Canım cumartesi adet olursam pazartesi zaten gidicem ama bakalım inşallah böyle çıkmaz ya iğne verdi ya bana ovitrelle kullandım ben catlamistir heraldeVakti geçmediyse sen git canım ne olur ne olmaz baktır ben bu ay kistler geçsin diye beklemede olcam beni boşuna oyaladı doktor
İnşallah canım bence çatlamıştır bana yapmadı doktorum söylediğimde de iğneyle de çatlamayan var dedi canımı sıktıCanım cumartesi adet olursam pazartesi zaten gidicem ama bakalım inşallah böyle çıkmaz ya iğne verdi ya bana ovitrelle kullandım ben catlamistir heralde
Varmış ama dusukmus oranı banada öyle dedi doktorum yumurta küçükken vurursan çatlamaya bilir ama kontrolünü yaparak vuruyoruz zaten dediİnşallah canım bence çatlamıştır bana yapmadı doktorum söylediğimde de iğneyle de çatlamayan var dedi canımı sıktı
Bilmiyorum canım doktor konusunda kafam karıştı güvenimi sarstı böyle olunca şimdi aralığın 15 ine kadar bebek tedavisine ara verdik süreç uzadı işteVarmış ama dusukmus oranı banada öyle dedi doktorum yumurta küçükken vurursan çatlamaya bilir ama kontrolünü yaparak vuruyoruz zaten dedi
Neden böyle bu doktorlar ya anlamıyorum baştan yapılması gerekeni yapmıyorlar ugrastiriyorlar insanı doktoru değiştiren nasıl olur ayy benimde adet ağrım var karnıma ağrı giriyor sabah beri heralde adet olcamBilmiyorum canım doktor konusunda kafam karıştı güvenimi sarstı böyle olunca şimdi aralığın 15 ine kadar bebek tedavisine ara verdik süreç uzadı işte
KArarsız kaldım değiştirmek konusunda. Buraya yeni taşındık arkadaşım önermişti bu doktoru başka kimi bulabilirim bilmiyorum birde bu doktora gitmek için 70 km yol gidip geliyoruz birde özel hastane sadece kontrole gitmek bile bizim için çok masraflı bulunduğumuz ilçedeki doktorlar daha kötü ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım inşallah olmazsın canım hamikeyken de Adet sancısı oluyormuş inşallah öyledirNeden böyle bu doktorlar ya anlamıyorum baştan yapılması gerekeni yapmıyorlar ugrastiriyorlar insanı doktoru değiştiren nasıl olur ayy benimde adet ağrım var karnıma ağrı giriyor sabah beri heralde adet olcam
İnsallah canım ya senin içinde hayırlısı olsun ya bide bişey dicem benim eşimde varikosel var ama doktor spermler normal bozulma yok dedi kadının biride çözümü ameliyat diyo biz bunu doktora sorduk ameliyatlik bir durum yok spermler normal o yüzden ameliyata gerek yok kontrolleri ihmal etmeyin dedi sadece benim doktorum da baktı eşimin sonuçlarına o da normal dedi kafam çok karıştı bide aşılama özelde yapılırsa devlet tüp bebek yapılması gerekirse kabul etmiyormus özelde yapılan aşılamayı tekrar 3 ay aşılama yapıyormuş bizim yaptırdığımız aşılamami oluyorKArarsız kaldım değiştirmek konusunda. Buraya yeni taşındık arkadaşım önermişti bu doktoru başka kimi bulabilirim bilmiyorum birde bu doktora gitmek için 70 km yol gidip geliyoruz birde özel hastane sadece kontrole gitmek bile bizim için çok masraflı bulunduğumuz ilçedeki doktorlar daha kötü ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım inşallah olmazsın canım hamikeyken de Adet sancısı oluyormuş inşallah öyledir
Benim eşimde de var ama zararı yokmuş değerleri iyi çıktı yok canım aşılama değil bu yumurta geliştirici tedavi aşılama da rahime sperm enjekte ediliyor ben öyle biliyorum yanlış olmasın da internetten araştır istersenİnsallah canım ya senin içinde hayırlısı olsun ya bide bişey dicem benim eşimde varikosel var ama doktor spermler normal bozulma yok dedi kadının biride çözümü ameliyat diyo biz bunu doktora sorduk ameliyatlik bir durum yok spermler normal o yüzden ameliyata gerek yok kontrolleri ihmal etmeyin dedi sadece benim doktorum da baktı eşimin sonuçlarına o da normal dedi kafam çok karıştı bide aşılama özelde yapılırsa devlet tüp bebek yapılması gerekirse kabul etmiyormus özelde yapılan aşılamayı tekrar 3 ay aşılama yapıyormuş bizim yaptırdığımız aşılamami oluyor
