klomen ile tedaviye başladım dualarınızı eksik etmeyiinnn...

bende hastalandım tekrardan başlıcam

Tuyaneda ve serdoğmak gerçek den zor bi durum üzülmeyin dicem ama olmuyo şuandaki duygularınızı bende birkaaç gün önce yaşadın gerçekten çok zor sanki hiç evladınız olmayacakmış gibi geliyor ama yılmak yok yola devam bakın ben tekarar başladın bu sefer haplarla değil iğnelerle başladm.Bu kadar cabalarımıza karşın rabbim herkese nasib ettsin.Kolay değil gerçekten ama sabretmek lazım bizimde böyleymiş imtihanımız.
Moralinizi bozmayın olurmu herzaman ümit içinde beklemek lazım ve biliyoruz ki bu işte moral çok önemli.Hepinizi öpüyorm.Allah herkesin gönlüne göre versin çok bekletmeden.

sağol canım bende cuma günü gidicem ne olucak nasıl bi tedavi uygulanacak bilmiyorum cuma günü haber veririm...İnşallah bu sefer olacak hayırlısıyla Rabbim nasip edecek...

bende geçen ay başladım klomen kullanmaya çatlatma iğnesi yapıldı cumartesi akşama doğru yapıldı iğnem pazartesi ve salı ilişki önerdi bana sanki süre uzun gibi geldi sanırım tutturamadık(( bu ay kolmen içmedim.dr.a gitmedim umutsuzluğa kapıldım((

kızlar yumurta oluşmamış klomeni günde 2 kere içiyordum şimdi 3 kere içicem dozu artıralım dedi. farlutal verdi haftaya farlutal içip adeti bekliicem 3. günüde tekrar klomene başlayacağım. inşallah bu sefer olur. herşey baştan bidahaa.... böylede olmazsa iğneye geçicez dedi.bende durum böle malesef. hayırlısı olsun

canım umutsuzluga kapılma bk benim ikinci, aşılamam olacak.Bende ilk kolemenle başladım senin gibi sabah akşm kujllandım sonrada çatlama iğnesi oldum sonrada aşılama ama olmadı.Sende moralini bozma sabırla beklicez

gittim bugün tekrar klomene başlıcam pazar günü ayın 21 de kontrole gidicem bakalım hayırlısı ne olcak....Ama pek ümitli olduğumu söyleyemem...

kızlar klomen yumurta oluşturuyor yha o oluşn yumurta iğne ile çatlamazsa kiste dönüşüyrmu bi bilgnz vramı ben ekimde klomen kullandım çatlatma iğnesi fln ama hamile kalamadım kasımda gtmedm doktora çarşamba günü gittiğimde doktorum bana fındk büyüklüğünde kistim olduğunu söledi tahlil fln yaptrdm kötü sonuç çıkmadı hapla eritiliirmiş şidi salı günü rahim filmi çektrcm ondn sonra ilç verjk bana ama daha once sanki okuduydm klomnle oluşn yumurta çatlamazsa kiste dönüşür die varmı aslı bunun yarddımcı olursanız sevinrim

canım benim bildiğim çatlama iğnesi vurduktan sonra çatlar belki bi sonraki aydan kalandır.Sen rahim filmi çekinmeden mi kolemen kullanmaya başladın benim bütün tahlillerim yapıldı rahim filmim çekildikten sonra ilaçlara başladık rahim filmi sebep varsa onu gösteriyo da o yüzden onu çekinmeden nasıl ilaç kullanmaya başladın

Kızlarrrrrrrr nerelerdesiniz ara da uğrayın gelişmelerinizden haberdar edin birbirimizi yalnız bırakmayalım.Serdoğmak nerelerdesin

ya olurmu öyle şey canım ümidimizi kaybetmek yok. olumlu düşünmeye çalışıcaz ozaman herşey daha kolay olur. ihmal etme bence yinede git doktora. bende klomene başlayacağım doktor günde 3 doza çıkardı bakalım bu ay yumurta oluşacakmı geçen ay 2 dozla oluşmadı malesef. ben dahah bu aşamayı bile geçemedim.rüyalarımda hep bebeğim oluyor. orada görüyorum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

bende oluşuyo yumurta onda bi sorun yok iğne olmuştum falan ama beklemek sonra negatif sonuç almak yıktı beni isyan değil Rabbim deniyo ve isyan etmediğimiz sürece bebişlerimizi bize hayırlısıyla nasip edecek inanıyorum ben buna ama genede korkuyorum...

korkma inşallah rabbim hayırlısını vericek.bende klomene başladım bugün inşallah bu ay yumurtam oluşur.onun oluşması bile bir umut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…