- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.981
tsh ? birde adetliyken mi verdin ne zaman o önemliGeçen seneki hormon sonucum? Abimle diger doktorum normal dedi. Bana fsh yüksek e2 düşük geldi ama doktorlara her şey normalsizce?
onlar normal aralıkta. bunlar dikkatimi çektiği için sadece burasını koydum. adetin 3. gününde yapılmıştı zaten :)tsh ? birde adetliyken mi verdin ne zaman o önemli
Bence iyi..pko yok sanırım sendeonlar normal aralıkta. bunlar dikkatimi çektiği için sadece burasını koydum. adetin 3. gününde yapılmıştı zaten :)
Ay canım yaaa hayırlısı olsun diyelim inşallah ummadığın anda nasip olur pko varsa lh yüksekse biraz malesef bazı gebelik testleri bunu hcg olarak algılıyor yaniltiyor lh da hcg nin alt hormonu ya bu yüzden çatlatma için hcg iğnesi oluyoruzKizlar yazamadim kusura bakmayin misafir gelicek diye mutfaga girdim o yuzden.
Sonuc negatif, burdan memleketteki annem ve babama selam gonderiyorum yarismaci arkadaslara basarilardiliyorum.Opuldunuz.
Kuzum laboquick. Ne yapalim kismet boyleymis. 2 cikti. Zaten hep 2 cikiyor. Uzulmek yok. :)yaa markası ne bu testin? neden böyle oldu tam olarak kaç ki hcg? aklıma söyleyecek bir şey gelmiyor. sadece sabırlar diliyorum güzel kalpli arkadaşım..
Sagol canim. Evet o yuzden bencede. Insallah gelecek sefere.Ay canım yaaa hayırlısı olsun diyelim inşallah ummadığın anda nasip olur pko varsa lh yüksekse biraz malesef bazı gebelik testleri bunu hcg olarak algılıyor yaniltiyor lh da hcg nin alt hormonu ya bu yüzden çatlatma için hcg iğnesi oluyoruz
Canım bnm seni üzmek istemediğim için söyleme dim kullandığın ilaçtan dolayı da bazen ikinci çizgi silik olabilir aklında bulunsunKizlar yazamadim kusura bakmayin misafir gelicek diye mutfaga girdim o yuzden.
Sonuc negatif, burdan memleketteki annem ve babama selam gonderiyorum yarismaci arkadaslara basarilardiliyorum.Opuldunuz.
Ilac kullanmadim bu ay. Catlatma ignesi ve klomeni kast ediyorsan zaten onu biliyorum pozitif ciktigini canim.Canım bnm seni üzmek istemediğim için söyleme dim kullandığın ilaçtan dolayı da bazen ikinci çizgi silik olabilir aklında bulunsun
Sağlık olsun Allah büyük en hayırlı zamanda gelsin inşallahKizlar yazamadim kusura bakmayin misafir gelicek diye mutfaga girdim o yuzden.
Aşılama 2500 mü yok artıkk biz 400e yapıyordukEğer öyleyse Allah rızası için sna sonuçları mi gosterirm abine sorar mısın bana tüp bebek mi asila mi uygun maddi durumum iyi değil aşılama 2.500 tüp bebek 5.000 ona gore bilgi alabilir misniz
NNerde yapıyor uzAşılama 2500 mü yok artıkk biz 400e yapıyorduk
BursaNNerde yapıyor uz
Raporunuz mu vardı bnm rapor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?