Klomen kullananlar bakabilir mi

Elfmrsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
10
1
1
29
Ben klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum

Daha test yapmadan ümitsiz olmaaaa

Benim hiç bir belirtim yok ki zannetmiyorum da canım çıkardı şimdiye ama senin olma ihtimali var yarın güzel haberini bekliyorum bakalım
En azından yoksa da görürüm bayadir test yapmadim da olmadığını orda görme
İlk idrarla yapmak daha doğru sonuç verir
Aynen o zaman yarın test alıp cuma sabah yapayım canım sana haber veririm olumlu olumsuz ne olursa hayırlısı bakalım

Tamamdır canım güzel haber alıcam senden inanıyorum ben
Canım benim Allah razı olsun o kadar Moral verdin bana kendimden bile umudum yokken hâlâ da yok kasık ağrım çok fazla bugün yarın adet olurum da. Gene de yarın sabaha kadar olmazsam test alıp yarın sabah yapacağım yarın test yaptığım gün belki bugün adet olma olasılığım yüksek canım olup kurtulayım önüme bakayim biran önce diyorum artık

Ya canım benim hiç test yapmadan hiç olumsuz düşünme bence , benimde çok fena midem bulanıyor kasıklarım ağrıyo geliyor gelmekte olan

Ya canım benim hiç test yapmadan hiç olumsuz düşünme bence , benimde çok fena midem bulanıyor kasıklarım ağrıyo geliyor gelmekte olan
Yaptım canım testi sabahtan beri idrarımı tutuyodum zaten gördüm negatifi içim rahatladı o kadar emindim ki olmadığına. Artık üzülmek yok fazla düşünmek istemiyorum tamamen salmak istiyorum bu adet bitiminde plansız programsız devam edeceğim bundan sonra ne zaman olursa şansımıza.

Sen de de mi pcos var canım dün tesadufen bı doktor gördüm pcos için evde uygulanacak kürler vermiş onları aldım not olarak adet bitiminde denicem bi 3 ay deneyin diyo iki tane kür var bitkisel

Y
Yaaa hadi yaaa üzüldüm gerçekten evet bende öyle yapcam yüksek ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…