- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.941
bence bekle canım biraz daha..bata kaç varEki Görüntüle 1907554
Birde boyle cektim kan vermeye gideyim mi sizce ?
4-5 gun var canim.bence bekle canım biraz daha..bata kaç var
çizgiyi bende gördüm ama umutsuzluk yaşamayacaksan kan ver yada pazartesi sabah tekrar bi idrar testi yap..4-5 gun var canim.
Valla canim bir yanim diyor git erken gebelik testi al. onlarda 20 tl. bu ay abartmiyorum 6-7 tane test yaptim. Sorun valla testlere para vermek istemiyorum artik. esim gormeden alip gizlice yapip atiyorum cope. kan versem sonuc kotu olsa yine uzulcem kafam karisti valla napsam bilemedim.çizgiyi bende gördüm ama umutsuzluk yaşamayacaksan kan ver yada pazartesi sabah tekrar bi idrar testi yap..
Bence daha günün var pazartesiye kadar bekle derim ben çünkü negatif olunca insan çok üzülüyor..ama bu süre içinde de dikkat et kendini yoracak şeyler yapmaValla canim bir yanim diyor git erken gebelik testi al. onlarda 20 tl. bu ay abartmiyorum 6-7 tane test yaptim. Sorun valla testlere para vermek istemiyorum artik. esim gormeden alip gizlice yapip atiyorum cope. kan versem sonuc kotu olsa yine uzulcem kafam karisti valla napsam bilemedim.
Canim isten ciktim 3 gun oldu istifa ettim. 1-2 gune yeni bir ise basliycam. kendimi yormamam mumkun degil. Mudur de sormustu hamile misin diye. yok dedim adama simdi birde oyle birsey cikarsa hic sanmam ama ayip olcak ay bilemedim ki simdi :)Bence daha günün var pazartesiye kadar bekle derim ben çünkü negatif olunca insan çok üzülüyor..ama bu süre içinde de dikkat et kendini yoracak şeyler yapma
Hmm bilemedim mi ki şimdiCanim isten ciktim 3 gun oldu istifa ettim. 1-2 gune yeni bir ise basliycam. kendimi yormamam mumkun degil. Mudur de sormustu hamile misin diye. yok dedim adama simdi birde oyle birsey cikarsa hic sanmam ama ayip olcak ay bilemedim ki simdi :)
Verdim canim ama 6 da cikicakmis sonucGeçen ay ben predictor erken gebelik aldım 3 testte 2.cizgiyi gördüm ve havami aldim canım bence erken gebelik alma git kan ver daha iyiSmile Forever
Canım çikolata kistin varsa doktor kontrolunde kullan ilaçlarını yeni bir kiste daha merhaba demecanım bende ne tembellik ne de pco var sadece çikolata kistim var ..ben 2 klomeni de Dr bilgisi dışında kullandim gittiğimde söyledim muayenede
Dr çikolata kistimi biliyor takipte zaten neden kullandim demedi klomeni şimdiye kadar zaten adetin 12.günü kontrol yapıyor yumurta takibi yani ...Canım çikolata kistin varsa doktor kontrolunde kullan ilaçlarını yeni bir kiste daha merhaba deme
Anladım canım benımde var hemde ıkı tane bırı sağda bırı solda kaç cm senınkıDr çikolata kistimi biliyor takipte zaten neden kullandim demedi klomeni şimdiye kadar zaten adetin 12.günü kontrol yapıyor yumurta takibi yani ...
bana da doktorum hsg çekildikten sonra hamile kalabilirsin dedi. ama o daha çok sebepsiz infertiller için geçerli. dedim doktor bey olmayan yumurta ile nasıl gebe kalayım? o da güldü doğru dedi :)) yumurta gelişmeden sadece hsg çektirerek tabi hamile kalınmaz.Ben dr dedim bu yaşta dedim rahim filmine gerek yok temiz dedim cocuk istiyor san crk rahim filmi temiz ise çocuğun olacak dedi tabi bnde koşarak gittim temiz çıktı ve hala bebek yok ya
Masallah hizina yetisilmiyor insallaj guzel haberler verirsinVerdim canim ama 6 da cikicakmis sonuc
Aaa kıza bak gitmiş kan vermisrabbim yüzünü güldürsun inşallah canım saat çabuk geçsin ve güzel haberi al insallah
Hastane yakin olunca 2 dk gittim verdim :) ama ben umutsuz vaka gibi hissediyorum kendimi suanda :))Masallah hizina yetisilmiyor insallaj guzel haberler verirsin
hadi inşallah vardır 3.hamilemiz sen olursunVerdim canim ama 6 da cikicakmis sonuc
OlabilirEki Görüntüle 1907553
Kizlar fotoda belli degil gibi. Ne yapayim sizce. Ben bakinca goruyorum. Kamerada kotu belki ondan belli olmuyor.
Insallah kuzum. hepimiz hamis oluruz.hadi inşallah vardır 3.hamilemiz sen olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?