Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlarr şimdi doktordan çıktım geçen hafta ovitrelle olmuştum gittim vajinal baktı yine bi yumurtam çatlamamış diğeri çatlamış dedi 12 gün sonra görüşürüz dedi progesteron istemedi bnmde aklıma kurt düştü neden istemedi sizdende istenmediği oldumu

Ben hiç progesteron testi yaptirmadim neden ona takildiniz ki? İstiyorsaniz kendinizde yaptirabilirsiniz.. biri çatladiysa bu iyi haber kiste takilmayin hamilelige engel degil

Ben hiç progesteron testi yaptirmadim neden ona takildiniz ki? İstiyorsaniz kendinizde yaptirabilirsiniz.. biri çatladiysa bu iyi haber kiste takilmayin hamilelige engel degil
Ay ne bilim vajinal baktığı için gerek duymadı büyük ihtimalle ben bi takıldım sanki prosedür oyleymiş gibi birlikte çalıştığım doktorum herkese yapıyorduk insanın kendıne olunca farklı düşünüyor bilimsel değilde daha duygusal birilerinden bişeylerduymak rahatlatılmak istıyor teşekkürederim

Rica ederim ne demek ama bu işin en önemli noktası stressiz olman. Şuan tam döllenme ve bölünme zamanları bu yüzden takılma onlara. Çatlamış varsa ne güzel işte rahatla

Banada regl gununden 1 gun sonra yap demisti ben regl gunu ogrendim inşallah darisi sizinde basiniza artik sira sizde
Amin inş bide bisey daha sormak istiyorum normalde düzenli adet olan biri değilim ama doktor bana adetini bekle demişti normalde geçen ay 16 da oldum catlatma iğnesini 27 oldum yani test yapmak için aradaki zamn çok uzun değil mi

İğnenin 16. Günü regl olursun eski duzenini unut. Bence yine 16. Gunden oncede test yapma

kizlar merhaba dun vuruldum ben catlatma ignesini sali ve persembe iliski verdi adet gununu bekle dedi. ama yumurtanin catlayip catlamadini kontrol icin cagrimadi doktorum. bu igneyle kesin catlarmi ki bide ben hic anlamiyorum catladigini ya onu nasil fark edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…