Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Eğer öyleyse Allah rızası için sna sonuçları mi gosterirm abine sorar mısın bana tüp bebek mi asila mi uygun maddi durumum iyi değil aşılama 2.500 tüp bebek 5.000 ona gore bilgi alabilir misniz

Kizlar yazamadim kusura bakmayin misafir gelicek diye mutfaga girdim o yuzden.
Sonuc negatif, burdan memleketteki annem ve babama selam gonderiyorum yarismaci arkadaslara basarilardiliyorum. Opuldunuz.

yaa markası ne bu testin? neden böyle oldu tam olarak kaç ki hcg? aklıma söyleyecek bir şey gelmiyor. sadece sabırlar diliyorum güzel kalpli arkadaşım..

Sonuc negatif, burdan memleketteki annem ve babama selam gonderiyorum yarismaci arkadaslara basarilardiliyorum. Opuldunuz.
Ay canım yaaa hayırlısı olsun diyelim inşallah ummadığın anda nasip olur pko varsa lh yüksekse biraz malesef bazı gebelik testleri bunu hcg olarak algılıyor yaniltiyor lh da hcg nin alt hormonu ya bu yüzden çatlatma için hcg iğnesi oluyoruz

Sagol canim. Evet o yuzden bencede. Insallah gelecek sefere.

Canım bnm seni üzmek istemediğim için söyleme dim kullandığın ilaçtan dolayı da bazen ikinci çizgi silik olabilir aklında bulunsun

Sorma ya az önce eşim geldi parayı getir din mi diye sordum yok dedi tam 6 aydır bekliyorum gelmek bilmedi su para bıktım artık hem çocuk isterler hemde tedavi etmezler varsa öyle bir yer bu hafta gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…