klomen ile tedaviye başladım dualarınızı eksik etmeyiinnn...

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.

grup linki : Welcome to Facebook | Facebook

Grup ismi : KK KARDEŞLıĞı üye olanlar facebookta aratabilirler.

herkese mrb.öncelikle Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.biliyorum beklemek çok zor ama zaman herşeyin ilacı.Sabredip bol bol dua edelim.ben de kısaca hikayemi paylaşmak istiyorum.27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve şükürler olsun şu an 14 haftalık hamileyim.ilk adetimi çok geç oldum 15 yaşındaydım ve o günden beri hiç düzenli adet görmedim 2 ayda 3 ayda bir adet oluyodum.defalarca doktora gittim sonunda bir tanesi pkos teşhisi koydu ve doğum kont.haplarıyla tanıştım o gün.evlendikten sonra vajinismus derdiyle uğraştım 8 ay.bu arada hep kafama takılan bişey vardı acaba benim çocuğum olur mu diye.1 yıl bu stresle yaşadım.çocuk istiyoruz diye doktora gittim muayenelerden sonra yumurta takibi yapalım yumurtalıklar çalışıyomu bakalım dedi drum.klomeni günde 2 tane içtim .ilk ay 3 yumurtam oluştu çok güzel geliştiler kendiliklerinden çatladılar ama hamilelik oluşmadı.ikinci ay 2 yumurtam oluştu gelişti ama çatlamadı iğneyle çatlatıldı ve o ay hamile kaldım.uzattım biraz biliyorum ama moral çok önemli arkadaşlar.umudunuzu kaybetmeyin.ben çok inanarak soğan kürü ve incir kürünü yaptım eşime keçiboynuzu kürü yaptım denemenizi tavsiye ederim.inanarak yapmak çok önemli.Allah hepinizin gönlüne göre versin dualarım sizinle Allaha emanet olun

merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım.5 gün .günde iki tane aldım.bir yumurtam oluştu büyüdü sonra çatlatma iğnesi vuruldum.sonra aşılama oldum şimdi aşılamadan sonraki 4.günüm.ama tutmama olsılığı yüksek çünkü endometrium normalden ince imiş.ayrıca eşimin sperm sayısıda düşük.ileri hareketliliği az.ben birde hipotroid hastasyım.tsh yüksekti ama bu ay biraz düşürdük.iş yeri sorunlarımda var streste mevcut yani bilmiyorum.allah tan ümit kesilmez bekliyom şimdi test gününü dualarıızı eksik etmeyin umarım sizlere güzel haber ilerde verir vede umut olurum.tşk

herkes hikayesini anlatmış ne kadar güzel bunları paylaşabilmek. bizi en iyi biz anlıyoruz çünkü. ben birazdan doktora gideceğim. klomeni günde 3 kere kullandım. acaba yumurta oluştumu çok merak ediyorum inşallah oluşmuştur. geçen ay oluşmamıştı. Rabbim en hayırlısı versin hepimize.

canım benim inşallah oluşmuştur.güzel haberlerini bekliyorum...

yok yine yumurta oluşmadı. iğneye geçicez dedi yarın heyet raporu çıkartmaya gidicem ve iğneyle yumurta takibi yapılacak sonrada oluşursa aşılama yapıcaz dedi. ınşallah bu sefer bebişe ulaşırız. hayırlı olsun.

canım benim bozmöa morelini olur inşallah rabbim bebişlerimizi verecektir nasip edecektir inşallah dualarım seninle...

arkadaşlar banada bu ay doktorum klomen verdi 5 gün iç günde 1 tane bittikten 2 gün sonra gel dedi bakacağız.benim merak ettiğim üstten mi yoksa vajinal ultrason ile mi bakacak?

arkadaşlar merhaba benim 8 yaşında 1 kızım var yumurta çatlaması olmuyordu bendede 4sene yumurta takibi ve adet düzensizliğiyle ilgili tedavi gördüm klomen ganopen hepsinden kullandım 4sene sonunda allah nasip etti inşallah herkese nasip eder. şimdi tekrar istememe rağmen tedavi görmeden hiçbir hareket yok anlaşılan yine tedavi görmem gerekecek allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

doktor bana gonal f 450 ünite yazdı birde ovitrelle iğne. bu ay onları kullanacağım ve inşallah yumurta gelişirse aşılama yapılacak.

doktor bana gonal f 450 ünite yazdı birde ovitrelle iğne. bu ay onları kullanacağım ve inşallah yumurta gelişirse aşılama yapılacak.

ya doktor banada kan tahliline bakip tedavi yapacaz dedi kist var yumurtaliklarim tembel sizce bendemi ayni tur bi tedavi gorcem bide bu catlatma igneleri ile ne kadar suruyor

ya doktor banada kan tahliline bakip tedavi yapacaz dedi kist var yumurtaliklarim tembel sizce bendemi ayni tur bi tedavi gorcem bide bu catlatma igneleri ile ne kadar suruyor

canım sorsaydın ya doktora neyim var diye. teşhis ne koydu diye.çatlatma iğnesi yeterli büyüklüğe gelen bir yumurtan olduktan sonra vuruluyor.ve 36. saatte ilişki öneriliyor. benim bu ay iğneler ile yumurtam oluştu çok şükür dün sabah 7 de çatlatma iğnemi de vurdum ve bugün akşam aşılama yapılacak. çok heyecanlıyım. lütfen bana dua edin. Hamile olmak istiyorum :CüvCüv:

canım hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…