doktoruna sor canım bişey yapalım derken bzmayalim başka yerleri seni sıkıntı iğne vermemesinde bence klomende yumurta geliştiriyor ama senin gelişen yumurta calltlamamis canım doktorunla konuş bunu sen bide o ilacı sor burayı bir atlatta hayırlısıyla kistlerin bı yok olsun sonrası kolay bu sefer zaten iğne verir doktor benimkinin ayda verdi baktı catlamayinca kendiliğinden bu iğneyi verdiİnofolic combi diye bir ilaç varmış yumurta geliştirici birşeymiş araştırırsan onunla hamile kalan çok kişi olmuş ondan almayı düşünüyorum sence mantıklı olur mu denemek istiyorum ama korkuyorum da yanlış bir şey yapmaktan
Acele etmeyelim herseyde vardır bir hayır canım ilk aymiz daha hayırlısıyla iki ay var daha önümüzde olmadı film cektiririz napalim canım herşey Allah tan bizimde sinavimz bu demekkidoktoruna sor canım bişey yapalım derken bzmayalim başka yerleri seni sıkıntı iğne vermemesinde bence klomende yumurta geliştiriyor ama senin gelişen yumurta calltlamamis canım doktorunla konuş bunu sen bide o ilacı sor burayı bir atlatta hayırlısıyla kistlerin bı yok olsun sonrası kolay bu sefer zaten iğne verir doktor benimkinin ayda verdi baktı catlamayinca kendiliğinden bu iğneyi verdi
Evet canım belki de iğne yapılacak zaten diğer ay çok üzgünüm ya çaresiz kaldığım için çözüm üretmeye çalışıyorum mantıklı düşünemiyorum belki deAcele etmeyelim herseyde vardır bir hayır canım ilk aymiz daha hayırlısıyla iki ay var daha önümüzde olmadı film cektiririz napalim canım herşey Allah tan bizimde sinavimz bu demekki
Sen bekle bu ay da bı dahaki ay iğne istersin ya benim 18 mm de baktı kadın akşam iğne yap saat 12 de dedi o zamana kadar daha da olgunlaşacak dedi konuşursun doktorunla kafana göre ilaç kullanma hem dediğin ilaç folik asit değil mi ya bu arada ben dikiş asitte kullanmaya başladım doktorum kullan dedi sen kullaniyormusunEvet canım belki de iğne yapılacak zaten diğer ay çok üzgünüm ya çaresiz kaldığım için çözüm üretmeye çalışıyorum mantıklı düşünemiyorum belki de
Evet geçen ay başladım annevita folic diye bir ilaç içinde sadece folic asit yok iyot çinko magnezyum gibi minaraller de varSen bekle bu ay da bı dahaki ay iğne istersin ya benim 18 mm de baktı kadın akşam iğne yap saat 12 de dedi o zamana kadar daha da olgunlaşacak dedi konuşursun doktorunla kafana göre ilaç kullanma hem dediğin ilaç folik asit değil mi ya bu arada ben dikiş asitte kullanmaya başladım doktorum kullan dedi sen kullaniyormusun
Evet folic asitmiş ama içinde gebeliği deatekleyici bir takım şeylerde varmış zararı olacağını düşünmüyorum aslında da insan korkuyor işteEvet geçen ay başladım annevita folic diye bir ilaç içinde sadece folic asit yok iyot çinko magnezyum gibi minaraller de var
Benim en büyüğü 16 mm di 3 tane vardı şimdi 3 kist oldular :)Sen bekle bu ay da bı dahaki ay iğne istersin ya benim 18 mm de baktı kadın akşam iğne yap saat 12 de dedi o zamana kadar daha da olgunlaşacak dedi konuşursun doktorunla kafana göre ilaç kullanma hem dediğin ilaç folik asit değil mi ya bu arada ben dikiş asitte kullanmaya başladım doktorum kullan dedi sen kullaniyormusun
Ayrıca folik asit kullanmiyirsan onu al kullan folik asitse bişey olmaz ama hormon ilacıysa eğer klomen gibi o ağır gelebilir ben folidoce kullanıyorum doktor verdi onuda sadece folik asit eksikliğini önlemek icinBenim en büyüğü 16 mm di 3 tane vardı şimdi 3 kist oldular :)
Benim iki taneydi bakalım noldular ikiz olur inşallah diyodu doktorum ben tekede razıyım olsa keşke ama umudum yok pekBenim en büyüğü 16 mm di 3 tane vardı şimdi 3 kist oldular :)
Olur canım neden olmasın umutsuz olma benimki talihsizlik oldu diye seninde öyle olacak diye bir şey yok güzel düşün güzel olsunBenim iki taneydi bakalım noldular ikiz olur inşallah diyodu doktorum ben tekede razıyım olsa keşke ama umudum yok pek
Benimde var folic asitim ona devam edeyim bariAyrıca folik asit kullanmiyirsan onu al kullan folik asitse bişey olmaz ama hormon ilacıysa eğer klomen gibi o ağır gelebilir ben folidoce kullanıyorum doktor verdi onuda sadece folik asit eksikliğini önlemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?