- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
2 ağustosta olmştm canım ben adet, polikstk overm varmış yeni öğrendm dubhaston verdi doktr adet oldum sonraa tahliller lh yüksekçktı snra glukofen,estrofem bide klomen kullandm ilk kez 2adet yumurta oluşmuş gecen cumarteside iğne mi yaptrdım hayrlsı inş..
eşlerde sorun oldugu kanısına nasıl varıyorsunz ben şmdilk sadece kendim gidiyorm da doktora :44:
eşlerde sorun oldugu kanısına nasıl varıyorsunz ben şmdilk sadece kendim gidiyorm da doktora :44:
Kız simsim nimos ben bir senelik adet tarihlerimi yazmıstım dün hesapladım bir senede sekiz defa adet olmusummm
Kız simsim nimos ben bir senelik adet tarihlerimi yazmıstım dün hesapladım bir senede sekiz defa adet olmusummm
kızzz nıyeboyleee pco pldugu ıcın mı acabaa benımkı erken erken oldugu ıcın bır yılda 13 defa olmusumdur ama kanamam az geldıgı ıcın adetten sayma gıtsın
Kız yumurta olusmadıgı icin cogu ay ilacla adet oldum cnmm bende de kanama az cogubzaman üc gün sürüyo
canım hesaplamana gerek yok ayda bir adet olmuyor muyuz zaten ama seninkide baya bi sıkıntılıymış bacım dr biliyor mu ilaç kullanıyor musun bunun için peki şimdi nasıl durumun
bende duzenlı adet oluyom ama kananmam az oluyo en fazla 3 gun suruyo
cnm dr sendne sperm testı ıstemedımı tek taraflı tedawı olmaz belkı esınde sorun war sen bosa tedawı oluyorsun benım esım sperm testı werdı hareketlı sperm sayısı bana az geldı sorun warmıs gıbı kuzum kendını tanıtsana bıraz kac yıllık ewlısın kac yasındasın felan
haklsınz tanıtmadım, 2senelik evliyim arkdslar 25 yasımdayım nisanda bıraktım doum kontrol hapını baktımbikaç ay adet oldm yavastan geckmeler başladı yaz basndada doktora gttim şte pko oldgumu öğrendim. evlendikten 7ay sonra 1ay içmemeştm doğum kntrol hapı hamile kalmşım haberim yoktu 5haftlıkken kanamam başladı düştü snra korktum, korunmaya devam ettim sorularınz varsa sorun lütfn tanşmak için
Sende benim gibisin kız burada bazılarının on gün sürüyomus duyunca agzım acık kaldı
insallah bu defa sagsalim alırsın kucagına bebegini ben evlendigimden beri hic korunmadım ama hamile kalmak kısmet olmadı hic hangi ildesinhaklsınz tanıtmadım, 2senelik evliyim arkdslar 25 yasımdayım nisanda bıraktım doum kontrol hapını baktımbikaç ay adet oldm yavastan geckmeler başladı yaz basndada doktora gttim şte pko oldgumu öğrendim. evlendikten 7ay sonra 1ay içmemeştm doğum kntrol hapı hamile kalmşım haberim yoktu 5haftlıkken kanamam başladı düştü snra korktum, korunmaya devam ettim sorularınz varsa sorun lütfn tanşmak için
cok gecmıs olsunn cnm bı kere hamıle kaldıysan hamıle kalman kolay demektır cnmm hemde bızlere gore daha kolay o yuzden ıcın ferah tut bence bu ay bıle hamıle olabılırsın ınsallah ben 2 yıllık ewlıyım hıc korunmadıgım halde hamıle kalamadım ama bı kere hamıle kalıp dusuk yapmıs ınsanlar daha cabuk hamıle kalıyorr o yuzden hıc canını sıkma
kız oncelerı bende bır hafta adet olurdum bı de cok olurdum ne olduysa ewlendıkten sonra oldu sanırım yaradan dolayı yoksam hayyatta benımkı 3 gun surmezdı kız ben 3-4 damla adeet oluyorum sadece hepsı o kadar adet bıle denılmez pıs kan ıcımde kalıyor hele klomen daha cok adetı kesıyor bende
Ben dolabıma astıgım bi kagıda önemli olan herseyi not ediyorum cnm bu ay bile 38 . Gün oldum ben buna gecikme bile demiyom normalde üc ay tedavi gördüm o aylar cok güzeldi tedaviyi bırakınca hemen bozuluyo
insallah bu defa sagsalim alırsın kucagına bebegini ben evlendigimden beri hic korunmadım ama hamile kalmak kısmet olmadı hic hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?