Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

kuzu çok dertliyim anam ben bugün benim koçişde öle bende onun yüzünden öleyim diyo bana işi bırakacağım tartışmış geçen abisi ile

amannnnnnnnn kuzuuuu yaaaa ben sıkıntıyı ıyı bılırımmmm ya abı kardes arasında olur hallederler buyutmesınler bacımmm yaa sımdı kocan da cok uzgundur

amannnnnnnnn kuzuuuu yaaaa ben sıkıntıyı ıyı bılırımmmm ya abı kardes arasında olur hallederler buyutmesınler bacımmm yaa sımdı kocan da cok uzgundur

kız anam bu bir değil iki değil kaç oldu geçen benim koçiş bilgisayarı bakıma götürmüş parçalarını falan değiştirmiş 400 milyon harcamış bilgisayara onuda abisinin kartına çektirmiş kartı verirken sölemiş abi kızmış bişeyler falan sölemiş oda sinirlenmiş demiş sen 700 milyonluk deri çeket alırken kimse sana bişi demedi demiş abide o gözünüzde kaldı zaten demiş sonra ortaklarına demiş bundan sonra bunun maaşını yatır bi kuruşda fazla verme demiş bizimkinin o zoruna gitmiş düşünsene abisi bunu demiş oda diyo artık eskisi gibi olmam abimle dio

abooooooo kız kocan haklı walla bı abı oyle dermı werdıyse werdı demekkı gerekmıs para ayıp boyle demesı bı de bır erkege yedırmek cok zorr adama ne dıcen sımdı bayagı surer bunun uzuntuusu ya

abooooooo kız kocan haklı walla bı abı oyle dermı werdıyse werdı demekkı gerekmıs para ayıp boyle demesı bı de bır erkege yedırmek cok zorr adama ne dıcen sımdı bayagı surer bunun uzuntuusu ya

değilmi kız ne var yani heves etmiş vermiş sanki kendi ödüyormuş gibi dün öle dışarı çıktık baktım çok üzgün çok düşünüyo bende ne oldu falan diom yok bişi yok bişi deyip geçiştiriyodu sonra ben üstüne düşünce anlattı düşünüyo baya bi sonra dedi ben para nerden bulurum dedi bende al içerden dedim sandım ilaçlar için ama değilmiş o da dedi öle küçük bi miktar değil dedi bende ne yapacan dedim büyük parayı sıkıldım artık bu işden dedi onun bunun kahrını çekmekden dedi kendime bi dükkan açacam dedi böle şeyler düşündü bende bişi diyemedim demekki o kadar çok üstüne geliyorlarki kocamın böle omuş bende dedim al ortaklık payını çık dedim benim bilezikler falan var onları bozdururuz açarsın kendine bi dükkan dedim tabiki burda açmak istemiyo memleketine gitmek istiyo bana dedi gidermiyiz bi gün muşa işi bırakırsam bende gidelim dedim rahat etceksek sonra dedi satarız burdaki eşyaları gideriz babamların evinde kalırız sonra kendimizi toparlayınca kendimize yeniden eşya falan alırız dedi sıfırdan başlarız dedi sanki hiçmi başlamadık dedi falan ben öle üzüldüm öle üzüldüm dün o içerde flim izlerken ben mutfakta sessiz sessiz ağladım kız ne kadar kötü oldum var ya hiç bilmezdim bu duruma geleceğimizi

oy bıtanem kıyamam sanaaaa yaaaa kuzum herseyde bı hayır war bak bnde ewden cıkacaz sanıyordum ole sıkıntılar cektıkm kı bak duzeldı sımdılık sız bı uzuntuyle konusyorsunuz duzelır belkı yabancı olsa pekı tmm ama abı kardes oyle asırı kus kalamaz kı kocan cok haklı yabancı degılde kendı aılesınden bunları yasamak daha cok koyuyordur ama sen destek ol bugunlerde ona en cok ıhtıyacı war yaa anlamıyoum bu aılelerı nıye bu kdar vıcdansız olur bılemıyorum yaa

olmam mı kuzum sende saol ya dertlerimi dinliyosun bende çalışmıyı düşünüyom akşam dile getirecem yine izin veriyo ama düzgün bi iş olması kaydıyla ben eski çalıştığım yere kırtasiyeye gireyim diyom yok dio orda seni çok çalıştırıyolar dio bende diyom şu an ben önemli değilim hayatımız daha önemli diyorum

kız bide ne biliyon mu o depoda kendi parasıda var 50 milyar kadar babaları ikisi için vermiş benimde zoruma giden sanki benim kocam orda iş sahibi değilde elemanmış gibi davranmaları kendileri gidiyorlar 70 milyara 30 milyara araba alıyorlar benim kocam bi 400 milyon harcıyo kendilerine fazla geliyo benimde şimdi ki korkum artık bişi falan lazım olduğunda içerden fazla bi para istese vermezler die korkuyom anam gören bizi zengin sanıyo ülkerciyiz die ama valla göründüğü gibi değil

kuzummmm yaaa ınan senı o kadar ıyı anlıyorum kııı su an sankı senın gıbı bende sıkıntı cekıyorum anlatıgın kadarıyla bana da oyle geldı sankı orda elemanmıs gıbı adam nasıl rahat etsın kendı ıs yerınde sıgıntı gıbı hısseder anlamadıgım konu bunu yapan kendı aılesı ıste o zoruna gıder ınsanın parasını alsın kendıne ıs yerı acsın dedıgı gıbı hep boyle gıtmezkı hem parasını wersın hemde sıgıntı gıbı hıssettın

evet kuzum işde zoruna bunlar gidiyo dedi babam yurt dışından dönsün konuşacam diyo alacam paramı çekip gidecem dedi dün inşallah sonumuz hayırlı olur kuzum sende çok saol ya iyiki varsın rahatladım anlatınca biraz kız bide bana ne diyo ömer sen sakın canını sıkma kafana takma diyo ben bişiler yapacam diyo sen üzülme diyo oyy kurban olurum ya nasıl ağlattı dün beni var ya bacım öle böle değil hayırlısı diyelim ne diyelim yaaa

kuzum ne demek yaa ben her zaman ne olursa olsun yanındayım unutmaa en onemlıısı ne bılıyomusun sızın bırıbırınıze kenetlenıp destek olmanızzz o zaman bıraz daha ustesınden gelırsınız ama benec hersey halledılıcek bazı ınsanlar kıymetı kaybedınce anlarlar bak abısıgılde kaybedecegını sanıp anlıcaklar ve daha dıkkatlı olacaklaqr

inşallah öle olur tatlım ya saol herşey için yinede eeee sen ne yapıyon bakalım iyisin ne var ne yok dünden beri

inşallah öle olur tatlım ya saol herşey için yinede eeee sen ne yapıyon bakalım iyisin ne var ne yok dünden beri

NAPIM mınnosum walla kocıs geldı ıspanak temızzledım borek yapıcam aksama yukarı yemek yapıcam yukarıyı silicem ben fazla mı enayıyım dıye dusunuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…