klomen ile tedaviye başladım dualarınızı eksik etmeyiinnn...

canım hayırlısı olsun inşallah

canım sen ne aşamadasın hiç yazmıyorsun merak ediyorum. benim aşılamamın 2. günü bu çok heyecanlıyım beklemek çok zor. 25inde kanda gebelik testi yapılacak. tabi ozamana kadar adet olmazsam. hafif karın ağrılarım oluyor.normaldir herhalde.

canım ben klomen ile tedaviye devam ediyorum biliyosun.bakalım beklemedeyim hayırlısı salı çarşamba falan test yapıcam.hayırlısı inşallah

kızlar merhaba yeni katıldım bende aranıza dünden itibaren klomen ve glukofen kullanmaya başladım hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile5 bende 1,5 yıllık evliyim ama hep korunuyoduk bırakır bırakmaz dr um ilaçları verdi çünkü bi yumurtalığımda pko var diğerinde 5 cm kist oluşup damar çatlatarak iç kanama geçirtti ama doğrusu hiç bebiş düşünmemiştik artık bizde sizdeniz :) Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip eder inş.

inşallah hayırlısı olur canım hoşgeldin.

yardım edin bana ne olur..... bugun klomene başladım fakat sabah bi baktım sesim yok tamamen kısılmış. öğretmenim ben. doktora gittim antibiyotik verdi ama kullanmaya korkuyorum klomenle kullanınca acaba engeller mi diye?. ses kısıklığı için yapılabilen bişey var mı bildiğiniz :1no2: yardım edin...

işallah tedavin başarılı olur canım.bazı aileler nedense yangına körükle gidenlerden.sen kulak asma ümidini yitirme.bende 1 yıl beklicem.olmassa bebek tedaviye başlıcaz dedi dokor.allah tüm isteyenlere versin işallah...

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım siteye bende 3 buçuk senelik evliyim bende adet düzensizliği vardı bekarken olsun evlendikten sonra bunun için çok tedavi oldum ama ne düzeldi nede bi teşhis konuldu onu bıraktık çocuk için uğraşmaya başladık adetimi farlutal kullanarak getirildikten sonra klomene başladım ilk ay günde 1 tane iki ay ikiye çıkardı son ayda günde üç kere kullandım klomeni ama hamile kalamadım sonra 6 ay kadar ara verip başka doktora gittim ve kendi kendime adet görmemi beklememi istedi nedenide farlutali hiç tavsiye etmediğini onu kullanınca vücut ona alışıyo ve sonraki ayda onu istiyo o yüzden klomenin faydası olmuyo dedi bekledik kendi kendime adet gördüm ve klomene başladım ilk ay tutmadı ikinci ay yine kullandım ve hamile kaldım ama 1 buçuk aylıkken düşük yaptım sonra ara verdik şimdi tedaviye yine başlıcaz hayırlısı olsun rabbim istiyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin:Saruboceq:

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

kızlar hamileyim. ınşallah sorunsuz devam eder çarşamba günü ultrasonla bakılacak çok merak ediyorum . inşallah allahım hepinizi güldürür.

ayy çook sevindim canım inşallah allah bizede nasip eder benimde aynı pko var allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhhh.............

merhaba ark.lar uzun zamandır gelmıyodum buraya 4 ay klomen kullandım gebelık olmadı bugun dr.a gıttım glophage vverdı salı gunu de catlatma ıgnesı olucam hayırlısı olur ısallah paylasmak ıstedım

arkadşlr merhaba ben 14 aylık evliyim ama hamile kalamdm bi kaç doktora gttm fakat herhangi bi ialç verlmemşti bekle denmşti bu hafta bi doktra gttm ilk kez klomen adında bi hap verildi bana adetn 5. gunu yani bugun başladım ilacn bittkten bi gun sonra gel elttn muayene edicek benm merak ettgm sizler bi igneden bahsedysnuz klomen kullanp gidince ignemi vurucaklar lutfen cvp verin teşk simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…