canım hayırlısı olsun inşallah
canım sen ne aşamadasın hiç yazmıyorsun merak ediyorum. benim aşılamamın 2. günü bu çok heyecanlıyım beklemek çok zor. 25inde kanda gebelik testi yapılacak. tabi ozamana kadar adet olmazsam. hafif karın ağrılarım oluyor.normaldir herhalde.
kızlar merhaba yeni katıldım bende aranıza dünden itibaren klomen ve glukofen kullanmaya başladım hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile5 bende 1,5 yıllık evliyim ama hep korunuyoduk bırakır bırakmaz dr um ilaçları verdi çünkü bi yumurtalığımda pko var diğerinde 5 cm kist oluşup damar çatlatarak iç kanama geçirttiama doğrusu hiç bebiş düşünmemiştik artık bizde sizdeniz :) Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip eder inş.
canım ben daha yeni başlıdım yarın içmeye başlıyacağım iğne daha sonra vericem dedi.iğne nasıl yapıldıktan sonra acı veriyormu?bide tedavide başarı sağlayan varmı?Benim kendi ailem bana destek değil tek destekcim sizlersiniz benden desteğinizi esirgemeyin lütfen...
kızlar hamileyim. İnşallah sorunsuz devam eder çarşamba günü ultrasonla bakılacak çok merak ediyorum . inşallah allahım hepinizi güldürür.
tebrklr tropheus hihoyyyt senn sorun neydi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?