Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bana çatlayıp catlamadigina bakalim diye çağırmıştı iğne olduktan 1gün sonra kontrole gittim çatlamış dedi. Ağrın oluyor çatlağında. Hatta kontrole gittiğimde doktor direk ağrın oldumu diye sordu güzel çatlamış ozaman dedi

agri kismini burda okumustum sabahtir yokluyorum kendimi agrim varmi diye ama hala bisi yok gibi. bekleyim bakalim baslicakmi agri falan. agri yapmadanda catlarmi acaba belki benimki agrisiz catliyodur olabilir mi ki

agri kismini burda okumustum sabahtir yokluyorum kendimi agrim varmi diye ama hala bisi yok gibi. bekleyim bakalim baslicakmi agri falan. agri yapmadanda catlarmi acaba belki benimki agrisiz catliyodur olabilir mi ki
Akşama doğru ağrın başlayabilir
Bende bu konularda acemiyim ilk denemem ağrısız çatlar mı tam bilemiyorum canım

Hemen agrin olmaz bende pazartesi vurulmustum aksam carsamba sabahi catladigini hissettim ozaman agrim ve akintim oldu tam 36 saate denk gelmisti

Gerçekten değişik bi ağrı oluyor ben hangı yumurtamın buyudüğünü hangısının çatladığını ağrıdan anlamıştım inşşalah çatlar canım genelde çatlıyor

Meraba bence dün gece ilişki olmadıysa salı akşam -çarşamba sabahı- perşembe akşamı ilişki olsun eğer eşinin spermelerinde sorun yoksa.. hareketlenme için için eşine şekersiz türk kahveside içirebilirsin ben içirmiştim :) çatlama içinde doktorun demesine gerek yok istersen git baktır ama bence vajinal baktırma yada bir hafta sonra kan testinde progesterona baktır ordan da anlarsın. inşallah yumun yada yumların bebişe döner

esimin sperm hareketi ve sayisi az aralikli olmasi lazim iliskinin spermin birikmesi icin.kahveyi hep sade icer esim o faydasini bilmiyodum bak iyi yapiyomus demekki insallah bu ay olucak 3 yumurta varmis 2 si cok guzel dedi doktor insallah yakalariz birini bu ay

İlk aşılama yaptırdığımız zaman benimde cagirmamisti ama ikinciye başka doktora gitti doktor çağırdı çatlamaya bakmak için yani doktordan doktora fark ediyor benim yumurtaların catlarkrn çok agrim oldu kasiklarim da o gün kalkıp yuruyemedim

Canım genelde 36 saat sonra çatlıyor doktor ne tarafta yumurtan olduğunu söylemiştir o tarafta batma gibi sık sık ağrın oluyor

Selam kızlar kimler ne durumda benim yarın sabah bir hafta dolmuş olacak kaldı bir hafta göğüslerim yeni şişti ve acıma başladı daha önce iğneden hemen sonra olurdu onun dışında kasiklarimda kasılmalar var sanırım o da estrofem ın etkisi

Benimde bugün iğne yaptırmak 14 gün oldu ne kaşık ağrısı var nede gogus şişkinliği ara ara kaşık agrim oluyor yarın bi test yapayım diyorum varsa çıkar heralde Allah hepimizin yüzünü güldürür insallah

Inşallah hayırlı sonuç alırsın canım merakla bekliyorum

16.gün bat dün idi ama gecikmeli de olabilir dr 11kasıma kdr bekle demişti ha oldum ha olcam diye beklemekte kötü ya ne olcaksa bian önce olsun artık
aa canım aslında test zamanın inşallah vardır ben 14. gün öğrenmiştim gebeliğimi hatta öğrendiğim halde adet oldum olucam dedim sürekli kontrol ediyodum sonu güzel olmadı ama 14 de çıkıyo bunu biliyorum

benim asilama olmadi bu ay sadece igne verdi o zamanda 14 gunde belli olur dimi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…