Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Smile Forever yaa benim gibi sıkıntısı olan herkesin hamile kalmasını istiyorum yarabbım inşallah olumlu sonuç alırsın çook sevinirim ama 2.,3. ayında hemen hamile kalanlara sinir oluyorum. öyle dengesiz bir ruh halim var

İki tane silik çizgi var burda bi tane test al yap bkym
Kan verdim canim.

Insallah herkes en kisa zamanda hamis olur canim. 4 sene olacak benim. eger olursa ilk olacak tabi :)

Kuzenim evlendi daha 20 günlük evli aradı eşim hamile de di ilk gece kalmış gebe

Kan verdim canim.

Insallah herkes en kisa zamanda hamis olur canim. 4 sene olacak benim. eger olursa ilk olacak tabi :)
ayy ben çok kötü niyetliyim galiba ama napayım öyle içim acıyor ki.. benim 2 tanıdığım da evlenip 3 hafta sonra hamileyim diye geldi.. bana çok imkansız geldiği için, e bir de insanlık hali. içim acıdı. hala da dua ederim Allah kimseye aratmasın diye. ama diğerleri de bizi anlamıyor naparsın :)

Oyle dusunme kuzucugum. Belki bize de nasip olurdu ilk geceden hamile kalmak baskalari da bizim icin boyle dusunse uzulurduk. Her birimizin kismeti farkli zamanlarda demek ki. Saglikli hayirli bir evlat olsun da geri onemli degil. Boyle dusun canim sende :) ♡♡

bugünkü test sonuçların da kalbin kadar güzel olsun inşallah canım çook yürekten diledim bunu

Cok sagol canim insallah oyle olur. Hepimiz icin dua ediyorum emin ol. Zaten hamileysem duser bayilirim ben bugun. Icimde umut yok neden bilmiyorum. (
Biliyor musun cnm bn hamile olduğum da daha gebelik testi yapmadan hissetmistimm umut yoksa değilsin bnce am insalalh yanılıyorsunuz

Daha yeni üye oldum pek anlamıyorum siz bakar mısınız yayınlanmış mi gorme şansınız var mı a acaba

Geçen seneki hormon sonucum? Abimle diger doktorum normal dedi. Bana fsh yüksek e2 düşük geldi ama doktorlara her şey normal sizce?

Eklentiler

• IMG_6943.webp
    33 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…