- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
- 163
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
aynı cümle bana da söylendi.. sadece tek fark ben pkoluyum zaten son bir kaçdır hep düzensiz. hesaplayamıyorum ki nezaman olmam gerekiyor
bende pkoluyum ve adetim düzensiz benimde klomenle sağda tek bi yumurtam oldu ve iğneyle çatlattık...son adet günüm 7 Nisandı 9 veya 10 mayısa kadar hastalanmazsam doktora gidicem inşallah hayırlı haberler alırız
daha fazla yumurta ile şansı artırıyor anlattığına göre. ben de şimdi adetliyim. bir sonraki 13 mayısta falan olacak. doğum kontrol hapı kullanıyorum. sonra klomene başlayacağım. ilkinde tutma olasılığı düşük ama bir umut işte.inşallah olur.
isteyen herkes bir an önce hamile kalır inşallah.
meraba akcaa bnmde c.tesi bitti klomen ama bugune cagırdı bşlmiyorum napsam:26: alttan muayene edıyo bende oyle olunca dus almak ıstıyorum kıl donmesı apsem vardı bgn ıltıhabı kesıp aldılar cok cnm acıyo ve dus alamamslm kızlar bende komne kullandım ve cuma günü bitti 1 mayısta gel dedi doktor bakalım yumoş oluşacakmı?burda mutlu haberlemizi birbirimizle paylaşalım....insallah tez zamanda kavusuruz yavrularımıza.
canım klomene başladıktan kaç gün sonra yumurtlarınıza bakıldı.bana 10.gün gel dedi.bana adetlerin düzeli mi dedi.pko var ilaç kullanmazsam olmuyorum dedm.acaba çatlatma iğnesini ona göre mi veriyor?hani benim kendiliğinden çatlamıyor.sen düzenli adet oluyor musun?belki o yüzden kendiliğinden çatlayacağını bildiği için vermemiştir iğneyi.cok guzelmıs ınsallah tutar benımde 10. gun 18 dı sımdıye bıraz daha buyumustur ama bana catlatma ıgnesı wermedı drona canım sıkıldı
canım zaten yumurtalar catlayınca agrı olur umıdını kaybetme bu ay olucak ıcını ferah tutbu ay da klomen kullandım 2. kez oluyor... cuma ovitrelle oldum artık... ama ümidimi ben yitireli çok oluyor... bugün kasık ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor yumurta çatlayınca ağrı olurmu ki?
meraba akcaa bnmde c.tesi bitti klomen ama bugune cagırdı bşlmiyorum napsam:26: alttan muayene edıyo bende oyle olunca dus almak ıstıyorum kıl donmesı apsem vardı bgn ıltıhabı kesıp aldılar cok cnm acıyo ve dus alamam
adetıme 8 gun kaldı bakalım nolacak belırtıde yok dıger ay olursa ewlılık yıldonumu hedıyem olur :))
canım senın hıc degılse sorunun war tedawı yapabılıyorlar ıgneyle klomenle buyur bende sebepsız oldugu ıcın tedawıde olamıyorum neyı tedawı edecekkı
Benim adet döngümde ilk defa 3 haftalık bir gecikme yaşandı...ilk yaptırdığım şey kanda gebelik testiydi...negatif olunca..doktor bana adet söktürücü verdi..adet söktürücüyü sabah akşam içip 5 günde bitirdim...maksimum 10 gün içinde aadet olmam gerekiyordu..o da olmaynca başka doktora gittim...kan tahlili istedi hormon tahlili..ve bu sabah regli oldum :) ve yine bu sabah doktora gittim sonuçlarımı alıp...o da zaten sonuçlara bakılcak olursa adetin gelmesi gerekiyor dedi..bend bu sabah geldi dedim..şimdi takipteyim sanırım...mayısın ikisinde klomene başlıyorum bende...ve mayısın 9 unda vajinal ultrasona bakılacak...
Umarım hepimiz için hayırlısı olur...
bende pkoluyum ve adetim düzensiz benimde klomenle sağda tek bi yumurtam oldu ve iğneyle çatlattık...son adet günüm 7 Nisandı 9 veya 10 mayısa kadar hastalanmazsam doktora gidicem inşallah hayırlı haberler alırız
benim de 5 nisandı cnm.17sinde igne oldum ve sagda tek yumoş vardı...aynıyız yani... beni habersiz bırakma ltfen inşş iyi hbrler alacaz
hakkında hayırlısı cnm adetin 12. günü çagırıyorlar.inş bol bol yumoşların olur ve çatlar bebişlerin olur cnm
inşallah canım...Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
ama benim bu konuda biraz kafam karıştı...hikayem de karışık zaten...ben 3.5 yıl doğumkontrol hapı ile korundum...şubatın 1'inde son hapımı içtim...ve doktor tavsiyesi ile denemelere başlamadan önce iki ay daha farklı yöntemle korundum...ilaç tamamen vücuttan atılsın diye...ve doğummkontrol hapının üstüne de iki kez düzenli bir şekilde adet gördüm taa kii ilk denemelerimizden sonra adet olmam gereken tarihte olmadım...hamile miyim değilmiyim derken tam 53 gün sonra yine adet oldum..tabii bu arada iki kez doktora gittim ama ikiside farklı doktorlar...ilki adetim gecikmemin başlarındaydı...kanda gebeliğe bakmak içindi...negatif sonucu çıkınca da adet söktürücü verdi..içtim ilaç bittikten sonra on gün dedikleri için ben 11.gün başka doktora gittim..o da önce ultrasonda baktı bişey var mı diye.. kist de yok temiz dedi ve kan istedi benden hormon tahlili için...dün de sonuçlarımı alıp doktora gidicektim ki işte regli oldum 53 gün sonra...o da zaten bakınca sonuçlara adet olman gerekiyor dedi..evet dedim oldum başladı dedim..sana ilaç yazdım klomen falan filan derken...işte 2 mayıs da başlicam ama kararsız kaldım...yani biliyorum gebeliği kolaylaştırmak için sanırım..ama yine de önce doğal yollarla kendi kendimize denemek daha iyi olmaz mıydı ilk başta die düşünmeden de edemiyorum...
gördüüğünüz gibi kafam karışık yazımdan da belli olmştur...
Kaç aydır korunmuyosunuz kafam karıştı benimde...Bende evlenmeden iki ay önce başladım doğum kontrol hapına iki ayda anca etki ediyomuş hap evlendikten sonrada 15 gün kullandım ve 10 aydır korunmuyorum...benimde adetlerim düzensiz iki ay olmadığım oldu herseferinde inşallah hamileyimdir dedim...Klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim şimdi...
Canım işte dediğim gibi ben 3.5 yıl d.kontrol hapı ile korundum 1 şubat 2013de son hapımı içtim sonra da 2 ay doğal yöntemle korundum yani nisan ın başından beri korunmuyorum henüz çok yeni....
canım senin düzensiz miş sanırım adetin...benim ilk kez başıma geldi...bekarken 33 günde bir gelirdi adetim...hap da düzene soktuğu için düzenli geliyordu zaten..hapı bıraktıktan sonra iki kez düzenli bir şekilde adet oldum ama üçüncüsü 53 gün sonra geldi...şimdi de klomene başlicam ayın 2sinde ama korkuyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?