Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Hmm hemen veriyorlar mı randevu kız öyle ya bende hep sonu hüsran oldu ama sende olmaz insallah

Kuzu sibosun selami var kk ye giremiyor bilgisayaromi ne araziliymis hemde cok yorgunmis kaynanasi onu yormus o yuzden sana solememi istedi yalnis anlamayacakmissin kuzu tam

Biraz öyle oluyo kızzz yok yaaa ne kızması o topicte de sizden baska kimseyle muhabbet etmiyordum kiii siz nereye ben oraya

Kiz anam ne bilelim bacim korkuyoz hakkimizda yalnis dusunecen die valla sibosla beraber senden cok ozur dilitoz yalnis anlama bacim valla sim simde olsa iyi sohbet olurdu topik kalabalikken guzelnoluyo baksana sayfa zor geciyo bile

Kiz anam ne bilelim bacim korkuyoz hakkimizda yalnis dusunecen die valla sibosla beraber senden cok ozur dilitoz yalnis anlama bacim valla sim simde olsa iyi sohbet olurdu topik kalabalikken guzelnoluyo baksana sayfa zor geciyo bile

Yok cnm ne özrü yaaa siz ne yaptınız ki sizi tanıdıgıma o kadar memnun oldum ki anlatamam hakkınızda da gayet iyi seyler düsünüyom merak etmeyin korkmayın benim iki bacım vardı artık dört olduu

Yok cnm ne özrü yaaa siz ne yaptınız ki sizi tanıdıgıma o kadar memnun oldum ki anlatamam hakkınızda da gayet iyi seyler düsünüyom merak etmeyin korkmayın benim iki bacım vardı artık dört olduu

Ayy bacim benim sagol ya gercekden bizde seni swviyoruz gercekden sevindim bunu duydugima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…