Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Kız bi de hayırlı olsun diyolar ne hayırlı olsun diyosun rezillik yaaaa

he ya hiç sorma valla o tam rezillik dediğn gibi şimdide artık eşim karnın büyüyene kadar inanmayacam dio bende deim istersen doğurayım eline vereyim öle inan dalga geçiyom adamcağızla

he ya hiç sorma valla o tam rezillik dediğn gibi şimdide artık eşim karnın büyüyene kadar inanmayacam dio bende deim istersen doğurayım eline vereyim öle inan dalga geçiyom adamcağızla

Ben önceden gecikince test yapıyordum negatif cıktı diyordum hic sasırmadım diyordu esim

Vaaaaav fıstıga baaaak kız inanır mısın bugün bende cektim ekleyecem diye dur ekleyeyim becerebilirsem

siboşun elektriği gitmiş haber verdi yatcakmış tatlım sıra bizde yapamadıysan yorma kendini yarın halledersin hadi bizde yatalım tatlım benim başım ağrımaya başladı uyku vurunca

Yükleyemediiiimmmmmmm

ayyy kuzum üzülme ya halledersin tekrardan tam hadi yatalım sim sim yattı elektriği gitmiş yine seni çok sevdiğini söledi bende seni seviyorum tatlım yatalım uyuyalım artık saat iki buçuk olmuş tam yarın görüşürüz gel mutlaka bekleriz tekrar hadi ii geceler kuzucuk

Bende sizi seviyorum kızzzz görüsürüz by by

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. ben bir yıldır evliyim lakin benim de çocuğum olmuyor. evliliğimin 6.ayında özel bir hastanede tedaviye başladım. herşey temiz çıktı ve özel hastaneler para tuzağıydı, şimdi de devlet hastanesine gidiyorum ama 4 doktor değiştirdim. tedaviye başladığım her doktor 2 hafta içinde 1 ay tatile gittiler. doktor konusunda çok şansız çıktım ve enson gittiğim doktor hiçbir problemim olmadığını söyledi. eşim de sağlıklı çıktı. progesteron serum 10.05 cıktı. doktor iyi olduğunu söyledi lakin bu ay adetimin 3.günü klomen başlayacağım.bu arada bana bu bilgiyi veren doktorda tatile gitti:)anlayacağınız ilaçla ben baş başa kaldım araştırdığıma göre ilacın yan etkileri varmış. ama anne olmaya, bebeğini sağlıklı bir şekilde kollarına almaya değmez mi? hastanede bir bayanla tanıştım 4 aydır ilaç kullandığını fakat olumlu sonuç alamadığını söyledi. bu beni daha çok korkuttu ve üzdü. ben ne yapmalıyım ilacın dışında? iğnemi ya da ney? çok korkuyorum ya hiç anne olamazsam diye

canım merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle çok çok geçmiş olsun klomenin ne olduğunu öğrenmek istiyosan klomen senin yumurtalarını oluşturuyo ve belli bi düzeye geldiğinde çatlatıyo sanırsam ilk kez kullanıyorsun ama kullanmaya değer canım hiç canını sıkma bu ilacı tek başına kullananlar bile hamile kaldı inşallah sende öle olursun stresden ve sıkıntıdan uzak durmaya çalış bebeğinin olacağı varsada olmaz tatlım ha bide iğne demişken sanırsam çatlatma iğnesinden söz etmişsin zaten dr un yumurtalarına bakar yumurtalarının kendiliğinden çatlıyosa vermez ama kendiliğinden çatlamıyo geç çatlıyosa zaten sana iğneyi verir ki buda çok iyi bişi canım tam sıkma canını olumlu düşün olumlu olsun

çok geçmişş olsun canım , yalnız değilsin ilk kez basına gelende sen değilsin en başta güvenebileceğin iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim.Bence özelde çok daha fazla ilgileniyorlar yumurta takibini de tatile gitmeden senin sorumluluğunu alacak bir doktor bulman lazım. Önce eliimizden geleni yapacagız sonra büyük Rabbime bırakacağız sıkma canını yaa nasip ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…