gel dedi.Tabi bu arada rahatsızlığım olmadığı için doktora gitmedim eşimle sürekli denedik.Ancak geçen ay doktor değişikliği yapmaya karar verdiğimizde şuanki doktorum gerekli bütün tetkikleri yaptıktan ve rahim filmimi çektikten sonra tüplerimin kapalı olduğunu, küretajdan sonra bu tür komplikasyonların olabileceğini, filmden sonrada tüpleri açtığını şuan herhangi bir sorun olmadığını söyledi.Reglimin 5.günü klomene başladı ve 5 gün devam ettim mayıs ayının 25 inde çatlatma iğnemi oldum ve progestana başladım.Söylenen zamanlarda birlikte olduk.Tabi bu süreden sonra sizler gibi bende stresli ve umut dolu günlerin içine girdim. Sizlerin yaşadığı birçok karın ağrısını ve baş dönmesini yaşadım.Fakat bunlar progestanın etkileriymiş sanırım. Sanki adet olacakmışım gibi adet sancım oluyor.Bugün iğne vurunuşumun 10.günü dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Umutlarım kırıldı.Anlaşılan oki iğnedeki hcg hormonun etkiside geçmiş. Sizce şuan bu testi yapmam için çok erkenmiydi. Lütfen cevap yazın. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla hepimizin yüzü gülsün inşallah.
Arkadaşlar merhabalar.18 aylık evliyim geçen sene mayıs ayında bebeğimin kalbi karnımda durduğu için küretaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada doktorum 3 ay korunma verdi.Sonraki 6 aydada bebeğiniz olmazsa tekrar gel dedi.Tabi bu arada rahatsızlığım olmadığı için doktora gitmedim eşimle sürekli denedik.Ancak geçen ay doktor değişikliği yapmaya karar verdiğimizde şuanki doktorum gerekli bütün tetkikleri yaptıktan ve rahim filmimi çektikten sonra tüplerimin kapalı olduğunu, küretajdan sonra bu tür komplikasyonların olabileceğini, filmden sonrada tüpleri açtığını şuan herhangi bir sorun olmadığını söyledi.Reglimin 5.günü klomene başladı ve 5 gün devam ettim mayıs ayının 25 inde çatlatma iğnemi oldum ve progestana başladım.Söylenen zamanlarda birlikte olduk.Tabi bu süreden sonra sizler gibi bende stresli ve umut dolu günlerin içine girdim. Sizlerin yaşadığı birçok karın ağrısını ve baş dönmesini yaşadım.Fakat bunlar progestanın etkileriymiş sanırım. Sanki adet olacakmışım gibi adet sancım oluyor.Bugün iğne vurunuşumun 10.günü dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Umutlarım kırıldı.Anlaşılan oki iğnedeki hcg hormonun etkiside geçmiş. Sizce şuan bu testi yapmam için çok erkenmiydi. Lütfen cevap yazın. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla hepimizin yüzü gülsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?