Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Iyiyim tatlim ya sen nerelerdesin ozlwttin kendini vallahi bi gittin pir gittiin kiizz

Bende sizii özledimm kızz babam ve kücük kardesim bizdeydi iki gündür giremedim o yüzden dün öyle bi bakıp cıktımhemen sende ne var ne yok cnm gecmisi okudum sıkma cnını bizim durumumuz da sizin gibi esim babasıyla calısıyo en ufak birsey gözlerine batıyo inanır mısın maas bile almıyo hep cocuk gibi harclık veriyo kayınbabam az bi miktar veriyo o bitince parayı ne yaptın diyo esim de kızıyo en kücük kaynım özel okula gidiyo harcadıgı paranın haddi hesabı yok ama bize gelince para yok

Ayy canim valla insanin yakiniyla calismasi cok zor bisey laf edemiyon yuzune karsi bise soyleyemiyon zor vallahi hadi yabanci olsa eyvallah der cikar gidersin ama yakinin olunca istedigin gibi olmuyo iste bizde ne yapalim kader deyip kaglanacagiz artik tatlim sende sikma canini hayirlisi kiz simsime mesaj atsana oda gelsin ben cagri atiyom hanimefendi ses vermiyo

Attım cnm ama cvp vermedi :44::44:

Normalde gecikmiyo mu kız adet belirtin var mı ama bebis olma ihtimali var mı ki kocan ameliyat oldu

Kiz gecikir ama son iki aydir bole 3 4gun gecikir gelir ama hic gelecekmis gibi durmuyo 4 gun oldu sadece sag kasigim ve goguslerim agriyo kasik agrimda adet sancisi gibi degil bilmiyom farkli bisey ya sim simde meraklaniyo bana ikidebir test yap test yap dio bende 10 gun gecmeden yapmam dedim ama olurum butuk ihrimalle adetimi belki yarin gelir bellimi olur anam

Kız adet agrın yoksa belki hamissindir yaa ben senin gibi farklı hissetsem test yapardım ama bir iki gün daha bekle hayal kırıklıgına ugrama

Kız adet agrın yoksa belki hamissindir yaa ben senin gibi farklı hissetsem test yapardım ama bir iki gün daha bekle hayal kırıklıgına ugrama

Yok kiz bende onun icin yapmiyom zaten 10 gun gecsin ole yapcam kiz insallah da olmam eger bisi varsa yoksada olayim istiyom bi an once de dr gideyim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…