- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.961
İki tane silik çizgi var burda bi tane test al yap bkymEki Görüntüle 1907554
Birde boyle cektim kan vermeye gideyim mi sizce ?
Kan verdim canim.İki tane silik çizgi var burda bi tane test al yap bkym
Insallah herkes en kisa zamanda hamis olur canim. 4 sene olacak benim. eger olursa ilk olacak tabi :)Smile Forever yaa benim gibi sıkıntısı olan herkesin hamile kalmasını istiyorum yarabbım inşallah olumlu sonuç alırsın çook sevinirim ama 2.,3. ayında hemen hamile kalanlara sinir oluyorum. öyle dengesiz bir ruh halim var
Kuzenim evlendi daha 20 günlük evli aradı eşim hamile de di ilk gece kalmış gebeSmile Forever yaa benim gibi sıkıntısı olan herkesin hamile kalmasını istiyorum yarabbım inşallah olumlu sonuç alırsın çook sevinirim ama 2.,3. ayında hemen hamile kalanlara sinir oluyorum. öyle dengesiz bir ruh halim var
Sonuç ne zaman cikckKan verdim canim.
Insallah herkes en kisa zamanda hamis olur canim. 4 sene olacak benim. eger olursa ilk olacak tabi :)
Saat 6 da.Sonuç ne zaman cikck
ayy ben çok kötü niyetliyim galibaKan verdim canim.
Insallah herkes en kisa zamanda hamis olur canim. 4 sene olacak benim. eger olursa ilk olacak tabi :)
Oyle dusunme kuzucugum. Belki bize de nasip olurdu ilk geceden hamile kalmak baskalari da bizim icin boyle dusunse uzulurduk. Her birimizin kismeti farkli zamanlarda demek ki. Saglikli hayirli bir evlat olsun da geri onemli degil. Boyle dusun canim sende :) ♡♡ayy ben çok kötü niyetliyim galibaama napayım öyle içim acıyor ki.. benim 2 tanıdığım da evlenip 3 hafta sonra hamileyim diye geldi.. bana çok imkansız geldiği için, e bir de insanlık hali. içim acıdı. hala da dua ederim Allah kimseye aratmasın diye. ama diğerleri de bizi anlamıyor naparsın :)
bugünkü test sonuçların da kalbin kadar güzel olsun inşallah canım çook yürekten diledim bunuOyle dusunme kuzucugum. Belki bize de nasip olurdu ilk geceden hamile kalmak baskalari da bizim icin boyle dusunse uzulurduk. Her birimizin kismeti farkli zamanlarda demek ki. Saglikli hayirli bir evlat olsun da geri onemli degil. Boyle dusun canim sende :) ♡♡
Cok sagol canim insallah oyle olur. Hepimiz icin dua ediyorum emin ol. Zaten hamileysem duser bayilirim ben bugun. Icimde umut yok neden bilmiyorum.bugünkü test sonuçların da kalbin kadar güzel olsun inşallah canım çook yürekten diledim bunu
Biliyor musun cnm bn hamile olduğum da daha gebelik testi yapmadan hissetmistimm umut yoksa değilsin bnce am insalalh yanılıyorsunuzCok sagol canim insallah oyle olur. Hepimiz icin dua ediyorum emin ol. Zaten hamileysem duser bayilirim ben bugun. Icimde umut yok neden bilmiyorum.(
Ayy inşllah ya sonuçlarını yazSaat 6 da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?