bende hastalandım tekrardan başlıcam
Tuyaneda ve serdoğmak gerçek den zor bi durum üzülmeyin dicem ama olmuyo şuandaki duygularınızı bende birkaaç gün önce yaşadın gerçekten çok zor sanki hiç evladınız olmayacakmış gibi geliyor ama yılmak yok yola devam bakın ben tekarar başladın bu sefer haplarla değil iğnelerle başladm.Bu kadar cabalarımıza karşın rabbim herkese nasib ettsin.Kolay değil gerçekten ama sabretmek lazım bizimde böyleymiş imtihanımız.
Moralinizi bozmayın olurmu herzaman ümit içinde beklemek lazım ve biliyoruz ki bu işte moral çok önemli.Hepinizi öpüyorm.Allah herkesin gönlüne göre versin çok bekletmeden.
bende geçen ay başladım klomen kullanmaya çatlatma iğnesi yapıldı cumartesi akşama doğru yapıldı iğnem pazartesi ve salı ilişki önerdi bana sanki süre uzun gibi geldi sanırım tutturamadık(( bu ay kolmen içmedim.dr.a gitmedim umutsuzluğa kapıldım ((
gittim bugün tekrar klomene başlıcam pazar günü ayın 21 de kontrole gidicem bakalım hayırlısı ne olcak....Ama pek ümitli olduğumu söyleyemem...
canım hakkın da hayırlısı olsun ümidini kaybetme
kızlar klomen yumurta oluşturuyor yha o oluşn yumurta iğne ile çatlamazsa kiste dönüşüyrmu bi bilgnz vramı ben ekimde klomen kullandım çatlatma iğnesi fln ama hamile kalamadım kasımda gtmedm doktora çarşamba günü gittiğimde doktorum bana fındk büyüklüğünde kistim olduğunu söledi tahlil fln yaptrdm kötü sonuç çıkmadı hapla eritiliirmiş şidi salı günü rahim filmi çektrcm ondn sonra ilç verjk bana ama daha once sanki okuduydm klomnle oluşn yumurta çatlamazsa kiste dönüşür die varmı aslı bunun yarddımcı olursanız sevinrim
yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı neler olacak
kontrolün nasıldı canım?
ya olurmu öyle şey canım ümidimizi kaybetmek yok. olumlu düşünmeye çalışıcaz ozaman herşey daha kolay olur. ihmal etme bence yinede git doktora. bende klomene başlayacağım doktor günde 3 doza çıkardı bakalım bu ay yumurta oluşacakmı geçen ay 2 dozla oluşmadı malesef. ben dahah bu aşamayı bile geçemedim.rüyalarımda hep bebeğim oluyor. orada görüyorum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?