Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
çizgiyi bende gördüm ama umutsuzluk yaşamayacaksan kan ver yada pazartesi sabah tekrar bi idrar testi yap..
Valla canim bir yanim diyor git erken gebelik testi al. onlarda 20 tl. bu ay abartmiyorum 6-7 tane test yaptim. Sorun valla testlere para vermek istemiyorum artik. esim gormeden alip gizlice yapip atiyorum cope. kan versem sonuc kotu olsa yine uzulcem kafam karisti valla napsam bilemedim.

Bence daha günün var pazartesiye kadar bekle derim ben çünkü negatif olunca insan çok üzülüyor..ama bu süre içinde de dikkat et kendini yoracak şeyler yapma

Bence daha günün var pazartesiye kadar bekle derim ben çünkü negatif olunca insan çok üzülüyor..ama bu süre içinde de dikkat et kendini yoracak şeyler yapma
Canim isten ciktim 3 gun oldu istifa ettim. 1-2 gune yeni bir ise basliycam. kendimi yormamam mumkun degil. Mudur de sormustu hamile misin diye. yok dedim adama simdi birde oyle birsey cikarsa hic sanmam ama ayip olcak ay bilemedim ki simdi :)

Ben dr dedim bu yaşta dedim rahim filmine gerek yok temiz dedim cocuk istiyor san crk rahim filmi temiz ise çocuğun olacak dedi tabi bnde koşarak gittim temiz çıktı ve hala bebek yok ya
bana da doktorum hsg çekildikten sonra hamile kalabilirsin dedi. ama o daha çok sebepsiz infertiller için geçerli. dedim doktor bey olmayan yumurta ile nasıl gebe kalayım? o da güldü doğru dedi :)) yumurta gelişmeden sadece hsg çektirerek tabi hamile kalınmaz.

gene abimi sorularımla delirttim. klomen kist yapıyormuş dedim "zararsız kist o" dedi ben de kızacak diye korkudan tamam sağol dedim hemen kapattım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…