- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.001
Özelden yazdım sizeSorma ya az önce eşim geldi parayı getir din mi diye sordum yok dedi tam 6 aydır bekliyorum gelmek bilmedi su para bıktım artık hem çocuk isterler hemde tedavi etmezler varsa öyle bir yer bu hafta gideceğim
İnşallah kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorummmhepimize sağlıkla,huzurla geçireceğimiz hayırlı haftalarinşallah bu hafta çok güzel haberler alırız
benim bata daha var hayırlısı inşallah :) ama bu ay gruptan ümitliyim daha hamile çıkacak inşallahİnşallah kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
İnşallahh bu topik bana da uğur getirdibenim bata daha var hayırlısı inşallah :) ama bu ay gruptan ümitliyim daha hamile çıkacak inşallah
Benden de istemediKızlarr şimdi doktordan çıktım geçen hafta ovitrelle olmuştum gittim vajinal baktı yine bi yumurtam çatlamamış diğeri çatlamış dedi 12 gün sonra görüşürüz dedi progesteron istemedi bnmde aklıma kurt düştü neden istemedi sizdende istenmediği oldumu
Vajinal mi baktı nedense bi hüzün çöktü umutsuz gibi hissettim duygu durum bozukluğu yaşıyorum resmenBenden de istemedi
Ben hiç progesteron testi yaptirmadim neden ona takildiniz ki? İstiyorsaniz kendinizde yaptirabilirsiniz.. biri çatladiysa bu iyi haber kiste takilmayin hamilelige engel degilKızlarr şimdi doktordan çıktım geçen hafta ovitrelle olmuştum gittim vajinal baktı yine bi yumurtam çatlamamış diğeri çatlamış dedi 12 gün sonra görüşürüz dedi progesteron istemedi bnmde aklıma kurt düştü neden istemedi sizdende istenmediği oldumu
Ay ne bilim vajinal baktığı için gerek duymadı büyük ihtimalle ben bi takıldım sanki prosedür oyleymiş gibi birlikte çalıştığım doktorum herkese yapıyorduk insanın kendıne olunca farklı düşünüyor bilimsel değilde daha duygusal birilerinden bişeylerduymak rahatlatılmak istıyor teşekkürederimBen hiç progesteron testi yaptirmadim neden ona takildiniz ki? İstiyorsaniz kendinizde yaptirabilirsiniz.. biri çatladiysa bu iyi haber kiste takilmayin hamilelige engel degil
Ay ne bilim vajinal baktığı için gerek duymadı büyük ihtimalle ben bi takıldım sanki prosedür oyleymiş gibi birlikte çalıştığım doktorum herkese yapıyorduk insanın kendıne olunca farklı düşünüyor bilimsel değilde daha duygusal birilerinden bişeylerduymak rahatlatılmak istıyor teşekkürederim
Hayır demedi yumurtaların çatlamış iyi dedi işte adetin iki gün geçerse kanda baktir idrar testi yapma dediSıvı toplanmış dediyse bence çatlama olmuş demektir onum haricinde başka birsey demedi mi acaba
Banada regl gununden 1 gun sonra yap demisti ben regl gunu ogrendimHayır demedi yumurtaların çatlamış iyi dedi işte adetin iki gün geçerse kanda baktir idrar testi yapma dedi
Amin inş bide bisey daha sormak istiyorum normalde düzenli adet olan biri değilim ama doktor bana adetini bekle demişti normalde geçen ay 16 da oldum catlatma iğnesini 27 oldum yani test yapmak için aradaki zamn çok uzun değil miBanada regl gununden 1 gun sonra yap demisti ben regl gunu ogrendiminşallah darisi sizinde basiniza artik sira sizde
İğnenin 16. Günü regl olursun eski duzenini unut. Bence yine 16. Gunden oncede test yapmaAmin inş bide bisey daha sormak istiyorum normalde düzenli adet olan biri değilim ama doktor bana adetini bekle demişti normalde geçen ay 16 da oldum catlatma iğnesini 27 oldum yani test yapmak için aradaki zamn çok uzun değil mi
Evet canım alttan ultrasonla baktı çatlamış dedi baska da birşey istemediVajinal mi baktı nedense bi hüzün çöktü umutsuz gibi hissettim duygu durum bozukluğu yaşıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?